На ранчо закарпатського "губернатора" відбудеться доброчинний мистецький аукціон

У п’ятницю, 7 жовтня, в рамках акції «Кожній дитині - родину» відбудеться благодійний мистецький аукціон з продажу творів закарпатських художників.

На ранчо закарпатського "губернатора" відбудеться доброчинний мистецький аукціон

Місце проведення акції стане ранчо "Золота гора", яке належить родині голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди.  Початок о 18:30.
 

05 жовтня 2011р.

Теги: аукціон, художник

Коментарі

анонім 2011-10-06 / 23:34:00
Урааа! Завдяки цьому закону на кінець посадять Балогу, бо не може бути у цивілізованому світі так, що один із міністрів України декларує мізерні доходи за рік, але натомість у нього звідкись з'являються кошти для того, щоб дарити подарунки на перше вересня школам, особисто ремонтувати дороги та купляти сотні екзотичних дерев та дарувати їх містам, а це все погодьтеся великі гроші.... тому щось задекларовані доходи не збігаються з реальними витратами міністра МНС. Тож, будемо чекати запровадження антикорупційного закону в дію.

2011-10-06 / 22:50:00
Ледиду посадять?

привіт, не чекали 2011-10-06 / 22:47:00
УКАЗ
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
№ 964/2011

Про першочергові заходи з реалізації
Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»

З метою забезпечення безумовного виконання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», відповідно до частини другої статті 102 та пунктів 1, 17 частини першої статті 106 Конституції України постановляю:

1. Покласти тимчасово на Міністерство юстиції України функції спеціально уповноваженого органу з питань антикорупційної політики.

2. Кабінету Міністрів України:

1) підготувати та внести до 15 листопада 2011 року в установленому порядку проект указу Президента України стосовно порядку організації проведення спеціальної перевірки щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування (далі - спеціальна перевірка);

2) вжити невідкладних організаційних заходів щодо підготовки центральних і місцевих органів виконавчої влади до запровадження з 1 січня 2012 року спеціальної перевірки та щодо забезпечення належних умов для своєчасного та об’єктивного її проведення;

3) забезпечувати у межах повноважень виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» щодо своєчасного подання відповідними суб’єктами відповідальності за корупційні правопорушення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та своєчасного оприлюднення в установленому порядку відомостей, зазначених у таких деклараціях за минулий рік осіб, визначених у частині другій статті 12 цього Закону;

4) вжити разом зі Службою безпеки України, за участю Генеральної прокуратури України заходів щодо запровадження єдиної форми звітності спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції про результати роботи у цій сфері;

5) визначити порядок підготовки та оприлюднення звітів про результати проведення заходів щодо запобігання і протидії корупції;

6) підготувати разом зі Службою безпеки України, за участю Генеральної прокуратури України і подати до 1 грудня 2011 року в установленому порядку пропозиції щодо вдосконалення діяльності спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції.

3. Міністерству юстиції України:

1) вжити заходів щодо формування та ведення Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

2) внести у двотижневий строк доопрацьований з урахуванням пропозицій членів Національного антикорупційного комітету проект Національної стратегії щодо запобігання і протидії корупції, який має грунтуватися на системному аналізі причин поширення корупції в державі та умов, що сприяють корупційним проявам, містити оцінку ефективності впроваджуваних механізмів протидії корупції, комплекс взаємопов’язаних завдань і заходів із цих питань;

3) внести до 1 грудня 2011 року в установленому порядку проект закону про спеціально уповноважений орган з питань антикорупційної політики.

4. Запропонувати Генеральній прокуратурі України:

1) вивчити питання щодо запровадження ведення та періодичного оприлюднення переліку резонансних кримінальних справ про злочини у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг, для інформування суспільства про хід розкриття таких злочинів;

2) разом зі Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством оборони України, Державною податковою службою України:

налагодити системну взаємодію та оперативний обмін інформацією про виявлені та розкриті корупційні правопорушення;

організувати підвищення кваліфікації працівників спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції щодо застосування антикорупційного законодавства;

3) запровадити разом зі Службою безпеки України функціонування телефонів довіри для повідомлення про факти корупційних правопорушень.

5. Службі безпеки України, Міністерству внутрішніх справ України, за участю Генеральної прокуратури України розробити та запровадити до 1 листопада 2011 року організаційно-правові механізми захисту від незаконного втручання, впливу на працівників правоохоронних органів, які розслідують справи про факти корупційних проявів серед посадових осіб високого рівня.

6. Запропонувати Вищій кваліфікаційній комісії суддів України організувати у Національній школі суддів України підвищення кваліфікації суддів щодо застосування антикорупційного законодавства.

7. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ


5 жовтня 2011 року

справедлитвому 2011-10-06 / 21:43:00
Якщо директор ООО "Барва", І.Лилик як співзасновник ООО "Русиния" та О.Балога як співзасновник ООО "Русиния побудували ззавод, то стрічку на відкритті заводу мали б перерізати саме вони. Але чомусь у поле зору тележурналістів вони не потрапили...

Якщо "По разным оценкам экспертов, в данный проект инвестируют не менее EUR15-20 млн" то мабуть вже прийшов час озвучити прізвища двох нових українських мільйонерів – Івана Лилика та Оксани Балоги.
До чого тут природна українська скромність?!

справедливий 2011-10-06 / 21:24:00
справедливому, 06.10.2011 20:13

Кідь я правильно порозумів, співвласником заводу в Івановцях є Іван Лилик. А до чого тут жона Балоги і він сам? Чи Лилик є жонов Балоги? :-))

Горянка 2011-10-06 / 20:36:00
І встигає ж людина бути міністром всього і власником всього оцього. А тепер іще поверне українцям украдений час і рейтинг виросте так щох хоч замість всіх міністрів.
А я тут з вами якесь несчасне ранчо зачепила. Як то кажуть -не ранчом єдиним а ЄДИНИМ ЦЕНТРОМ,

Справедливому3 2011-10-06 / 20:36:00
Власником ранчо Золота гора не є губернатор О.Ледида. Власником, як він це підтвердив у інтерв’ю, є його дружина...
Впізнаєте почерк ...учня В.Балоги?

справедливому2 2011-10-06 / 20:23:00
Согласно декларации, общая сумма совокупного дохода Виктора Балоги за 2007 год составила 229 тыс. 704 грн. В то же время совокупный доход жены главы Секретариата Президента Оксаны Балоги составил 841 тыс. 11 грн, из них доход от предпринимательской и независимой профессиональной деятельности - 516 тыс. 100 грн. Это скорее говорит о том, что Балога передал бизнес в руки своей супруги, оставив себе покровительство ее дел.
http://vsyapravda.com/x_files/id7/toprn1

справедливому 2011-10-06 / 20:13:00
пересічний громадянин не зобовязаний щось доказувати. Але...

1) По словам самого Виктора Балоги, бизнесом он не занимается с 1998 года. В то же время Виктор Иванович подтверждает, что имеет непрямое отношение к колхозу, колбасному цеху, предприятию по изготовлению пластиковых окон, пекарне, магазинам, оптовым предприятиям по закупке продуктов питания. Кроме того, в распоряжении его жены до сих пор находятся акции предприятия «Барва», а его жена фигурирует в списках акционеров еще как минимум 13 предприятий: ОАО «Мукачевская автобаза»; ООО «Высокий замок»; ООО «Культурно-мистецький центр «Барви»; ООО «Матрикс Мукачево»; ООО «Продюсер»; ООО «Гарт»; ООО «Мукачевский институт мебели»; ООО «Закарпатская продовольственная группа»; ООО «Авто М»; ООО «Партнер»; ООО «Торговый дом «Окан»; ООО «Русиния»; ООО «Старинный замок».
(http://vsyapravda.com/x_files/id7/toprn1)

2) В апреле в с.Ивановцы Мукачевского района состоится официальная презентация нового завода по производству стеновых материалов из керамики, построенного компанией "Русиния".
Об этом БИЗНЕСу сообщил Иван Лилик, соучредитель ООО "Русиния".
При этом г-н Лилик не стал раскрывать данные о производственных мощностях, объемах капиталовложений в организацию предприятия, виде продукции, составе учредителей и т.п..
Однако БИЗНЕСу известно, что ... производственные мощности предприятия составляют 67 млн условных кирпичей в год.
По разным оценкам экспертов, в данный проект инвестируют не менее EUR15-20 млн.
(http://www.stroiserver.ru/press/relis.pl?id=8222)

Хто такий Іван Лилик?
3) Беспрецедентный случай для Закарпатья и пятый на Украине - коллектив областного еженедельника "Старый Замок "Паланок" и его собственники подписали соглашение о гарантиях и основах независимой редакционной политики. ...
"Мы абсолютно открыты, не прячем информации, кто является совладельцем газеты, как это часто бывает. Представитель собственников Иван Лилик является директором ООО "Барва", - сообщил главный редактор газеты Юрий Клованич.
(http://belarus.regnum.ru/news/ukraina/702161.html)

справедливий 2011-10-06 / 19:09:00
Скільки вже заходів лише за останній місяць пройшло на "Золотій горі"? Що це, якщо не зловживання службовим становищем?

2Горянин-горянці, 06.10.2011 10:13
А не знаєте, чому разом з Ледидою стрічку на відкритті цегельного заводу не перерізала дружина В.Балоги? ...(ц)

Маєте докази того, що дружина Балоги має відношення до того заводу? Бо про Ледиду і "Золоту гору" знають всі, а про то, що Балога має якесь відношення до того заводу реально не чути нічого.

Горянин-горянці-робі 2011-10-06 / 18:43:00
У нас є вибір: визнати, що: або міністр усіх справ ігнорує гендерну неприглядність України та понижує рейтинг держави в очах цивілізованого світу і тому заборонив своїй дружині, директорці-володарці такого завода-крутелика, бути на її власному святі – коли губернатор пускав у плавання той завод... Або ж той міністр схожий на циркача. Алей-оп – і він мільйонер, алей-оп – і він бідняк, живе за рахунок своєї тещі... Ну цей цирк називається Корупція. І наш, донєцький президент вже бореться з корупцією за допомоги свого антикорупційного закона. От і Азаров (на виконання закона) приїде поборотися, йому теж потрібна цегла... .
То як: або.... або...

Горянка-robi 2011-10-06 / 17:20:00
Диво. Всі ми все бачимо, чуємо і розуміємо, а органи - ні. Виндно з усіх органів в органів залишилися тільки органи, що працюють рефлеторно: геніталії, рот, шлунок, пряма кишка і кінцівки, а мозок недорозвинутий.

robi 2011-10-06 / 16:57:00
Горянка знаєте чому дружина Балоги не перерізала стрічку.....а все дуже просто, ну як би це виглядало, коли чоловік і дружина відкривають одне і теж підприємство - чоловік державний чиновник, а жінка приватний підприємець - це ж прямий прояв корупції зі сторони Балог. А такими справами повинні займатися уже відповідні на це органи.

Горянка 2011-10-06 / 14:53:00
ісля того як за відрізану стрічку посадили на 10 діб пенсіонерку яка має на утриманні дитину-інваліда всякій іншій жінці краще не братися за ножиці і не попадати за цим заняттям в кадр. А то потім спробуй у нашому справедливому суді довести, що то твоя ленточка та і завод твій. А крім того у нас в області, вибачайте губернії, тільки губернатору доручено бути свадібним генералом і саме він відзвітується цими обрізками перед САМИМ.

Горянин-горянці 2011-10-06 / 10:13:00
А не знаєте, чому разом з Ледидою стрічку на відкритті цегельного заводу не перерізала дружина В.Балоги? Вона володарка того заводу? хазяйка ВАТ?. Ніхто її не фотографував, не брав у неї інтерв’ю.
Якась дискримінація, слаба гендерна політика в області.
А може хоч Азаров витягне директорку того цегельного заводу в люди?

Горянка. 2011-10-05 / 21:49:00
соц.працівниця, 05.10.2011 21:41
І прослезилась.
Як добре що в нашій державі є іще щасливі люди яків вірять у казки

соц.працівниця 2011-10-05 / 21:41:00
Я поважаю всіх людей хто будь-яким чином намагається допомогти знедоленим дітям. Ці люди заслуговують мінімум на повагу, і різниці нема чи це заможна людина, чи ні.

читач 2011-10-05 / 20:35:00
мож прийти усім жєлающим?

Горянка 2011-10-05 / 20:09:00
Не живемо в ГУБЕРНІЇ але маємо ГУБЕРНАТОРА який не маючи фермерського господарства чи латифундії не будучи скотоводом має РАНЧО.
Живемо як у великій психушці де всі один одного підтримують у стані глубокої шизофренії всіма можливими засобами.

НОВИНИ: Соціо

23:58
/ 2
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 7
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 1
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
» Всі новини