До матері загиблого байкера приходив посередник від Ковача (ВІДЕО)

Байкер Сергій, або як його називали друзі – "Bosch", не був учасником байкерської організації "Падонки", в яку входить і зять Юлії Тимошенко Шон Карр, як про це повідомило видання "Сегодня". Про це інтернет-виданню Закарпаття онлайн повідомила цивільна дружина загиблого Ніка Корнієнко.

До матері загиблого байкера приходив посередник від Ковача (ВІДЕО)

Кореспонденту ж видання "Сегодня" Ніка сказала: "Зараз цю справу намагаються зам'яти і стверджують, що Сергій вилетів з сідла, бо вже був мертвий, або ж що він їхав зі швидкістю 150 кілометрів на годину". Проте, друзі загиблого вже провели експертизу за допомогою спеціальної бригади "Мотохелп", яка займається юридичною допомогою байкерам в ДТП, і з'ясували, що така смертельна травма може наступити і при русі в 30 кілометрів на годину.

На питання "Сегодня", чи дійсно за кермом була донька Василя Ковача, Ніка відповіла, що Ужгород не мегаполіс і хто з мажорів на якій машині їздить, тут знають.

"Крім того, вчора наші хлопці зустрілися з посередником від депутата і той пообіцяв допомагати матері загиблого, коли весь шум уляжеться", – говорить байкер.

Похорон загиблого відбудеться завтра. Але друзі-байкери пообіцяли, що якщо справу замнуть, то по всій Україні піднімуться байкери і перекриють дороги в знак протеста.

«Якщо слідство піде не в тому ключі, якщо спробують закрити цю справу, ми проведемо Всеукраїнську акцію протесту. За нашими даними, вісім років тому батько Інни Ковач – нині депутат облради Василь Ковач скоїв ДТП, в якому загинуло двоє людей, і залишився безкарним»говорить член ужгородського байкерського клубу «Падонки» Олександр Суханов.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні прокуратура Закарпатської області повідомила, що за фактом ДТП, у якій загинув байкер, порушено кримінальну справу.

21 березня 2012р.

Теги: байкер

Коментарі

Байкер 2012-03-28 / 02:54:12
дочь ковача однозначно должна сидеть - так как переехала бедолаге Серому голову!!!

правдин 2012-03-25 / 17:33:41
еще надо проверить и бывшего зама начальника УБОЗА в Закарпатской обл. Лазара Й.Й.(кличка "ЭФИОП"),который тоже сбил людей и дела замялись и многих других.

міша 2012-03-23 / 20:19:14
це що витворяють регіонали це просто жах такого небуло з 90 х років

старий 2012-03-23 / 18:07:34
хлопці зріть у корінь.Ковача настигла кара Божа через дочку
за двох невинноубієнних.Старий

Арап Петра Великого 2012-03-22 / 23:11:47
Вячеславу. Мотогонки, ага. А не підкажеш з якою швидкістю там їздять щоб так розлітатися? І як міг мотоцикл "проїхати сам" якщо всі стверджують що його "поклали" аби уникнути зіткнення? Це ж проста фізика.
Нікого не засуджую, тут скоріше трагічний збіг обставин. Але обидві сторони вперто намагаються не помічати очевидних речей, пішла сила на силу і всім пабарабану що там реально сталося

Вячеслав Арапу 2012-03-22 / 22:35:28
Ну проїхав мотоцик сам 100 метрів і що? Сергія вибило з сідла від удару, а мотоцикл же рухався. Подивися мотогонки! Коли падають, то як розлітаються мотоциклісти і байки в різні боки

Арап Петра Великого 2012-03-22 / 17:07:48
Не виправдовую нікого але... Які 30 км/год.?! якщо мотоцикл продовжив рух на боку ще 100 метрів вгору? "Мотохелп" цього не побачив при експертизі? Чи не захотів бачити?
Свіжий приклад - сьогодні проїзджали три байка біля Олд Контінента на набережну до Драмтеатра. Один газонув - запрацювала сігналка в припаркованій машині. Так інші двоє почали тєж "рєвіти моторами" щоб зактивувати інші машини, а після цього рванули по набережній. А там школа, на хвилинку... "Мотохелп", скажіть - таких "адєкватів" ви тєж захищаєте? Чи може це ви самі і були?
Жінці і родичам загиблого наші співчуття і мужності все це витримати

Коля 2012-03-22 / 16:41:51
Хлопця шкода, байкер він чи ні. Байкери бувають різні, я вже декілька років підряд пю каву в готелі "Ужгород", часто бував при так званих "байкерських зльотах", скажу Вам що більшість Російських, іноземних та навіть Українських байкерів нормальні культурні люди, що зовсім не можна сказати про деяких Ужгородських.

Справжні байкери зазвичай їздять культурно, в Ужгороді байкерів немає, лише якась фуфельна кантора Суханова, де одні мажорні алкаші і наріки.


А ті виродки на спортбайках, сопляки, які носяться по городу долітаються.

Якби це була якась Інна Іванова, а не Ковач, то крім повідомлення про трагічне ДТП нічого іншого не було б, ніяких прокурорських та ментовських розборок, ніяких статей в ЗМІ та інтернеті, ......

ф11 2012-03-22 / 14:41:05
ковачу плевать денег валом! очередной мажор убийца! нахрен зжечь сраный туарег!

*** 2012-03-22 / 12:29:52
LCat, а що, неправильна оцінка ситуації водієм, яка призвела до трагедії, порушенням не вважається? Чи в ПДР описані для таких випадків винятки, які звільняють від відповідальності? І чи так само би вигорожували мєнти пенсіонера на копійці, якби аварію скоїв він, як у цій ситуації вигорожували дочку депутата і директора "Закарпаттяобленерго", нагло брешучи кореспондентам, що джип взагалі не був задіяний в цій ДТП?

Не все тут так просто, як ви описали. Бо закон у нас, виходячи конкретно з цієї ситуації, для "пенсіонерів на копійці" - один, а для дітей-мажорів - інший. І проблема саме в цьому...

Вячеслав Сашкові 2012-03-22 / 11:44:51
Я студентом їздив на важкому мотоциклі і скажу, що навіть, коли я рухався повільно і стопроцентно володів ситуацією на дорозі, перехожі мене боялися, бо мотоцикл реве. Це психологічне явище. Просто відчуття швидкості більше.

LCat 2012-03-22 / 11:41:25
Для ххх: Над чим в даному випадку задумуватися батькам? От взялися всі давити на «мажорність». А якби замість Туарега був старенький дачник на «копійці» - що, трагедії б не сталося? Тоді ти б писав «перед тим як купляти відро з гайками – ЗАДУМАЙТЕСЬ, до чого це може привести»? Що з вікна копійки, що з вікна туарегу – коли бачиш в межах міської дороги мотоцикл на відстані метрів 200, можеш вирішити, що встигнеш переїхати перехрестя. І не врахувати, що замість законних 60 той жене 150 км/г, а отже біля 50 м/с замість 17 м/с. Різниця в подоланні цієї відстані – 8 секунд. Цілком достатньо, щоб безпечно проїхати перехрестя.
Що пенсіонер, що мажорка однаково не хотять потрапити в аварію, і тим більше – вбити молодого хлопця. В даному випадку безумовно маємо справу не з вигаданою «нарваністю» учасниці ДТП, а з невірною візуальною оцінкою відстані і швидкості. І, можливо, розрахунком-сподіванням на законослухняність байкера, котрий наближався. А вже "регіонал" її няньо чи "бютівець" чи "свободівець" чи беспартійний - абсолютно несуттєво. Для нормальних, звісно, людей.

Сашко 2012-03-22 / 00:31:37
Підтримаю повністю Дмитра. Вчора проходив дорогу через проспект Свободи і повз мене проїхав байкер на шаленій швидкості. Ці байкери вже незнають, що робити. У центрі міста під сто, а то і більше їздять. Люди добрі на тому місті міг би бути будь хто.
Я сам водій і знаю, що така ситуація може бути в любий час. От виїзжаю я на головну дорогу і бачу, що за 500 метрів їде мотоцикл, але якщо він їде 60 км на годину то нічого не станеться, а якщо він перевищує швидкість у три рази то це вже інша сторона.
Скажіть невже він їхав 60 км. Чи він думав, що йому все можна він же байкер, а вони у нас хлопці з вогником.

Дмитро 2012-03-22 / 00:15:00
Хіба дану справу можна перести в Миколаївську площину??? ЦЕ взагалі інша історія!!! - Вона що навмисно хотіла вбивати цього мотоцикліста.

Вона мажорка, а скажіть мені хто він такий?! Він що простий громадянин був, який в свої роки чесно заробляв гроші і на збирав на такий байк?! Він чесно дотримувався правил дорожнього руху?! Та я глибоко сумніваюся, що він навіть знав скільки кілометрів на годину треба було їхати на тій ділянці. А якби замість тієї машини там вискочила люди, щоб він робив?!

чужинець 2012-03-21 / 22:33:43
А я б не став так категорично визначати, хто мажор а хто мінор, думаю, що варто утриматись від експрессивних висловлювань... Шкода обох учасників дтп, але звинувачення на адресу будь кого до вироку суду вважаю передчасними, як би цінічно цей суд в нашій свідомості не фігурував. Хто "літав" сам, - сам розуміє ціну цієї свободи, як і готовність плати за неї...
Не надто здивуюсь, якщо виявитсся, що дівчіна переїхала мирно бредучого узбіччям пішохода, котрий вивів ні прогулянку байк на повідку. І ПРівці тут ні до чого_- я не їх фанат. Проїжджав сектор о 13.53, все сталось десь о 13 13.45,відчув стан речей, як водій із стажем, і тому не хочу, щоб розмову політизували, або переводили в миколаївську площину. Люди, схаменітся, не робіть шоу з людських трагедій, бо неповага до смерті нівелює ціну вашого ж життя... Є фатальний збіг обставин, де слід приймати до уваги всі фактори...

ххх 2012-03-21 / 21:44:03
Батьки мажорних дітей ЗАДУМАЙТЕСЬ - перед тим як купувати своїм діткам дорогі ігрушки до чого це може призвести. Краще вивчайте їх замість того щоб дарити машини вмісті з посвідченнями !!!

агат 2012-03-21 / 21:33:23
Події в Миколаєві засвідчили, що "хлопчикам-мажорам" та "дівчаткам-міноркам" підійшов the END!!!
Байкери всієї України, Європи та світу встали на захист "невиино убієнного"!!!

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини