Угорщині загрожує виключення з Євросоюзу

У вівторок колишній американський посол в Угорщині повідомив журналістам онлайн версії угорської газети Nepszabadsag про існування реальної загрози того, що Угорщина може піддатися ізоляції на міжнародному рівні, і, в кінцевому підсумку, її можуть виключити з Євросоюзу.

Угорщині загрожує виключення з Євросоюзу

«Очевидно, що Євросоюз і Європейська комісія стурбовані тим, що відбувається в Угорщині, Міжнародний валютний фонд також не схвалює події в країні, крім того, уряд США стурбований ними в не меншій мірі», – заявив Марк Палмер (Mark Palmer), посол США в Угорщині з 1986 по 1990 рік.

«Сегрегація в Угорщині – це вже не віддалена небезпека, а реальність. Якщо Угорщина хоче знову поставити себе в залежність від Росії, то вона йде по правильному шляху... В даний час стало цілком імовірним, що Угорщину можуть виключити з Євросоюзу », – додав Палмер.

Колишній посол США в Угорщині, а нині один із членів ради піклувальників міжнародної організації Freedom House, яка досліджує стан політичних та громадянських свобод, у своєму інтерв'ю висловився щодо нового закону, прийнятого парламентом Угорщини, який, на загальну думку, фактично обмежує незалежність центрального банку, а також щодо можливих спроб уряду змусити замовкнути пресу та деяких інших питань.

Переговори між Угорщиною та Міжнародним валютним фондом з приводу ймовірної фінансової допомоги країні були різко зупинені в грудні у зв'язку із згаданими вище причинами, а президент МВФ Жозе Мануел Баррозу в кінці минулого року вів листування з прем'єр-міністром Віктором Орбаном, проте безрезультатно.

InoСМИ.Ru

03 січня 2012р.

Теги: Угорщина, Орбан

Коментарі

Словянин 2012-01-09 / 20:38:35
P. jegyző 2012-01-09 / 12:42:24
З Лукашенка та Білорусі одіозний образ зліпили контрольовані глобалістами ЗМІ та політологи. Якщо угорський уряд підеправильним курсом, з нього, повірте, також зроблять опудало, а з Угорщини вісь зла.

Це я 2012-01-09 / 19:35:56
2 P. jegyző
Пишучи, "не хотів би, щоб політика Орбана рухнула...", цим я хотів сказати, бажаю Угорщині після 8-ми років розбазарювання країни соціалістами-лібералами (із своїми одношерсниками УМДС - які помагали тут у згаданій нелегкій роботі своїм угорським товаришам,)покласти край негативним тенденціям, починати накінець взятися за зміцнення економіки, добробуту населення, національної свідомості. Дюрчань вчив людей бути маленькими, безробітних покидати країну, соромитися свого мадярства. Я не знаю чи прав Орбан у своїй законотворчості, але хочу, щоб Угорщина досягла результату, за міжнародним визнанням, або без нього. Як буде результат - незабариться і визнання.

P. jegyző 2012-01-09 / 12:42:24
Це я 2012-01-06 / 20:46:47
"Я не хотів би, щоб політика Орбана рухнула..."

Для меня важнее экономика Венгрии, нежели политика Орбана (это можно отнести также к украинским реалиям). Правильность любого политического курса должна подтверждаться экономическими результатами, поэтому премьер Венгрии (и не только он) легко может парировать критику в свой адрес, доказав на деле правильность своего курса. Хотя - пользуясь сравнением Славянина - если стиль политика может сроднить его с такими одиозными персонами, как Лукашенко, международное признание его стараний вряд ли наступит.

Словянин 2012-01-07 / 11:37:21
Це я 2012-01-06 / 20:46:47 ...сильним може бути те суспільство, як видно на практиці скандинавських країн, Німеччини, Канади, Австралії, де права особи захищені належним чином...
Нинішній зовнішній блиск перелічених країн - це інерція старої доброї Європи. Проте вказані суспільства досить хворі. Якщо не припиниться злочинна міграційна політика, навязування мультикультури, терпимості до дегенерації, культу грошей тощо - ці країни кануть в небуття. Угорщина, якщо обговорювані процеси підуть всерйоз, буде прикладом для інших європейських народів, небезпечним для глобалістів. Шляхом відносної самодостатності пішла Білорусь, що б там не стверджували т. зв. борці за права людини та не наші ЗМІ, тому Білорусь поливають помиями і на Заході, і неруські олігархи РФ. Нехай білоруський режим зовні здається совковим, його практична діяльність щодо максимальної ступені самодостатності межує зі здоровим економічним націоналізмом.

Це я 2012-01-06 / 20:46:47
2 Іштван
Наведений вами приклад говорить не про те що вони зробили село заможним, а про те що вони були індикаторами: вони відкривали магазини-корчми в тих селах, де вже водилися гроші.
п.Словянин раніше називав їх паразитами. Ні - паразитами насправді є інший етнос, яким держава платить казкові гроші за їхню плодючість, потім буде платити як багатодітним сімям, потім на програми суспільної адаптації, як безробітним, на утримування в тюрмах ( бо коли їх побільшає відчутно, вони будуть ще більш нахабними, без зайвих комплексів, моральних противаг - як вже є в Угорщині в деяких регіонах). А ліберели говорять про рівноправя, замість селятися до них, доводити їх до "кондиції".
2 P.jegyző
Я не хотів би, щоб політика Орбана рухнула, бо їхня переконлива перемога на останніх виборях доводить, майже ціла країна наситилася мазаниною соціал-лібералів за 8 років, через котрих зараз потрібно виводити країну з прірви. А ті і зараз говорять: ідіть вклоняйтеся перед МВФ. Я не згідний з вами, що людський фактор має приоритет перед національним. Вони мають стояти поряд на одному рівні. То ліберали виступають за перевагу особистих прав, але цікаво що ні в Ізраїлі, ні в США особисті права не мають перевагу над державними інтересами. Бо суспільство як рій у бджііл: разом вони складають один цілий організм. А сильним може бути те суспільство, як видно на практиці скандинавських країн, Німеччини, Канади, Австралії, де права особи захищені належним чином.

Istvan 2012-01-06 / 14:00:27
"Долгоносые" всем нужны. До войны на Закарпатье говогили: если в селе нет жидовского торговця, то это бедное село.

Istvan 2012-01-06 / 13:59:34
"Долгоносые! всем нужны. До войны на Закарпатье говогили: если в селе нет жидовского торговця, то это бедное село.

P. jegyző 2012-01-06 / 11:24:41
Сорри, на фоне Ваших прежних выступлений относительно всего венгерского, положительная оценка в Ваших комментариях политики Орбана свидетельствует о крахе этого курса для венгров.Я люблю свою нацию, но считаю, что человеческий фактор имеет приоритет перед национальным. В политике нет третьего пути. Для того, чтобы обеспечить благосостояние каждого конкретного члена общества и всей нации в целом нужны союзники. Государственные лидеры, которые не в состоянии найти компромисс с внешним миром для реализации национальной идеи, наносят вред самой идее. Ваше сдержанное восхищение деяниями нынешних венгерских властей очередной раз убеждает меня в правильности этой логики.

Словянин 2012-01-05 / 22:30:50
сорри 2012-01-04 / 20:43:44
Словянине, ваші дифірамби на адресу Іштвана передчасні…
Якщо Ви, Сорри, прочитали попередні пункти Іштвана щодо ситуації в Угорщині, то з ними можна реально погодитись. Це актуально для будь якої європейської країни – і для Угорщини, і для України, і для Росії, і для Німеччини тощо. Зрозуміло, що п. Іштван можливо на своїй хвилі, власне як і багато представників інших європейських народів. Попри це зазначу, справжні націоналісти чи патріоти – нині їх можна називати різними термінами – рано чи пізно дійдуть до своєї самобутності. Проблема в тому, що соціальні паразити, яких Ви, п. Сорри, називаєте довгоносиками, роблять все, аби сплеск національного духу відбувався не одночасно в усій Європі, а в окремо узятій країні. З такими легше розправлятися. Це вельми актуальне питання. Це свідчить про те, що нормальні арійські чи то європейські народи, на відміну від довгоносиків, що мають, віками відшліфовану ідеологію, не солідарні. Але будь-яка гарна ідеальна річ розпочинається з першого кроку. Хоч сьогодні європейські народи ніякі і стравлені – завтра все може стати по-іншому. Можливо існує якийсь антимасонський словяно-арійський орден – не знаю, але все розпочинається з першого кроку. ..

Це я 2012-01-05 / 21:07:53
2 сорри
Ви в принципі маєте рацію. Наші з вами погляди на дану проблематику різняться визначенням критерій для "національної еліти". Не знаю, кого ви до них відносите в Україні, але судячи по коментарях різних дописувачів-українців, такими є однодумці Тягнибока. Його ідейними соратниками в Угорщині можна би було назвати партію Йоббік, з якою владні партії ФІДЕС-КДНП не хочуть мати нічого спільного, псувати свого іміджу. Йоббік виріс на хвилях невдоволення політикою урядів, коли значні бюджетні кошти витрачалися на циган, без віддачі. Мяко кажучи. Могли прочитати на цьому ресурсі про нові конституцію та закон Угорщини про нац. меншини, їхнє представництво в органах різного ранґу, до яких мають гарантовану можливість посилати своїх представників і русини, і українці. За ці закони проголосували як владні партії, так і опозиційна право-радикальна Йоббік. А як із цим у нас в Україні? Не те що Тягнибок, а позбавлені радикального елементу всякого роду Рухи, та навіть соціалісти, яценюки, луценки чути не хотіли про надання політичних прав нацменшинам. І дале не хочуть чути. Бо не час! Україна ще слаба! Що тут тоді дивуватися, що деяки угорці подали голоси за ПР. Тим більше , як бачемо, ті не лише обіцяли. Я не є прихильником ПР. Мені блище по духу національна ідея. Але, скажіть, кому ми, угорці, потрібні з істинно патріотичних партій України. Це вже раз проходили, коли КМКС домовлявся з месієм, оліцетворцем українського патріотизму.

сорри 2012-01-04 / 23:09:45

Я не казав, що всі "коротконосі" - ідеальні. Але є системні приклади: там, де до влади в країні приходить національна еліта, починається одужання держави і суспільства, а як тільки починається шабаш довгоносиків - держава крок за кроком йде до занепаду. І найближча історія Угорщини - тому абсолютний приклад: куди загнав цю країну соціалістично-"масонський" (за національністю) уряд, ви знаєте краще за мене. Дай, Боже, сил, послідовності та щирості урядові Орбана (який, на жаль, перебуває в умова жахливої "соціалістичної" спадщини і світової фінансової кризи), аби реалізувати намічене в плані оздоровлення країни. Завважте, що це говорить вам не суб’єктивний, анґажований в угорські справи угорець, а відсторонений від внутріугорської ситуації українець, який часом різко "воює" з угорцями за українські інтереси, в конфлікт з якими входить, зокрема, і "закордонна" політика уряду Орбана...

Це я 2012-01-04 / 22:40:21
Сорри 20:51
Не бачу підстав стверджувати, що ті "коротконосі", які мають реальний шанс потрапити до влади в Україні, якщо такі взагалі є, мають різні з "довгоносими" моральні преференції. Якраз бачу безвихідь з глухого кута в тім, що та молодь, на яку розраховуєм, не може справедливо, без хабарів-кумівства здобувати освіту, знайти роботу, просуватися по службі, обустроювати своє життя, вирішувати справи в установах. Навпаки, такого роду вирішування проблем для нашої молоді є приємлемим, зручнішим засобом, ніж правовий, демократичний. "Правильні" молодь та громадяни існують, але хто береться стверджувати, що вони скоро досягнуть критичної маси для зміни сітуації на краще.

сорри 2012-01-04 / 20:51:15
І ще. Україна зможе підняти рівнь життя своїх громадян також саме тоді, коли ми відірвемо від влади цей зажерливий кагал довгоносиків - Януковичів, Тимошенків, Азарових, Колесникових, Коломойських, Фірташів, Кучм, Пінчуків і т.д.

сорри 2012-01-04 / 20:43:44
Словянине, ваші дифірамби на адресу Іштвана передчасні - його любов до всього угорського автоматично зумовлює нелюбов до всього неугорського, зокрема - українського...

Іштване, я нічого не говорив про "вмираючий" Євросоюз, виключно - про "масонський". Європа буде жити - з "масонами", чи без них. Інше питання - в якій якості. Тобто, чи вдасться зробити з європейців конгломерат на взірець американців, для більшості з яких важливим є тільки матеріальний вимір життя, тобто, примітивна тваринна фізіологія.

Ви, схоже, так і не розібралися в справжній суті тих процесів. що відбуваються зараз в Угорщині. Але, якщо справді любите цю країну і здатні думати самостійно - то розберетеся... :)

Istvan 2012-01-04 / 20:21:10
Я очень рад, что закарпатсие венгры смогли избрать вместо украинцев президентом Януковича. Это значит, что мы являемся значительной политической силой.
А насчет умирающего Евросоюза. Я очень надеюсь, что жизнь в Украине хотя-бы через десять лет будет на таком уровне, как теперь в вонющем ЕС.

Словянин 2012-01-04 / 20:11:43
Сорри та Іштван усе правильно розуміють. Підтримую.

сорри 2012-01-04 / 18:37:46
Іштване, хіба угорці закарпаття за вказівкою КМКС і ПУУ не голосували за Януковича і Ко? А це "браття по крові" тих, хто зараз пробує задавити Угорщину.

А тепер згадайте, Іштване, скільки я вас попереджав, що Євросоюз – це масонська структура, де угорцям залишили тільки герб, гімн і прапор, забравши, насправді, землю, заводи, втягнувши в кабалу міжнародних фінансових організацій. Орбан дійсно почав робити щось для угорської нації, і тут раптом, як і завжди у таких випадках, взвило оце "шоу довгоносиків". Ви що, вірите, що оті мітинги в Будапешті виникли самі по собі? І справді не здогадуєтеся, хто за ними стоїть? :))

Istvan 2012-01-04 / 18:27:45
Це хто здав Україну кому???

сорри 2012-01-04 / 17:21:08
А що тут плутати?

P. jegyző 2012-01-04 / 16:43:25
Сорри, Вы ничего не путаете?

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини