На Першотравень одні мітингували, інші — крали та гвалтували...

Цьогоріч на "майські празники" українці відпочивали як ніколи багато — з неділі до середи. Хтось відпочивав біля телевізора, хтось порався на дачі. Симпатики "червоних" партій крокували на мітингах під “революційними” знаменами. Але траплялися й злочини.

На Першотравень одні мітингували, інші — крали та гвалтували...Загалом упродовж “першотравневої” доби у чергову частину УМВС у Закарпатській області надійшло 31 повідомлення про скоєння злочинів на території гірського краю. З них по гарячих слідах міліцією розкрито 22, зокрема 2 хуліганства, одну крадіжку приватного майна тощо. За порушення правил дорожнього руху співробітники ДАІ та патрульної служби затримали 584 водіїв, з яких 27 виявилися “під хмелем”.

На території області проводилися у цей день 4 масові заходи: мітинги з нагоди Міжнародного дня трудящих в Ужгороді, Мукачеві, Виноградові та фестиваль вина “Сонячний напій” в Ужгороді. Загалом у цих заходах взяли участь близько 2750 чоловік, а охорону громадського порядку забезпечували 60 працівників міліції. Обійшлося без ексцесів. Чого не скажеш про область загалом...

О 7.40 ранку 1 травня в гiнекологiчне вiддiлення Ужгородської ЦМКЛ каретою швидкої допомоги було доставлено 19-річну Беату, офiцiантку одного з ужгородських розважальних закладів. Зi слiв потерпiлої, її згвалтували поблизу бару "Пiлiгрiм". Обставини скоєння злочину та особи гвалтівників встановлюються.

У Перечинський райвідділ міліції звернувся 60-річний громадянин Словаччини Петро, водiй Мiнiстерства закордонних справ Словацької Республіки. Чоловік поскаржився, що виявив пошкодження скла на переднiх правих дверцятах свого мікроавтобуса "Мерседес Віто”, 1999 р.в., який стояв на одній з перечинських вулиць. Зловмисника розшукують.

Цього ж дня спiвробiтники міліції під час оперативно-розшукових заходів виявили у помешканні 43-річної непрацюючої жительки В.Березного пані Т. 16 нелегальних мiгрантiв із Республiки Молдова: 13 чоловiкiв та 3 жiнок. “Нелегалiв” передано в прикордонну комендатуру.

У Мукачівський міськвідділ УМВС із заявою звернувся 21-річний продавець автомагазину Василь, з "Шевроле-Авео" якого, невiдомі викрали 4 шини з титановими дисками вартiстю 3000 гривень.

А мукачівський пенсіонер С. повідомив у міськвідділ про труп на березi р.Латориця. Це було тільце новонародженого немовляти чоловiчої статi, загорнуте в махровий рушник та упаковане в полiетиленовий пакет. Ознак насильницької смертi на тілі дитинки не виявлено. Горе-матір розшукують.

Близько одинадцятої вечора 1 травня сталося ДТП на автодорозi Київ-Чоп бiля села Iванiвцi Мукачівського району. Водiй "Мерседеса" 37-річний Василь із с.Ракошино не впорався з керуванням i з`їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Внаслiдок ДТП водій загинув на мiсцi подiї.

Із заявою у Свалявський РВ УМВС звернулась 35-річна техпрацiвниця Свалявської ЦРЛ Марія. Жінка поскаржилася, що з шафи роздягальнi у лікарні невідомий викрав у неї 90 гривень та 2 пластиковi картки "Приватбанку". За підозрою у скоєнні згаданого злочину міліція затримала 42-річного жителя Дніпропетровської області.
О 18.30 на автодорозi Київ-Чоп бiля с.Абранка Воловецького району водiй ВАЗ-2101 28-річний Михайло із с.Родникова Гута, виїхавши з другорядної дороги на трасу, не надав перевагу вантажівці "Сканiя", за кермом якої перебував громадянин Македонiї М. Внаслiдок зіткнення водій “Жигулів” загинув на мiсцi подiї. Обидва авто доставлено на штрафмайданчик.

У Берегівський райвідділ звернулась Ілона з с.Iванiвка, котра повідомила, що в нiч на 1 травня з її подвiр`я невiдома особа викрала з іномарки "Хонда" автомагнiтолу "Сонi" вартiстю 400 гривень. Особу зловмисника встановлюють.

Тієї ж ночі обікрали ще одного іванівця. Із заявою звернувся 43-річний місцевий житель Чобо, з будинку якого невiдома особа викрала 500 євро, 26 000 угорських форинтiв, 380 гривень та 2 мобiльні телефони "Нокiа". Сума збиткiв становить 5000 гривень.
ЦГЗ УМВС у Закарпатській області—"Відомості міліції"
05 травня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Кримінал

22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 5
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
» Всі новини