В Ужгороді невідомі пробили два колеса авто угорського консула (ФОТО)

Останнім часом угорських дипломатів в Ужгороді час від часу переслідують неприємні ситуації. І відбуваються вони, як правило, на контрасті, тобто, як правило, після розслабляючого відпочинку в колі добрих друзів і знайомих.

В Ужгороді невідомі пробили два колеса авто угорського консула (ФОТО)

Так сталося і цього разу: не встиг  близько 10-ї вечора 13-го жовтня один із консулів Генерального консульства Угорської Республіки в Ужгороді від'їхати й півтора десятка метрів в верх по вулиці Цегольнянській від ресторану "Колиба",  де гостився в компанії знайомих закарпатців, як зрозумів, що з його кросовером Ford Kuga щось не так. Як з'ясувалося, у авто, яке перед тим стояло припаркованим біля "Колиби" поміж десятка інших іномарок, хтось пробив одразу два ліві колеса.

На місце події негайно прибули працівники міліції та СБУ. Причини такої уваги правоохоронців до цього інциденту зрозумілі: колеса в обласному центрі Закарпаття пробивають не так вже й часто, тим більше, коли це авто – на дипломатичних номерах. Цілком очевидно, що ситуація не була випадковою: для того, аби вибрати з загалу саме цей автомобіль і пробити в ньому аж два колеса, у "автора" цього вчинку мали бути якісь мотиви – політичні, або особистісні.

Коли кореспондент Закарпаття онлайн прибув на місце події, аби зафіксувати ситуацію на фотоапарат, з припаркованого поряд міліцейського авто вийшов міліціонер і поцікавився особою фотографа. Зрозумівши, що перед ним медійник, правоохоронець повернувся до автомобіля, який одразу ж (аби не попадати в кадр) від'їхав в найближчу бічну вуличку. Тим часом в будівлі поряд оперативники проводили опитування учасників вечері з консулом, які стали свідками ситуації.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн , попередній транспортний інцидент з угорськими дипломатами трапився 14 липня в селі Біла Церква Рахівського району Закарпатської області за участі автомобіля Консульства Угорської Республіки в м. Берегові. За інформацією з достовірних джерел, одним з трьох учасників того ДТП був Генконсул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бачкаї, хоча з невідомих причин угорське дипломатичне представництво визнало за доцільне назвати учасником того інциденту консула УР в Берегові Іштвана Тота. Тоді угорський дипломатичний "Мерседес" на швидкості  з досі неозвучених правоохоронцями причин на швидкості перекинувся на дах на практично рівній дорозі посеред людного населеного пункту (ФОТО).

Зазначимо, що за 2011 рік це вже не перша дорожньо-транспортна пригода в Закарпатській області, в яку потрапляють угорські дипломати. Так наприкінці лютого консул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді Жолт Фодор (як стверджували джерела – будучи напідпитку) не впорався з кермом і врізався в захисну огорожу одного з приватних будинків обласного центру Закарпаття. Щоправда, пізніше консул Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород Ендре Саліпскі заперечував, що його колега скоїв ДТП в стані алкогольного сп'яніння.

14 жовтня 2011р.

Теги: дипломат, консул, угорський, Угорщина

Коментарі

2011-10-18 / 15:33:00
Якщо правоохоронці будуть шукати тих, хто це зробив, то в першу чергу мають звернути увагу на джерело інформації для запопадливих націжурналістів, які були там так швидко. А затим - кримінальна відповідальність, навіть 161 стаття.

E. Z. 2011-10-17 / 22:32:00
на дорозі поводяться нахабно,

Свой пример?!

цензор 2011-10-17 / 21:42:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

KK 2011-10-17 / 20:51:00
А Оброзиватиль разом із Честованним паном Rusyn Val-ом, розповсуджують всякі русинські бутафорії.
Місце для них, ясно в психітричному шпиталю збудовано для сепратистів у Берегові!!!:-)

Obozryvatyl 2011-10-17 / 18:00:00
Честованний пан Rusyn Val,
Ви йсте писали што пан КК сидить в Америці и вуддтідь пише и на Закарпатті нигда не бов.

Могли бо йсте точніші інформації дати де пан КК знаходиться? В США чи Канаді и в котрій частині сих держав? Пан КК розширує не лем антирусинізм ай антисемітізм, як ай ненанвисть к другим народам e.g. русофобство, мадярофобство итд. Окрем того, што нe- решпектує фундаменталні права людини, вун має ясне расистські ідеї и злочинців проти людскості повишає на пєдестал героїв. Ясно што пан КК є потенціальний кандідат пре Homeland Security на спостереження.

2011-10-17 / 17:53:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

Голос 2011-10-17 / 17:11:00
Не важливо чія ця машина, факт залишається той самий, водії автівок з дипломатичними номерами всім набридли, на дорозі поводяться нахабно, ДАЇ їх не зупиняє навіть за грубі порушення, пробиті колеса це леше початок, якщо влада не зробить щось для позбавлення недоторканості, то недоторканість зніме сам народ, і тоді автівки з дип. номерами будуть палати.
Хто стежить за новинами постійно чує, про зловживання недоторканістю, навіть іноземні представники не втрачають можливість зловживати гостиністю.

василь 2011-10-16 / 20:48:00
Istvan, 16.10.2011 12:44

не переживай, за пару днів машина свободівців буде там де треба; якщо маєш бажання, то приходь. хоча я так думаю, що в тебе духу не хватить!

Istvan 2011-10-16 / 12:44:00
Закарпатским свободовцам повезло, что ихня машина с тех пор на милицейской штрафплощадке стоит, под надежной охраной.

KK 2011-10-16 / 01:43:00
Rusyn Val - не журіться. Ваші добре заховані колеса в Чехиї нікому не потрібні. Навіть 'юним бандерівцям'! :-)

Demon Killer 2011-10-16 / 00:06:00
Якась дурниця виходить з коментарями. Сам по собі факт пробиття коліс - явище агресивне. Пробили колеса з якихось мотивів. Коментатори, які цю дію схвалюють, очевидно, знають мотиви (або приплітають політику, або мають проти консула щось особисте, але не кажуть що). "Ігнорування інтересів української громади краю" - це повна дурниця. Коментатори, які з запалом звинувачують "юних бандерівців", явно не в темі - "бандерівцям", судячи з ситуації в країні, угорський консул шкодить найменше. А може, ситуація простіша - або якась сволота знахабніла і вирішила показати, що їй і дипломат не страшний, або хтось має серйозний зуб на конкретного консула. Ось і все. А в нас у коментарях така агресія, що скоро клавіші під пальцями диміти будуть.

сорри 2011-10-15 / 19:48:00
Зразу скажу: я такі дії не підтримую - якщо вже висловлювати свою позицію, то це має бути масштабно, помітно і абсолютно "читабельно", а не скидатися на примітивний вандалізм. Але можу констатувати - якщо мета була політична, то це прямий наслідок угорської політики на Закарпатті. Подальше ігнорування інтересів української громади краю призведе виключно до ескалації напруження. КМКСові разом з угорською владою треба зупинитися і осмислити все, що відбувається внаслідок їхніх дій.

Rusyn Val 2011-10-15 / 12:39:00

Шановний адмін - машин у області за добу перевертається N-на кількість.Та справа не в тому.А в тому що ви виклали авто з номерами - аби "юні бандерівці" знали де слідуючий раз прикласти зусилля.


Rusyn Val, вийдіть на вулицю і вдихніть на повні груди свіже повітря. Світ простіший, аніж вам здається за монітором комп'ютера. Машини Генконсульства Угорщини з цими (дипломатичними) номерами їздять по всьому Ужгороду, стоять біля будинку Генконсульства і будинків, де мешкають дипломати. І побачити їх може кожен, хто хоче - в цьому немає жодної проблеми. І "юні бандерівці", " і "юні гортіївці" з "юними салашистами" - однаковою мірою.)) Моя вам порада: не засиджуйтеся за комп'ютером. Це шкодить вашому здоров'ю.))Бо коли вам здається, що " у області за добу перевертається N-на кількість" автомобілів, а за кожним кутом на угорського дипломата чекає злий "юний бандерівець" і не менш злий журналіст Закарпаття онлайн , то це вже зовсім сумно. Адмін

Петя 2011-10-15 / 12:22:00
нічого дивного, я думаю він це заслужив.

угрофоб 2011-10-15 / 11:12:00
правильно зробили, треба було, ще два пробити, щоб той жирний кіт сам їх міняв!

Rusyn Val 2011-10-15 / 10:50:00

На мій погляд випадково це не сталося.І "кореспондент" випадково на місці пригоди не опинався.Там більше якщо взяти до уваги "симпатію" представеного ним ресурсу.


"Маразм крєпчаєт" - суджу по приведеним коментарям.


Може й "Мерседес" у Білій Церкві ми перевертали? )) Фото ж з відти у нас також є. У вас манія переслідування, шановний.)) Адмін

Демократ 2011-10-15 / 00:18:00
Бог палкой не бьет...

куриця 2011-10-14 / 23:55:00

nonick, 14.10.2011 23:11


Да подавись ты своей визой, тормоз конченый, виза сейчас ни для кого не являеться проблемой. Кому ты это "***" написал? Сразу видно - европейский подход, культура, толерантность.

nonick 2011-10-14 / 23:11:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

Ember Zoltán 2011-10-14 / 20:21:00
Можлыва-может быть...
А может быть вандалы есть вандалами?! А неошколованные неошколованнымы!

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини