У прокуратурі Закарпаття поки не знають, чи був помічник прокурора-учасник ДТП п'яним

Висновки судової експертизи, яка має встановити наявність чи відсутність алкоголю в крові помічника прокурора Виноградівського району, будуть відомі вже завтра.

У прокуратурі Закарпаття поки не знають, чи був помічник прокурора-учасник ДТП п

Як повідомив сьогодні під час прес-конференції заступник прокурора Закарпатської області Віталій Мухін, «один з помічників прокурора Виноградівського району, котрий став учасником ДТП, що мала місце о 5 год. 40 хв. 22 квітня, досі в реанімації. Порушено кримінальну справу за ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі призначена певна кількість судових експертиз, в тому числі, відібрано взірці крові. Завтра мають бути остаточні висновки судової експертизи».

За словами Віталія Мухіна, помічник прокурора Виноградівського району досі знаходиться у реанімації, лікарі характеризують його стан як стабільно важкий. Поряд з ним постійно перебуває слідчий прокуратури – «аби мати можливість провести слідчі дії. Наразі їх проводити неможливо, бо потерпілий без свідомості. Він приходив до тями тільки один раз», розповів Віталій Мухін.

Слідство щодо обставин ДТП, в якій загинуло двоє людей, взято під особистий контроль прокурора Закарпатської області. Слідчим прокуратури призначено експертизу, яка дасть висновки «хто порушив правила дорожнього руху і які саме». Також, за словами помічника прокурора області, призначено судові експертизи «на предмет, чи працювала гальмівна система і в якому стані знаходились ремені безпеки». Крім того, «з метою найбільш об’єктивного розслідування, залучено родича одного із загиблих – він залучений як учасник відтворення події», зазначив Мухін.

 Якщо вину помічника прокурора Виноградівського району буде доведено, відповідно до статті, за якою порушена кримінальна справа, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Як з’ясувало Закарпаття онлайн, загиблими є мешканці села Підвиноградів Фіцай Іван та Орос Павло, обоє 1961 року народження.

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

23 квітня 2012р.

Теги: прокуратура, ДТП, прокурор

Коментарі

бетия 2012-05-29 / 17:31:51
Олашинка Лєна з ним була,та ун ганяв по городу як дурний,жаль што сам собі голову не зкрутив ,а других відправив на тот світ,а Богданка теж "добра"сучка кулько вона не чесно засідань виграла,жаль буде кіть все замнуть

anonym 2012-04-30 / 19:07:20
Шановні, Ониськаня не при ділах.вона в той час, коли аварія сталася, була на курсах у Львові і вийшла на роботу лише 27 квітня

воха 2012-04-28 / 16:27:08

но ивта сука ониськаня чорбивню *** забив загроши готь шо робить сука кончина

лена 2012-04-24 / 13:12:20
Яка експертиза .І сліпий бачить що зіткнення було по лівій полосі .Зузак камікадзе

свiдок 2012-04-24 / 12:36:03
А про коханку яка була з ним нiхто i не пише . А всi знають !!! Самi менти козли вiдвезли дiвчину в Хуст в лiкарню щоб жiнка Зузака не дiзналася. Через таких уродiв помирають простi люди якi iхали заробити . А уроди якi тiльки бухають iвзятки беруть ще вийдуть сухiз води....... Зузаку зовсiм нi чого нема. подивiться люди на його машину там даже лобове не розбилося вiд чого вiн в реанiмацii вiд пянки його прокапують . В лiкарнi перша взяточниця Ониськаня все замне тверезий як огурчик. ( пiсля вiдкачки канешно) .

Петруня теж збив насмерть людину біля готелю Закарпаття і нічого сидить в прокурорському кріслі! 2012-04-24 / 12:21:19
Був би пересічний чоловік без грошей і погонів з дубовими листочками - посадили б!

А для прокурорів - вони ніколи не винні. Вся біда в дорогах поганих, "технічних можливостях", в статистиці.

Коли людина сідає п*яна за руль - це вже має в своїй основі прямий умисел на позбавлення життя людей (це про Петруню і Зузака). Коли людина несеться із величезною швидкітю по дорозі, то вона не може не усвідомлювати, що навмисне створює загрозу для життя людей (це по Конару, який демонстрував можливості своєї машини пасажирам і лихачив не турбуючись про життя людей - бо він "крутий").

Петруня теж збив насмерть людину біля готелю Закарпаття і нічого сидить в прокурорському кріслі! 2012-04-24 / 12:13:57
Прокурори понад законом 2012-04-23 / 12:42:56
Покриють, як раніше покрили вбивство людини, спричинене давнім товаришом Зузака - Великоберезнянським прокурором Конаром В.І.:

27.10.1996 року працівником прокуратури Конаром В.І., що рухався по дорозі з м.Хуст на м.Винограді на величезній швидкості(про це свідчив тормозний шлях), була вбита мешканка м.Виноградів Тимко О.П.

Навіть не порушили кримінальну справу. Мотивували : не мав прокурор технічних можливостей уникнути зіткнення з жінкою-велосипедисткою, що перетинала дорогу.

Закарпатець 2012-04-24 / 11:04:25
чому ст.286 КК України Анна Павлівна? Тому, що це спеціальна стаття Кримінального кодексу України, яка передбачає саме відповідальсність за порушення правил дорожнього руху що спричинило смерть потерпілих.
А на вбивство людей (ст.115 КК України) має бути прямий умисел на позбавлення життя людини.
Такщо кваліфікація злочину правильна.
Задумайтесь про статистику ДТП в Україні. Можливо нашим народним депутатам потрібно задуматись серьозно над цією проблемою і змінити наше чинне законодавство, а владі вжити максимум зусиль до підвищення якості доріг та безпеку на них.

Анна Павлівна 2012-04-24 / 09:33:23
Чому порушена стаття не по факту вбивства 2-х людей, а по порушеню дорожних правил і не забезпеченню безпеки руху?

Панове, справу уже почали спускати на "тормоза".
Виноградів маленьке містечко. Там усі один одного знають. Як Ви думаєте, скільки Богдані(адвокату, подрузі судді, невістці адвоката) буде коштувати необхідне заключення?

Прокурорам тепер потрібно затянути час - щоб шум стихнув (як у справі з Конаром) , а далі потихеньку все зам*яти.

Щодо Богдани (дружини Зузака) - несчатна жінка. Все життя діри залатує за цим ідіотом. А він їй щедро платить своїми гульками.

Навіть у день їхнього весілля весілля, Зузак увечері покинув Богдану і поїхав по свою коханку, а далі розважалися з нею у хижі колеги прокурора, який жив раніше на вул.Гречко 26 (і це у день одруження).

Богдана допомогла ("порішала" і проплатила) Зузаку вищу освіту. Той сегінь не міг жодної сесії здати, "вчився" заочномайже 15 років, постійно академки оформляв ("важко хворів").

Бідна Богдана все життя несла кару із-за Зузака- їздила по лікарнях в Угорщині, лікуючись та бажаючи народити дитину. Нічого не допомогло, бо Зузак вчинив страшний гріх - ще до весілля нажив дитину від іншої жінки і відрікся від неї. Дівчинка - копія Зузака, проте той на її утримання не дав ані копійки.

Їхав Зузак із свого бару, де всю ніч зависав.
Грошей має до блуду (разом з хустським прокурором (колишнім ментом виноградівським) кришують паливний бізнес і перевезення чорних) - щастя це йому не принесло.

Юрий 2012-04-23 / 19:58:06
"лікарі" характеризують його стан як стабільно важкий. Які лікарі? Куплені прокурорськими?? Поряд з ним постійно перебуває слідчий прокуратури – смотрящий??? «аби мати можливість провести слідчі дії - щоб не ляпнув лишнього!?. ... "потерпілий без свідомості" - без совісті!
Слідство щодо обставин ДТП, в якій загинуло двоє людей, взято під особистий контроль прокурора Закарпатської області. Чому прокуратура а не МВС? Прикриває своїх?

Якщо вину помічника прокурора Виноградівського району буде доведено, відповідно до статті, за якою порушена кримінальна справа, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Не буде, бо то смотрящий Петруні в Воноградові!

староста 2012-04-23 / 18:59:05
Вшиткий Севлюш знає ош був пяним а прокурор не знає

читачка 2012-04-23 / 16:43:19
на 99% впевнена шо був пяний... у 5 год. він мабуть повертався із пянки.

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини