Закарпатську Колочаву покажуть на парламентському телеканалі "Рада"

На телеканалі Верховної Ради України "Рада" покажуть репортаж про культурну столицю закарпатської Верховини.

Закарпатську Колочаву покажуть на парламентському телеканалі "Рада"

Нею по праву стало село Колочава Міжгірського району, де завдяки зусиллям колочавця, народного депутата України, голови земляцтва закарпатців у Києві Станіслава Аржевітіна  за останні 10 років запрацювали 10 музеїв, відкрито 20 монументів. Усе це в рази збільшило потік туристів з України, Чехії, Словаччини, Угорщини, Росії. У місцях опришківської слави Миколи Шугая загалом їх буває за рік 15 тисяч.

Детальніше  про Колочаву можна подивитися в репортажі на телеканалі "Рада": сьогодні, 12 травня, – о  21 годині 29 хвилин, завтра, 13-го травня, – о 9 годині 44 хвилин та о 14 годині 28 хвилин. 

Після побаченого стовідсотково захочеться самим відвідати романтично-містично-загадкову місцину на березі Тереблі.

12 травня 2012р.

Теги: Колочава

Коментарі

колочавець-3 2012-05-18 / 21:16:10

Хамство. Коментар видалено. Адмін

Я теж Колочавець 2012-05-14 / 18:51:03
Для "Мукачівуць"(дивний нік,- трохи за Мукачево,трохи за вівці). Ти напевно такий же мукачівець як я американець. Ти чоловіче коли коментуєш статті про Колочаву будь більш різностороннім, включи фантазію. В кількох коментарях до попередніх публікацій ти після слів"10 гривень" вставляв фразу "з деревяним автоматом", все інше ,в принципі, по тексту... А в Колочаві коли комусь і підтирають зад, то тільки наждачним папером . Заїдь- спробуєш.

Мукачівуць 2012-05-14 / 17:03:44
для Я ТЕЖ Колочавець_ ти Колочавцю один з тих хто підтирає зад Аржевітіну, і бігає по Колочаві за 10 гривець у формі жебрака, у яку вас одягае на посмішище ваш любий друг Аржевітін !!

Я теж Колочавець 2012-05-14 / 10:13:25
Кидати каміня в город Аржевітіна може лищ тот, хто:
- його не знає,
- не проживає і ніколи не був у Колочаві
- хотів (а були і такі) розвести Аржевітіна на гроші чи на якісь афери ,а він їх розкусив
- і кого(а їх більшість ) давит жаба
Пані Леся Ви не праві, мені Вас трохи шкода , ви явно потрапляєте до переліку, наведеного вище.
Пане Ужгородцю,- щоб помітити колочавські ресторани й кафе треба було доїхати до Колочави і там почати гоститися в цих кафе, а Ви,очевидно, почали ще в Ужгороді,тому й не помітили.
Пане українцю, Аржевітін на відкриття дороги запросив практично всіх представників влади,включаючи і область, запропонувавши провести цей захід до Дня Незалежності. Однак було вЛАДОЮ прийнято рішення провести це на тиждень скорше, без будь якого повідомлення і т.д.Крім того, ви не знаєте про розбірки по цій дорозі владою(хто дав команду?звідки гроші?чому в Колочаві?). І що Ви хочете сказати що у влади, включаючи обласну, так боліла душа за колочавців, які ходять по грунтовці, що вони вирішили покласти 5 км. асфальту за 5 млн. на дорозі яка є сільською і практично тупиковою? Та не смішіть мої калоші. До речі недавно Балога І.І. відвідав Колочаву , був у музеях, а яке враження в нього склалося вгадайте самі, або спитайте його. В двох словах: етнографічний музей в Ужгороді, який створювала вся область ,може трохи відпочити.

Местный 2012-05-13 / 15:21:51
Это свою голову из кустов наконец-то показал Миша Делеган. Неужели7 Коллектив областного архива его коллективно прогнал как нахала-грубияна-царька. Многие годы он является помощником Аржевитина но научился только туманно ни о чем говорить, якобы восхваляя Аржевитина, на самом же деле постоянно его доит, обманывая. Делегану давай деньги на то, на то, а он в основном себе в карман. Надул многих хитрец и прохвост. Если же он находится в компании ныне действующих руководителей Закарпатья то и не пикнет про Аржевитина. Приспособленец.

леся 2012-05-13 / 14:33:11
Аржевітін за 5 років депутатства у ВР нічого не робив для рідної Колочави окрім того, що скуповував там за безцінь землю. А тепер за півроку до виборів намагається себе піарити як головний захисник прав жителів Колочави. Однак, у його казки вже ніхто не вірить і він на майбутніх виборах отримає, можливо, тільки пару сотень голосів від людей, які ще наївно вірять у його "святість".

Шемет 2012-05-13 / 12:55:59
а що вже непотрібний екс президент кум рідний Ющенко пану Аржевітіну ??????????? ДАААА ДІЛАААА !!!!!!!!! міжгіря проголосуе за Единий Центр нашого земляка Балогу !! він набагато кращого зробав для Закарпаття ніж Аржевітін !! а за Аржевітіна нехай голосують евреї, його друзі і родичі !!1

М.ДЕЛЕГАН 2012-05-13 / 12:28:29
Рапавий Ющ /це рука Михайла Ф. з Репинного/ мав би трошки підлікувати голову чимскоріше - весна закінчується. Аж сичить від злості. Нардеп С.Аржевітін давно махнув рукою на тих у кого від крику й порожніх обіцянок піна на губах, махнув і на Ющенка за його злочинну аморфність, і на багатьох любих друзів.Він йде своєю дорогою добра, правди, добрих справ для рідного Закарпаття. Даю голову свою на ковбицю, якщо Міжгірщина в більшості не проголосує в жовтні за Аржевітіна. Він знанням економіки, банківської справи, юриспруденції, культури, історії на сто голів вищий разом узятих Мошака, Петьовки, Деркача, Москаля.Пов"язувати Колочаву з Лозинським- то вже треба негайно до психіатра.

рапавий Ющ 2012-05-13 / 12:05:29
і всі ці ГАДЮШНИКИ ви називаєте етноресторанами і кафе ??, так у вас дійсно голова без голови !!!!!!!!!! і де той мотель ??? навірно це там де бувший голова села любий друг Хланта від своїх земляків Колочавців продав землю зайді зі Львава , а своїм землякам не дав під будівництво будинку, а пуств їх по інших селах будуватися !!!!!!!! Він так їм віддячив за те що вони проголосували за нього !!!!!! БІЛЬШЕ ЛЮБІ ДРУЗІ НЕ ПРОЙДУТЬ !!!!!!!!!!!!! БАНДИТАМ І ВЗЯТОЧНИКАМ ТЮРМИ !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛОЗИНСЬКИМ В КОЛОЧАВІ НЕ МІСЦЕ !!!!!!!

Микола Шугай 2012-05-13 / 10:43:46
Сьогодні в 14 год.28 хв. подивися на каналі Рада репортаж і там побачиш діючі кафе та той мотель який будується.Завітай до етномотелю-ресторану "Четніцка станіца" / бувша жандармерія/, до Наталки Тумарець, це на початку села або в етноресторанчик "Привал" біля етнографічного музею, до музиканта Івана Марковича. Звернися до колочавської турагенції "Ажіо-тур", вони тобі дадуть всі адреси й телефони. В Колочаві ти просто давно не був.Поїдь, після цього будеш ставити знаки оклику від захоплення.

Ужгородець 2012-05-13 / 09:57:52
напишіть адреси цих зелених садиб, ресторанів і готелів які будуються в Колочаві, ми приїдемо і зробимо велику рекламу !! Якщо це звісно не брехня ???!!!! А то ми їх щось не помітили де вони розташовані !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

рапавий ющ 2012-05-12 / 22:25:42
будучи в Колочаві я не бачив ні одного ресторану, також я не побачив будівництва великого готелю! , все це ФЛУД БРЕХНЯ піар Аржевітіна перед виборами ! Що я поч\ув так це те що Аржевітін скупив за безцінь всі Колочавські землі, і побудував свій бізнес !! Скоро Колочавці будуть платити Аржевітіну і за повітря яким вони дихають , тому що він все прихватизуЄ !!!!! Треба всім голосувати за ФРОНТ ЗМІН !

Українець 2012-05-12 / 22:09:35
а ці 20 робочих місць що ви кажете законно працюють на Аржевітіна ??, він за них платить налоги ??, і їм все це іде до трудового стажу, чи він їм виплачуе зарплату в КОНВЕРТАХ ?????????????? От де треба серйозно попрацювати налоговій службі і прокуратурі !!!!!!

Перечинець 2012-05-12 / 21:32:18
Нічого подібного не можна говорити про Мошака. Цікаво, скільки разів він виступав з трибуни ВР, яких саме законопроектів він є автор, які вносив пропозиції для покращення діяльності Парламенту? А саме головне, палець об палець не вдарив для рідного села, району.

КОЛОЧАВЕЦЬ 2012-05-12 / 19:19:18
Українцю і всім недругам. Станіслав Аржевітін створив понад 20 робочих місць- будівельна бригада, яка приводить об"єкти до пуття. Аржевітін дав поштовх іншим і уже в селі відкрилися невеликі ресторани, кафе, садиби зеленого туризму. Будується досить великий готель. Це все роблять друзі Аржевітіна, просто односельці. Аржевітін для просування України до ЄС своїми реальними культурними проектами зробив більше, ніж президент і уряд разом взяті. Уже для тисяч іноземців Колочава це "круто". І попри це на нього довкола налітають лжеукраїнці: мовляв, ну що він зробив? Не зважайте на таких, пане Станіславе, бо їх чорти беруть за власну безпорадність і бездіяльність. Знаю, що ви підготували найбільше законопроектів з-поміж закарпатських нардепів,десятки разів з трибуни ВР піднімали болючі проблеми Закарпаття, чув, що Колочавський завод техобладнання цими днями піде на приватизацію й нарешті з"явиться можливийінвестор. От галасують: він тільки для Колочави робить.Не тільки. Для Колочави, а значить для Міжгірщини, Закарпаття, України.То його хобі, він не зобов"язаний таке чинити.Просто любить над усе рідне село. Хай спробують теж саме зробити для своїх сіл-міст інші депутати ВР від Закарпаття. То вони псами накидуються на Аржевітіна.БО ЖАБА ДАВИТЬ!!!!

КОЛОЧАВЕЦЬ 2012-05-12 / 19:18:18
Українцю і всім недругам. Станіслав Аржевітін створив понад 20 робочих місць- будівельна бригада, яка приводить об"єкти до пуття. Аржевітін дав поштовх іншим і уже в селі відкрилися невеликі ресторани, кафе, садиби зеленого туризму. Будується досить великий готель. Це все роблять друзі Аржевітіна, просто односельці. Аржевітін для просування України до ЄС своїми реальними культурними проектами зробив більше, ніж президент і уряд разом взяті. Уже для тисяч іноземців Колочава це "круто". І попри це на нього довкола налітають лжеукраїнці: мовляв, ну що він зробив? Не зважайте на таких, пане Станіславе, бо їх чорти беруть за власну безпорадність і бездіяльність. Знаю, що ви підготували найбільше законопроектів з-поміж закарпатських нардепів,десятки разів з трибуни ВР піднімали болючі проблеми Закарпаття, чув, що Колочавський завод техобладнання цими днями піде на приватизацію й нарешті з"явиться можливийінвестор. От галасують: він тільки для Колочави робить.Не тільки. Для Колочави, а значить для Міжгірщини, Закарпаття, України.То його хобі, він не зобов"язаний таке чинити.Просто любить над усе рідне село. Хай спробують теж саме зробити для своїх сіл-міст інші депутати ВР від Закарпаття. То вони псами накидуються на Аржевітіна.БО ЖАБА ДАВИТЬ!!!!

Українець 2012-05-12 / 18:50:49
що хорошого депутат Аржевітін зробив для Колочави ???, та нічого він так як його кум Ющенко тільки памятники будуе ! Скільки він відкрив робочих місць для Колочавців, та ніскільки ! Побудував свій бізнес і гребе гроші лопатою ! Скільки він платить налогів ?? та ніскільки, де його банк Ажіо, забрали за банкрутство і борги ! Чому він не прийшов відкривати побудовану дорогу керівництвом району і області, а тільки після вівдкриття дороги керівниками області і району він приписав собі чужі заслуги ?! Де він був коли при владі пять років були помаранчеві любі друзі, а президентом його рідний кум Ющенко, чому він тоді нічого не будував і не робив для Колочавців ?????? ЩО АГІТАЦІЯ перед виборами, і окозамилювання для Людей!!!. Чому він за пять років депутатства нічого не зробив з Колочавським заводом , не провів в Колочаву газ !!! А тоді в нього були великі можливості, а тільки будував свій бізнес !!!!

ЮРКО 2012-05-12 / 17:12:33
Аржевитину 1000 баллов. Молодец!!! Еслиб все такие депутаты были. Был специально в Колочаве с гостями из Киева. Торчали все! И я тоже. Уверен, что это ещё не все, что он сделал для родного горного села. Полный вперёд ДЕПУТАТ Аржевитин!!!!!! Снимаю шляпу.

Аня 2012-05-12 / 16:05:07
Таких би побільше у парламенті,як Станіслав Аржевітін, тоді і всі Україна стала би кращою!

НОВИНИ: Соціо

22:39
/ 1
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 1
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 3
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 1
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
» Всі новини