На Закарпатті порушено кримінальну справу проти службових осіб держпідприємства

На Закарпатті працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб державного підприємства.

На Закарпатті порушено  кримінальну справу проти службових осіб держпідприємства

Як повідомляє УЗГ МВС України, вони, без проведення тендеру, взяли в суборенду в приватного підприємства три одиниці спеціальної техніки й, шляхом зміни умов договору (перейшли з погодинної на фіксовану форму оплати), збільшили плату за користування нею на суму 287 тис. гривень.

Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.15 та ч.2, 4 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

07 квітня 2012р.

Теги: службові особи, оренда

Коментарі

persona grata 2012-07-04 / 15:06:57
На мою думку, у всіх ДНЗ з батьків здирають гроші, але говорять їм - це спонсорська допомога.

Варфоломей 2012-05-31 / 21:24:50
Шановна Марія Нитка та батьки!
З великою шаною раджу Вам,якщо ви дійсно впевнені у своїй правоті звернутися у відповідні органи.
Бажаю Вам успіхів!

марія нитка 2012-05-23 / 14:29:02
Я вам хочу сказати що в садочку № 42 робиться те саме. Щоб потрапити у цей садок нова завідуюча вимагае 2 000 гривень. Даеш гроші - дитина в садочку, ні то шукай десь де дешевше. Де батьки які влаштовують дітей вишукуючи, збираючи таку суму грошей ? Чому всім дружно не піти у відділ освіти і поцікавитись чи справді таку суму потрібно заплатити ? Що це за здирництво ?

olena 2012-04-25 / 12:56:43
Дівчата садочку №7, ми Вас цілком підтримуємо!!! Таке саме відбувається в садочку №12, завідуюча якого МАКЕЄВА АНДРЕЯ ФЕДОРІВНА.
Читаючи Вашу скаргу , складається враження , що Ви написали про садочок №12.
Прохання до влади , звернути увагу на цей безлад !!!!!

таня 2012-04-24 / 09:59:25
Девочки, давайте без лести говорить про свою заведующу ,ведь вы сами знаете что это правда на счет сосисок или вы не делили их на четыре части как было написано и детки не доедали, а молоко? Это правда что она забирала третью часть детских продуктов себе и за это ее надо наказать, а розы ей захотелось на 1500 грн! Давайте смотреть правде в глаза, вы сами от нее не в восторге!

Віка 2012-04-20 / 14:56:38
Я недавно віддала своїх діток у садок і нхто у мене нічого не брав і про взятки навіть і мови не було! Думаю це неклеп! Треба їй віддати шану ,що вона зробила з цього садка лялечку, порівняно що було

Глуханич Вікторія Олександрівна .Вихователь ДНЗ № 7 2012-04-13 / 20:00:27
Читаючи цей лист, я дивуюся звідки на цьому сваіті беруться люди з таким злим серцем, які могли написати таку брехню!!!!я працюю в садочку не так давно, але вже відчула на собі турботу і любов нашої любимою і уважаємої Віри Василівни.......наскільки вона турбується про свій персонал, переживає за кожного....як сильно її люблять всі працівники і діти. Коли вона заходить до мене в групу всі діти збігаються до неї з обіймами, коли її зустрічаю в коридорі неможливо не посміхнутися))вона завжди зустрічає посмішкою і добрими словами...коли я була хвора Віра Василівна відпустила мене додому і звонила особисто запитати як я себе почуваю...і так вона відноситься до кожного...хіба можна про таку людину сказати погане слово???НІКОЛИ...хай буде ганьба тому хто посмів обідити таку ХОРОШУ з великої літери ЖІНКУ І НАЧАЛЬНИЦЮ!!!ВОНА НАЙКРАЩА....і ніхто ,я впевнена, НІХТО з моїг колег не зможе сказати по іншому..всїєї нашої любові і поваги до нашої Вірочки Василівни неможна пересказати словами!!і ми всі за неї горою!!!

Олена Г. 2012-04-13 / 10:02:50
Неможливо без болю в серці читати брудні рядки про дійсно порядну, чесну жінку, якою є наша Віра Василівна! З її приходом в наш садок влилося нове життя, нам приємно працювати пліч-о-пліч з нею! Ми рівняємося на нашого керівника, цінимо її професіоналізм, турботливість, благородство! Дорога Віра Василівна, ви навчили нас підтримувати один одного і в скруті, і в радості - тому ми з Вами!!!!

В.В.Цільо 2012-04-12 / 21:29:29
Неможливо словами передати ту біль і жорстокість особи, в якої в такий Великий піст піднялася рука написати такі брехливі слова. Я знаю хто це писав, і впевнена що це не мої працівники закладу і не батьки вихованців, тому що вони бачать мою чесну ,відповідальну роботу на посаді керівника закладу.Я дякую Богу за те, що мені допомагає, дає терпіння і сили, і дякую своїм працівникам закладу та батькам, які мене підтримують. Є така приказка, що за добро тобі відплатять злом....Але і за злих і ненавистних я молю Бога і прошу,щоб їм простив, бо не знають що творять..Шановні колеги, батьки та мої зависники!!!!!Прийміть найщиріші вітання з найвеличнішим християнським святом,символом радості життя, надій і сподівань. Щиро бажаю Вам здоровя, родинного затишку, великого людського щастя та Божого благословення. Нехай свято Великодня принесе у ваші домівки безмежну радість, світлі, благі і добрі вісті, спокій і благополуччя, хай краса Великодня і радість оселиться у вашім серці, і будуть щасливі дорослі і діти.З святом!!!

Маряна 2012-04-12 / 14:21:01
Моя дитина виховується в даному навчальному закладі. Нічого подібного не помічала. Все робиться для дітей. Я задоволена повністю і харчуванням, і атмосферою в групі. Дана скарга це ніщо інше як наклеп....

Больно 2012-04-11 / 23:55:36
Проще простого нанести человеку боль словами обид и клеветы.Но кое-кто забыл то, что мы все ходим под одним Богом!А еще хочу напомнить, что "жаба"-страшная сила, она "задушит",и мы уверены- очень скоро. А Вера Васильевна как была уважаемой, порядочной и сильной женщиной, такой и останется.Просто больно то,что рядом есть такой человек, для которого даже не хочется подбирать слова-епитеты, опускаться до его лживого ,низкого уровня. Как говорят у нас в народе-"є му доста"

Лариса Шинкарюк 2012-04-11 / 22:49:31

Мої внуки виховуються в цьому садочку і за 3 роки жодного випадку з вимаганням грошей або недоїданням чи замерзання моїх онуків не було!!! це все брехня і несправедливіст ь з боку заздрісників!!! !ганьба таким педагогам і батькам хто посмів таку нісенітницю написати!!!Віра Василівна чудова жінка і достойний керівник!!!!

Людмила Кушнір 2012-04-11 / 22:44:46
Дуже жорстокі та несправедливі слова!!!! Віра Василівна порядна,справедлива людина. Вона не заслуговує на таку страшну образу. Ця жінка віддана своїй роботі, вона чудовий керівник і порадник. У неї є чому навчитися. А заздрісникам та звовісникам не вдасться зіпсувати її добре ім'я!!! Жорстока,бездушна особа, яка оббрехала Віру Василівну буде покарана.

Бровді Тетяна 2012-04-11 / 22:29:39
Мене обурила ця стаття-скарга.Віру Василівну я знаю як порядну і чесну людину ,яка завжди підтримає і вислухає .Вона дбає про кожного працівника і про кожну дитину в садочку .Я вірю , що людина яка написала цю статтю буде покарана . Віра Василівна я з вами!!!

Попович Таня 2012-04-11 / 20:25:20
"Не свідчи неправдиво на ближнього свого" . Шкода що ця людина ( ця скарга- робота нечесної людини) так вчинила напередодні Пасхи , і порушила цю заповідь.
А Вірі Василівні мають бути хіба лиш вдячні як батьки , так і працівники садочка . За те , що вона підняла наш садочок на високий рівень.

ІННА 2012-04-11 / 19:56:49
У нас дружній колектив,керівник - чудова розумна турботлива жінка,яку ми всі любимо і поважаємо!!! Ми всі обурені цією брехнею та брудом!!! Будемо стояти горою за нашого керівника і відстоювати честь нашого садка.

сніжана 2012-04-11 / 19:30:33
Садок процвітає під керівництвом Віри Василівни, від коли вона зявилась всі можуть бачити тільки покращення у роботі закладу. Вона старається для дітей, для колективу. І ось яка подяка. Колектив закладу не вірить у цю брехню і обурений цим наклепом.

скарга 2012-04-11 / 19:03:40
Вже 4 роки ми працюємо з чудовою жінкою, вмілим керівником Цільо Вірою Василівною . Всі ці роки ми прислухалися до її порад, вона створила чудову, дружню атмосферу в колективі, піднявся імідж садочка.
У нас проходять цікаві дитячі свята, розваги. Наші діти виховуються в теплій домашній атмосфері, харчуються згідно норми, під її керівництвом завжди урізноманітнюється меню, для дітей готують смачні страви та випічки.
Під її керівництвом та разом з нею ми працюємо на нашому городі, дбаємо про озеленення та естетичне оформлення закладу.
І коли садочок розцвів і запрацювали всі групові приміщення, всюди залунали дитячі голоси, ми почали гордитися, що працюємо у ДНЗ № 7 і нашим керівником є Цільо Віра Василівна, тоді несподівано дізналися про страшну неправдиву інформацію про неї, яка є брудним наклепом в інтернеті, а особливо вразило , що підпис в кінці скарги- «Педагогічний колектив…….»
Ми обурені!!!!!! Це неправда і брехня!!!!!
Ця жінка для нас є ідеалом, взірцем, наставником, порадником. Віра Василівна справедлива, порядна ,віддана своїй справі людина, яка присвятила своє життя дітям і працює за покликанням.
Нема такої дитини, яку б вона не приголубила, не поцікавилася її самопочуттям. Вона переймається долею дітей з неблагополучних сімей. Віра Василівна любить дітей і вони віддають свою любов їй.
Серед нас нема таких, кому б вона не допомогла, не дала добру пораду, не підтримала у важку хвилину. Ми завжди відчуваємо її підтримку. І тільки завдяки їй ми «підросли» професійно.
Нам дуже боляче, що наша Віра Василівна, яку ми дуже поважаємо ,любимо і цінуємо в ці перед великодні дні переживає такий сором і відчуває страшну біль.
Хто ця безсердечна, брудна, черства, безсоромна особа, яка так легко могла образити людину????????
Ми дуже хочемо щоб цей злочин було розкрито і молимо Бога, щоб
добре ім’я Віри Василівни було оправдане!
Ми впевнені в тому ,що зло буде покарано ,а добро і правда переможе!!!!!!!!

Стурбований
колектив ДНЗ №7.
Стурбовані працівники дитячого закладу(Кертис,Кушнір,Бровдій, Туріна, Кампо, Сливчук, Гусинець, Сабов,Дашковська, Гайделбахер, Фатьянова, Ланвізер,Глуханич, Хрипта, Горват,Карабаш,Сірош,Гаврилечко,Шкіря,Лендел,Аксьонкіна,Бабинець,Голцапфел,порохнавець,Книш,Желізняк,Сливка,Король

Маргарета 2012-04-09 / 18:01:32
Потрібно викликати серйозну перевірку.....

рони 2012-04-07 / 18:53:51
КРАЩЕ ТУТ ДОПОМОЖІТЬ!!!
Скарга
на «Светскую львицу» Мукачівського
дитячого садка № 7 Цільо Віру Василівну

Скільки можна терпіти цю зухвалу, ненаситну і жадібну «Светскую львицу» Мукачівського дитячого садка № 7 Цільо Віру Василівну, яка своїми корупційними діями вже дістала всіх батьків дітей, які виховуються у дитячому садку, а також весь колектив дитячого садочку.
Корупційні дії цієї зухвалої особи полягають в наступному:
1. Постійні побори з батьків (кожен місяць, а особливо перед великими релігійними та державними святами) по 100 – 1000 гривень і більше: то на цукерки дітям, то на туалети, то на штори, то на металопластикові вікна, то на двері, то на… , а держава то виділяє гроші. А нові вікна, штори, двері та й інше кладеться вдома у завідуючої та у її матері.
2. Постійні п’янки на роботі, в управлінні освіти м. Мукачево (з її слів, бо постійно збирає з персоналу дитячого садку гроші на «магаричі»).
3. Щоб дитину влаштувати в дитячий садок потрібно заплатити їй особисто по 1000 гривень за одну дитину.
4. Обкрадає і об’їдає постійно дітей, кожен день по 2-3 повні сумки везуться додому до неї, а забирає ці сумки її син (Цільо Михайло Михайлович), який працює в райвідділі міліції м. Мукачево начальником карного розшуку на особистій машині «Деу Ланос» і її сину все рівно, що діточки не доїдають (сам він теж постійно обідає у дитячому садку). Як вона казала: «..кожній дитині видається наприклад по одній цілій сосисці, а я даю вказівку, щоб одну сосиску поділили на чотири частини і видали по одній кожному, яка економія для садочку, а я і моя сім’я ситі..».
5. З її слів (по п’янці вона постійно хвалиться) також ми знаємо, що вона має «кришу» в міській раді: перша «криша» - це пан Галай (заступник мера м. Мукачево), який є її коханцем, а також друга «криша» - це пані Тіба (начальниця відділу освіти м. Мукачево), яким вона дає по 2-3 повні сумки продуктів кожен тиждень, а діточки то не доїдають.
6. Раз у тиждень її чоловік приїзжає і миє своє власне авто в дитячому садку (йде перевитрату води, забруднення дитячої площадки). Взимку вона економить на опаленні, а діточки то мерзнуть і потім хворіють, а вона за рахунок їх кормить свою рідню.
7. Кожен тиждень вона купує собі дуже дорогі речі і цим хвалиться, а ми прості її колеги ледь можемо собі позволити купити речі тільки на циганському базарі і то раз у рік.
8. Також всі продукти, які виносить і вивозить її син можуть продаватися у магазині, який має її сестра, яка проживає в с. Крайня Мартинка, Іршавського району.
9. Каже, що вся міліція, прокуратура та відділ освіти у неї куплені, коли приходить хтось на перевірку – то уходить з повними сумками. У неї в сейфі постійно є стільки дорогого спиртного (яке вона з наглістю вимагає у батьків), що можна напоїти весь заклад.
Цей список можна продовжувати і продовжувати, але ми сподіваємось, що найдеться хтось, хто покладе цю особу на місце, не дасть їй знущатися над діточками та над своїм колективом. Ми боїмося називатися, бо вона так напугала нас своїми зв’язками, що ми не хочемо залишитися без роботи (зараз такий складний період, що навіть з такими маленькими зарплатами ми мусимо терпіти цю знахабнілу жінку). Але якщо ми побачимо, що хтось відкликнеться на нашу скаргу і буде видно реальні кроки до припинення цих корупційних проявів, то зразу почнемо допомагати і давати пояснення з більш конкретними її зловживаннями.
Дякуємо на перед!!!


Колектив дитячого садку та батьки!!!

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 5
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 2
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини