Молодь Ужгорода розбила наметове містечко за 14 хвилин (ФОТО)

"Готуй намет навесні" - під таким гаслом сьогодні в м. Ужгород відбулась акція ініційована молоддю в рамках молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Активісти за 14 хвилин розбили наметове містечко на пл. Б. Хмельницького та оголосили про намір неодноразово повторювати подібні дії , допоки чинна всеукраїнська влада ігнорує їхні інтереси та не виконує дані їй на минулих виборах обіцянки.

Молодь Ужгорода розбила наметове містечко за 14 хвилин (ФОТО)

Зокрема, наступне розбивання наметів, відбудеться за участі представників всіх регіонів України 5 квітня в Києві. Від Ужгорода участь в ньому візьмуть переможці сьогоднішнього заходу, яким вдалось найшвидше розкласти та зібрати намети.

Один з учасників заходу, Володимир Феськов, зазначив, що змагальність Ужгородської акції умовна. Набагато важливіше спільно політичною і неполітичною молоддю нагадати владі, про те що молодь “покращення вже сьогодні” не відчуває, натомість бачить відверте ігнорування та невиконання даних їй обіцянок на виборах як Президента так і Верховної Ради України. Тому акція з розкладання наметів на швидкість мала б бути для влади сигналом про те , що миритись довго з її непрофесійною та неефективною роботою ми не будемо.

За словами організаторів, намет символізує не тільки революційні настрої, а й ті квадрати житла, які сьогодні молоді сім’ї можуть собі дозволити. І поки влада декларує що ось-ось почне створювати доступні умови для молодіжного житла , тисячі молодих спеціалістів з вищою освітою їдуть на заробітки або йдуть в тіньові заробляння коштів , аби прокормити себе , не говорячи про сім’ї, створення яких за таких обставин неможливе.

В заході взяли участь представники молодіжного крила політичних партій “Фронту Змін” , “Свободи” та “Батьківщини”, а також інших неполітичних громадських організацій міста Ужгород. Всі вони обіцяють , що навики в розкладанні наметів протягом літа будуть вдосконалювати, і наступного разу наметове містечко може з’явитись за 7 хвилин, тобто вдвічі швидше ніж на цій акції. Щоправда, все залежить від влади і її подальших кроків. Принаймні поки шанс виправитись у неї ще є.

Довідково:

В молодіжну кампанію ВСТАВАЙ! об’єдналися молоді активісти "Батьківщини", "Народного Руху України", "Свободи", "Фронту змін",  "Громадянської позиції" та позапартійних молодіжних середовищ, які підтримують необхідність виведення Януковича та його команди з української політики як таких, що не виконали свої обіцянки, котрі давали молоді під час виборчої кампанії. Тим самим вони обманули інтереси мільйонів молодих людей в Україні.

29 березня 2012р.

Теги: намети, акція

Коментарі

леново 2012-04-03 / 09:09:10
БРЕД! І тут Феськов і "ко" бісяться, це напевно весняне загострення дається взнаки, а командує всім головний "нечистий" Солонтай Сашко(хоча його не видно, напевно координує подібні заходи по всій державі). НЕвже ці молоді люди самі не розуміють що вони дурнею маються, їх вже не сприймають як опозицію чи борців за якісь там права а просто як купку чудних клоунів.

Cашко 2012-03-30 / 16:29:55
та чи в кількості "вийшовших" справа?! працівники офісу, селяни, безробітні, пенсіонери, студенти, лікарі чи вчителі, бізнесмени ...яка різниця? от обранців наших - депутатів не видно :( ..... Ви б краще рахували всі невиконані обіцянки влади...й не тільки рахували...а й робили що-небудь для того аби жити в країні було краще...щоб не втікали по закордонах з голими поп...и самі та ваші діти, щоб пишались своїм неповторним, живописним й талановитим рідним краєм, а не хизувались "масковскім акцентом" :(

ІШТВАН 2012-03-30 / 03:06:42
ЖАХ!!!

ОПОЗИЦІЯ 22 ЛЮДИНИ!?!?!!

А ПОЛОВИНА З НИХ ДРУЗІ ПО ФЛЯШЦІ ФЕСЬКОВА!!!! ЦЕ ВЖЕ ПРОСТО ТАК ДІСТАЛО ТАКІЙ МОЛОДІ ТРЕБА ЙТИ ПРАЦЮВАТИ, А НЕ ЗАЙМАТИСЯ ЦИМ ВСІМ, ЩО ВОНИ НАМАГАЮТЬСЯ ЦИМ ЗМІНИТИ?!? МИ В 2004 РОЦІ ВИБРАЛИ ПРЕЗИДЕНТА І ЩО БУЛО ЧВАРИ І БІЛЬШ НІЧОГО - ПОДИВІТЬСЯ НА СУЧАСНУ ОПОЗИЦІЮ САМІ В СЕБЕ ЛАД НАВЕСТИ НЕ МОЖУТЬ!!!

Никола 2012-03-29 / 21:31:10
Ну что Вы хотите от детишек? :)))
интересно, а что это за такие не политические организации? давайте список подробный

Фронтовик 2012-03-29 / 20:41:59
Моих было 9
А цель была - тренировка разложиться бысто. Чтобы менты не успевали. Так что потренировались на славу. Сейчас можно перед кабинетом Погорелова разложить

Ігор Баран 2012-03-29 / 20:00:46
Судячи із того, що представлені "молодіжні крила" пяти партій із яких троє явно фронту змін, чотири прапорці від "Батьківщини" і ще позапартійні і 22 людини на груповому фото ( +фотограф), то якось бідненько молодіжні осередки виглядають. Та і місце, згоден, дивне. Біля ОДА протестувати логічніше, а якщо із туриститичною метою, то десь в горах біля потічку краще

Словянин 2012-03-29 / 19:42:17
Команда Януковича виконує свої обіцянки так, як і помаранчеві від сіоно-америкоської публіки. Дві гаркаві сили розбираються, а трясе увесь український народ. При цьому залучають до своїх розбірок наївну молодь.

брат 2012-03-29 / 19:10:58
по "фото замітно" -
брали масовістю!!! :)

Костянтин Куцов 2012-03-29 / 18:19:55
Під гаслом: "Владо згадай 2004" требало розкладати наметове містечко під ОДА, а не не периферії. Усе інше - лише показуха

НОВИНИ: Соціо

15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
» Всі новини