Проти нетверезого закарпатця, що обганявся з міліціонером, порушено кримінальну справу

Прокуратура Закарпатської області уточнила інформацію щодо дорожнього інциденту за участю нетверезого водія та працівника патрульної служби

30 березня у ЗМІ області з'явилася інформація про порушену кримінальну справу щодо нетверезого водія, який влаштував перегони з нібито працівником ДАІ. Втім, прес-служба прокуратури Закарпатської області уточнила цю інформацію та повідомила про те, що учасником даної події був не працівник ДАІ, а інспектор групи патрульної служби Тячівського РВ УМВС.

Нагадаємо, що 29 березня в чергову частину Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області надійшов рапорт про те, що цього дня в обідній час, під час несення служби по охороні громадського порядку інспектор групи патрульної служби Тячівського РВ УМВС побачив, як водій автомобіля «КІА-Сеrato», на великій швидкості, рухався по вулицям міста Тячів у напрямку села Бедевля, створюючи загрозу життю і здоров’ю громадян. Сівши в службовий автомобіль, інспектор ГПС поїхав за автомобілем. Порушник проігнорував дорожній знак «СТОП» перед пішохідним переходом, після чого інспектор увімкнув проблисковий маячок та сирену і продовжував переслідування. Навпроти одного з магазинів автомобіль «КІА» зупинився, інспектор ГПС підійшов до водія, показав службове посвідчення, попросив водія пред’явити документи та пояснити причини порушення ПДР. Водій відмовився пред’являти документи, вийшов з автомобіля, образив працівника міліції, відштовхнув його, зірвав погон, а далі сів в автомобіль і знову почав перегони.
Після цього інспектор сів у машину, продовжив переслідування порушника та зателефонував в чергову частину Тячівського РВ УМВС України. Далі автомобіль марки «КІА» несподівано зупинився біля одного з будинків. Врешті-решт водія та пасажира (обидва непрацюючі та перебували в стані алкогольного сп’яніння) вдалося затримати.

За даним фактом, 30 березня прокуратура Тячівського району порушила кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.342 (опір працівникові правоохоронного органу), ч.2 ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

На цей час у справі проводяться слідчі дії за результатами яких буде вирішено питання щодо обрання стосовно підозрюваних запобіжного заходу. Хід досудового слідства прокуратурою області взято на контроль.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

07 квітня 2012р.

Теги: водій, прокуратура

Коментарі

правда 2012-04-10 / 11:49:30
Цікаво, а як так званий " гаїшник " повівся з хлопцями ?
Чи завжди він такий активний , коли бачить негаразди на
дорогах , чи тільки на цих він так активно наїхав?!

Помічнику 2012-04-08 / 09:23:04
Як з вами звязатися, це не перший випадок, і хочемуо це питання підняти перед міськвно, вкажіть хоча б свій мейл. У мене є ще одна така заява, заява має бути підписана інакше вона називається анонімкою і не розглядається.

тячівець 2012-04-08 / 09:12:25
Достади ті мажори, то ж синки видатних регіоналів Тячівщини, якщо вже бють міліцію то що будже з нами простими.

РІК 2012-04-07 / 23:46:08
помічник
якщо вона бере хабарі..то звертайтесь в СБУ...

Читатель 2012-04-07 / 19:55:50
Позор работникам МВД! Вот, тут пишут: "оскорбли работника МВД". А где свидетели? Никто даже их искать не будет. А если, к примеру, оскорбили меня, мои оюъяснения не будут приняты, за "истину".

Вот тебе и Конститутция, которая равные права для всех гарантирует! Все равно, права и ответственность у всех разные. Увы...

помічник 2012-04-07 / 18:54:47
ДОПОМОЖІТЬ НАВЕСТИ ПОРЯДОК!!!
Скарга
на «Светскую львицу» Мукачівського
дитячого садка № 7 Цільо Віру Василівну

Скільки можна терпіти цю зухвалу, ненаситну і жадібну «Светскую львицу» Мукачівського дитячого садка № 7 Цільо Віру Василівну, яка своїми корупційними діями вже дістала всіх батьків дітей, які виховуються у дитячому садку, а також весь колектив дитячого садочку.
Корупційні дії цієї зухвалої особи полягають в наступному:
1. Постійні побори з батьків (кожен місяць, а особливо перед великими релігійними та державними святами) по 100 – 1000 гривень і більше: то на цукерки дітям, то на туалети, то на штори, то на металопластикові вікна, то на двері, то на… , а держава то виділяє гроші. А нові вікна, штори, двері та й інше кладеться вдома у завідуючої та у її матері.
2. Постійні п’янки на роботі, в управлінні освіти м. Мукачево (з її слів, бо постійно збирає з персоналу дитячого садку гроші на «магаричі»).
3. Щоб дитину влаштувати в дитячий садок потрібно заплатити їй особисто по 1000 гривень за одну дитину.
4. Обкрадає і об’їдає постійно дітей, кожен день по 2-3 повні сумки везуться додому до неї, а забирає ці сумки її син (Цільо Михайло Михайлович), який працює в райвідділі міліції м. Мукачево начальником карного розшуку на особистій машині «Деу Ланос» і її сину все рівно, що діточки не доїдають (сам він теж постійно обідає у дитячому садку). Як вона казала: «..кожній дитині видається наприклад по одній цілій сосисці, а я даю вказівку, щоб одну сосиску поділили на чотири частини і видали по одній кожному, яка економія для садочку, а я і моя сім’я ситі..».
5. З її слів (по п’янці вона постійно хвалиться) також ми знаємо, що вона має «кришу» в міській раді: перша «криша» - це пан Галай (заступник мера м. Мукачево), який є її коханцем, а також друга «криша» - це пані Тіба (начальниця відділу освіти м. Мукачево), яким вона дає по 2-3 повні сумки продуктів кожен тиждень, а діточки то не доїдають.
6. Раз у тиждень її чоловік приїзжає і миє своє власне авто в дитячому садку (йде перевитрату води, забруднення дитячої площадки). Взимку вона економить на опаленні, а діточки то мерзнуть і потім хворіють, а вона за рахунок їх кормить свою рідню.
7. Кожен тиждень вона купує собі дуже дорогі речі і цим хвалиться, а ми прості її колеги ледь можемо собі позволити купити речі тільки на циганському базарі і то раз у рік.
8. Також всі продукти, які виносить і вивозить її син можуть продаватися у магазині, який має її сестра, яка проживає в с. Крайня Мартинка, Іршавського району.
9. Каже, що вся міліція, прокуратура та відділ освіти у неї куплені, коли приходить хтось на перевірку – то уходить з повними сумками. У неї в сейфі постійно є стільки дорогого спиртного (яке вона з наглістю вимагає у батьків), що можна напоїти весь заклад.
Цей список можна продовжувати і продовжувати, але ми сподіваємось, що найдеться хтось, хто покладе цю особу на місце, не дасть їй знущатися над діточками та над своїм колективом. Ми боїмося називатися, бо вона так напугала нас своїми зв’язками, що ми не хочемо залишитися без роботи (зараз такий складний період, що навіть з такими маленькими зарплатами ми мусимо терпіти цю знахабнілу жінку). Але якщо ми побачимо, що хтось відкликнеться на нашу скаргу і буде видно реальні кроки до припинення цих корупційних проявів, то зразу почнемо допомагати і давати пояснення з більш конкретними її зловживаннями.
Дякуємо на перед!!!


Колектив дитячого садку та батьки!!!

НОВИНИ: Кримінал

21:07
/ 1
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 2
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 3
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
20:59
"Ухилянт", що прямував у Румунію, 6 днів бродив засніженими горами, зустрів рись, а по ночах чув вовків
11:22
/ 1
На Закарпатті передали до суду справу ОЗУ, що ввозило з-за кордону наркотики та торгувало ними в області
10:59
У Вонігові на Тячівщині житель Буштина під час пиятики штрикнув ножем у живіт приятеля по чарці
11:02
/ 4
В Ужгороді на площі Петефі "п'яний" Seat розтрощив 3 припарковані авто
11:02
Жителя Великої Паладі Пийтерфолвівської громади затримали біля угорського кордону з пакунками наркотика
22:44
/ 2
У Мукачеві в лікарні померла жінка, яку жорстоко, зі знущаннями, побив колишній чоловік
22:39
/ 2
У Мукачеві на "зебрі" таксі збило літню жінку
22:12
/ 2
В Ужгороді директор ТОВ підробив документи, щоби привласнити орендований комунальний об'єкт вартістю вартістю понад 1 млн грн
» Всі новини