Як повідомив організатор фестивалю та власник ресторації Павло Чучка: "Ми змогли організувати оригінальне святкування, поєднали та відтворили кулінарні традиції наших пращурів. Сьогодні в Ужгороді, на фестивалі майстри кулінари готували боби за закарпатськими, словацькими, угорськими, американським рецептами, а готуючи боб левеш, ми змогли зробити його інтернаціональним, де змішали закарпатські, словацькі та угорські інградієнти".
На фестивалі також працювали майстер-класи з приготування бобів по-американськи, по-угорськи і по-словацьки, та, звісно, "по-нашому". Крім кулінарного пам'ятника шовдарю (шинці), який вже давно існуює в "Деці" , тут сьогодні відкрити ще один — пасулі.
Гостей фесту розважали фолк-рокова група "Рура" з Івано-Франківська та гурт "Лос Діаблос" ім. Боба Марлі з Радванки.
LC 14.10.2011 / 23:42:00
Сам захід був цікавий. Але мінус організаторам за піар-кампанію. За її відсутність. Треба було розкрутити подію, а так -- людей було дуже мало, хоча думаю, прийшли б набагато більше, якби знали.
Дравецький 09.10.2011 / 19:40:00
Наїлистесі пасулі й опперділисте пів Дравець - дихати нічим. Аж на РАНЧО воняло.