Закарпаття: Тячівські податківці урочисто відкрили другу чергу адмінбудинку

У вівторок у колективі тячівських податківців відбулася урочиста подія- відкриття другої черги адмінбудинку.

Закарпаття: Тячівські податківці урочисто відкрили другу чергу адмінбудинкуЗ цієї нагоди до них прибули заступник голови ДПА України Григорій Бондаренко, голова ДПА у Закарпатській області Василь Іванчо, голова ради територіального відділення громадського об’єднання “Асоціація платників податків України” Марта Волощук, голова Тячівської РДА Іван Бобрушко, Тячівський міський голова Іван Ковач, заступники голів державних податкових адміністрацій 6 західних областей, начальники податкових інспекцій області, численні платники податків.

Григорія Івановича Бондаренка зустріли у Тячеві за народним звичаєм хлібом-сіллю дівчата у національному вбранні. І не випадково. Саме він був “хрещеним батьком” будівництва нового приміщення ДПІ, який тепер став окрасою всього міста Тячева. Саме завдяки його зусиллям та увазі до ходу будівництва податківцям Тячівщини створено найкращі умови роботи в області.

До присутніх працівників податкової служби, гостей, платників податків звернувся голова ДПА у Закарпатській області Василь Іванчо.

Він зазначив, що введення у дію другої черги адмінкорпусу будинку податкової інспекції одного з найбільших і найчисельніших районів області сприятиме поліпшенню роботи податківців, в тому числі по обслуговуванню платників податків, яких у районі нараховується більше шести з половиною. До їх послуг 46 кабінетів, два зали засідань для проведення семінарів та інших масово-роз’яснювальних заходів, зал приймання звітності, громадська приймальня, консультативний пункт інформаційно-видавничого центру ДПА України. А це неодмінно позначиться позитивно і на ефективності роботи, підвищенню рівня добровільної сплати та збільшенню надходжень до державного та місцевих бюджетів.

На спорудження цього об’єкту із державного бюджету використано більше 5,7 мільйона гривень. Його завершення є наслідком постійної уваги керівництва ДПА України до питань зміцнення матеріальної бази місцевих органів державної податкової служби до створення належних умов роботи податківців та умов обслуговування платників податків. Це підкреслила і присутність на урочистому відкритті виконуючого обов'язки заступника голови ДПА України Григорія Івановича Бондаренко, який упродовж багатьох років опікується проблемами створення та зміцнення належної матеріальної бази податкової служби держави.

У своєму виступі Григорій Іванович підкреслив, що введена в експлуатацію споруда призначена не стільки для податківців, як для платників податків. Адже і зведена вона за рахунок сплачених ними податків. Тому вони мають тут одержувати послуги на рівні європейських стандартів, почуватися зручно і поважно. Для цього в рамках програми модернізації податкової служби ведеться також технічне переозброєння податкових інспекцій. Запроваджується система подання та автоматичної обробки податкової звітності в електронній формі. Це дасть можливість зменшити кількість перевірок суб'єктів господарювання, вести моніторинг сплати ними податків в автоматичному режимі, надавати їм різноманітні інформаційні послуги.

Будинок Тячівської ДПІ є один з найкращих в Україні серед споруджених за останні роки. На черзі - введення ще 96 адмінбудинків податкової служби держави.

Він відмітив високу якість архітектурного вирішення, будівельних та опоряджувальних робіт, виконаних Хустським проектно-будівельним об'єднанням “Тиса”, яке упродовж багатьох років очолює заслужений будівельник України та почесний працівник податкової служби Еммануїл Степанович Товкан. Його та виконроба Василя Юрійовича Дзьобака, бригадира Івана Михайловича Рогача, а також колишнього начальника податкової інспекції, а нині голову Тячівської РДА Івана Миколайовича Бобрушка та колишнього голову ДПА у області, а нині голову ради ТВ Асоціації платників податків України Марту Гнатівну Волощук наказом ДПА України за сумлінну працю при спорудженні адмінбудинку Тячівської ДПІ нагороджено Почесними грамотами ДПА України, які вручив їм Григорій Іванович Бондаренко, а голова ДПА у області Василь Васильович Іванчо – подарунки.

З словами привітання до учасників торжества звернулися голова ради ТВААПУ Марта Гнатівна Волощук, голова Тячівської райдержадміністрації Іван Миколайович Бобрушко, тячівський міський голова Іван Іванович Ковач, начальник Хустського ПБО “Тиса” Еммануїл Степанович Товкан, гості із інших областей України.

Голова ДПА у області Василь Васильович Іванчо подякував ДПА України та особисто Григорію Івановичу Бондаренку за турботу про зміцнення матеріальної бази ОДПС області та у знак вдячності за це вручив йому ікону “Григорій Победоносець”.

Місцевий священик за благодать у цьому домі прочитав молитву.

І ось Григорій Іванович Бондаренко та Василь Васильович Іванчо під оплески присутніх перерізають святкову стрічку. Платники податків та гості оглядають приміщення.

Після огляду заступник голови ДПА України Г.І.Бондаренко провів нараду з керівниками органів податкової служби західних областей та Закарпаття, дав інтерв'ю для місцевих засобів масової інформації.
ДПА у Закарпатській області
23 травня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини