Організатори запрошують взяти участь у конкурсі з приготування ухи (угорською „halászlé” - голасле), що відбудеться у суботу, 21 квітня о 9.30 (збір учасників о 8.00). У змаганні без реєстраційного збору можуть взяти участь як команди, сім’ї, так і окремі учасники.
Цьогорічний фестиваль буде ще змістовнішим, адже у неділю, 22 квітня о 10.00 (збір учасників о 9.00) пройде справжнє кулінарне свято: фестиваль традиційних страв Берегівщини. Команди-призери міжнародних конкурсів готують для гостей бограч-гуляш, голубці, страви із свинини тощо. Родзинкою стануть гуляш із м’яса корів породи угорська сіра, приготовлений з червоним вином, а також уха з квашеною капустою (угорською „korhely halászlé”).
Цього року рибалки мають змогу взяти участь у двох змаганнях. У суботу, 21 квітня о 8.00 (збір учасників о 7.00) аматори зможуть позмагатися у ловлі рослиноїдних риб, а у неділю, 22 квітня о 8.00 (збір учасників о 7.00) пройдуть змагання з ловлі хижої риби для професіоналів.
На гостей чекають смачні, традиційні страви та напої, культурна програма, конкурси, ігри, змагання, атракціони, ремісники, фольклорні групи тощо.
Василий 2012-04-04 / 16:58:57
Фест г***о! Я в прошлом году был фуфло фуфлом! без обид!
org 2012-04-04 / 11:13:03
для Нем иртем
21 квітня о 9.30 (збір учасників о 8.00)
гости приходят на 9.30, а участники собираются в 8.00 - им же разложить палатки, свои вещи и т.д. Далее время точно так.
Регистрации для комад с приготавливания ухи нет, а для рибаков есть, потому что количество мест не может быть неограниченным - иртем?
Нем иртем 2012-04-04 / 10:13:35
Якось так сложно написано. Спочатку 9.30 і збір о 8.00, потім 10.00 і збір о 9.00 а далі взагалі інший час. Змагання спочатку без реєстрації а потім якісь магазини з білетами. Шось тут наплутано