Ми попередили трагедію, якої не бачив світ, – директор ВАТ «Закарпатгаз»

Голова правління ВАТ «Закарпатгаз» Юрій Рибачок сьогодні, 1 вересня, під час наради в Ужгороді заявив, що вважає своє рішення про відключення Ужгорода та 26 прилеглих сіл від газу правильним і зробив би його навіть взимку.

Ми попередили трагедію, якої не бачив світ, – директор ВАТ «Закарпатгаз»

"Через "безпредєл" фірм і фірмочок, які працюють в Ужгороді, могла статися велика біда. Підземні комунікації під маленьким Ужгородом, як павутина, а газ ними почав розповсюджуватися моментально, тому треба було приймати моментальне рішення.

Могла статися масова трагедія, якої не бачив світ. Якби була зима, то я вчинив би так само. Сльози через відсутність газу – це не сльози через трагедію", – сказав Рибачок.

Він також попросив підлеглих пояснювати мешканцям, що відключення газу сталося не з вини газовиків.

Станом на ранок 1 вересня газовики (працюють аварійні бригади з усіх районів області) підключили газ у 15 селах – у тих будинках, де на момент робіт були присутні жильці. Сьогодні після обіду розпочнуть включати газ в Ужгороді. У багатоквартирних будинках газ включать лише там, де у 100% квартир будуть присутні люди.

01 вересня 2011р.

Теги: газ, вибух, Закарпатгаз

Коментарі

петро 2011-09-03 / 19:48:00
ТРАГЕДІЯ ДЛЯ УЖГОРОДА - ПОКАЗАЛА ЩО ВСІ ЛИШЕ РОБЛЯТЬ ВИГЛЯД ЩО ПРАЦЮЮТЬ.НАСПРАВДІ НІОДНА КОМУНАЛЬНА,ЧИ БУДЬ ЯКА ІНША УСТАНОВА НЕЗНАЛА ЩО РОБИТИ В ПЕРШІ ЕКСТРЕМАЛЬНІ ГОДИНИ,ЯК ЗНИЗИТИ РИЗК ДЛЯ ІНШИХ.СПРОМОГЛИСЯ ЛИШЕНЬ НА ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗУ ТА ВИКИНЕННЯ ЛЮДЕЙ НА ВУЛИЦЮ З ВЛАНИХ БУДИНКІВ....
Взагалі можна писати багато про те що твориться в ужгороді-серіали віддихають,там все придумано,а в ужгороді в реальному часі відбувається.
ЧИ можливо я помиляюся і в нас є свій доморощений сценарист-який все підводить......

петро 2011-09-03 / 19:35:00
На Україні завжди так.Як красти , то задного немає.А як вирішувати проблему-всі окрім мене.Стрілочники були,є,будуть.Правда народ шкода.ХОЧА НІ ХАЙ С_А ТЕРПИТЬ.....ВСІ СЛУЖБИ МІСТА ПОКАЗАЛИ ЩО ВОНИ СТАТИСТИЧНІ-НАДЗВИЧАЙНО СПРАВНО ФІКСУЮТЬ НП.НАРОД ЗАЩО ПЛАТИМО ПОДАТКИ І ВІДРАХУВАННЯ НА УТРИМАННЯ ТАКОЇ АРМІЇ НЕКОМПЕТЕНТНИХ РОБІТНИКІВ-ЯКИХ САМІ Ж І НАЙМАЄМЕ,МОЛО ТОГО ДАЄМО ЇМ ЗАРПЛАТИ-І НАВІТЬ ДУЖЕ ЧАСТО ПОЧАЛИ КОРМИТИ ЇХ РІЗНИМИ ПОДАЧКАМИ-ХАБАРАМИ. А ВОНИ ЖИРОК ВІДПИСТИЛИ,ПОФІГІЗМ РОЗПУСТИЛИ---ВЗАГАЛІ ДИВУЮСЬ ЩО УЖГОРОД НЕПІДІРВАНИЙ . А за ВИНУВАТОГО НЕПЕРЕЖИВАЙТЕ-СТРІЛОЧНИКІВ БАГАТО.МОЖЕ ХТОСЬ ІЗ НАС .....

Я,Ужгородець 2011-09-02 / 13:37:00
Для Ветерана-пенсіонера!!!! До відома всім, газ в місто подається з двох гілок, одна по вул. Тельмана діам 500 мм, та друга з боку П.Комаровець, діам 219 мм і зєднано в с. Тарнівці. Так що погано знає ветеран мережі газопостачання.
А "крутой приказ отключить газ на ГРС", який надав п. Рибачок, то йому повинні правоохоронні органи дати оцінку. Яке він мав право надати такий наказ? Чоловіче- якщо не знаєш схеми газопостачання, тай не лізь у воду, якщо не знаєш броду... Є така народна приказка. Це своєчасно не спрацювала аварійна служба правильно, осьваи і результат, бо п. Михайло(нач.служби), ніколи не працював і відділі підземних газопроводів, а тому відповідно мережі досконало не знає. А п. Рибачок на відповідальні пости ставить свої людей, які йому "бабло" несуть. А треба призначати фахівців. Ось так шановний ветеран.

Училка 2011-09-01 / 21:52:00
Що за сайт? Писанина ні про що. На всеукраїнських сайтах і то по суті. Виявляється рятувальники не могли умовити працівників кафе припинити смаження на відктритому вогні! Ну дятли!!!!
Трагедія - не вибух, трагедія - людська тупість.

Іван 2011-09-01 / 20:43:00
Но це так скотина - сама завинила , ще й медаль просить, фуууууууууууууууууууууу

Ветеран-пненсіонер 2011-09-01 / 13:07:00
Зовсім не хочу оправдувати теперішнє керівництво Закарпатгазу, але керівники зі стажем добре пам"ятають як проходила газифікація Ужгородсського району. Попередній керівник Закарпатгазу Кіщак пропонував тодішньому меру міста прийняти дольову участь у газифікації району і профінасувати хоча би вартість труби до міста Ужгорода від Паладь Комарівців, Але шановні Ужгородці, для вас тоді головною проблемою було перейменування вулиць міста а не розвиток його інфраструктури. Район й так своїми силами, поки ви мітингували, провів тоді газ аж до Сторожниці,але вже зараз діаметр труби не дозволяє подати газ й в Ужгород. А що ви хотіли те й маєте, у вас у місті нові назви вулиць і терпіть, бо з тодішнім керівництвом Ужгорода господарські питання спільно вирішувати не можна було. Тоді в моді була ЛЮСТРАЦІЯ і слова ГАНЬБА і так досить тривалий період проблем не було, але прорватись колись мусіло. Одне не розумію й я, для чого зараз, при діючій схемі газопостачання, відключали газ в половині сіл району. Для горожан скажу одне, ви на себе гріх накликали, ніколи не плюйте в колодязь з якого п"єте воду й пращурів своїх, не поливайте брудом. Ось вам й ГАНЬБА!

56 2011-09-01 / 12:52:00
to ???
Вы во всем правы, кроме США
На Лонг Айленде света нет до сих пор.
Но нам от этого канешно не легче:)

2011-09-01 / 12:22:00
Моя сусідка вже біля 2-х років живе / а може вже її нема на світі/ постійно в Чехії у сина. Тож я не буду мати газ ще кілька років? Ще другі сусіди не живуть в квартирі.
Які тоді дії щодо таких квартир?

??? 2011-09-01 / 12:16:00
"Ми попередили трагедію, якої не бачив світ"

- та світ хіба бачив таку контору, яка 3 години після фіксації витоку газу металась по місту у пошуках функціонучого вентелю, щоб локально перекрити подачу газу, а не знайшовши справний (щоб не сифонив) або ж доступний (щоб не був щільно закатаний асфальтом), вимушена була перекривати на аж на розподільчій станції у Часлівцях і таким чином залашити 120 тисячне місто та пів району, аже до кордону БЕЗ ГАЗУ ???

- та світ хіба бачив таку КРАЇНУ , ДЕ керівник такої "справної" контори, теоретично готової до різноманітних упередення та дієвої ліквідації подібних техногенних ЧП, після таких "високих" та "професійних" показників роботи ще перебував би на (принаймні) своїй посаді ???

- хтось мені пояснить, чому Америка вже подолала наслідки нещодавнього урагану "Ірен", що затронув міліони домогосподарств, а Унгвар та пів унгварського району все ще перебувають без газу ???

мещанин 2011-09-01 / 11:49:00
господин Рыбачок у нас белый и пушистый, он ни в чем не виноват! он спаситель отечества!!1 он теперь будет переводить стрелки на кого угодно, даже на нас с вами... а судить нужно его, потому что он главный по газу и он должен требовать с *фирм* и *фирмочек * разрешения на работы и контролировать ситуацию. а ему по фиг!!!

Година 2011-09-01 / 11:37:00
Міцний горішок

56 2011-09-01 / 11:33:00
Най пан Рибачок так не пуджать народ, бо пiду геть з хижi, як будуть пiдключати. Вже ня страх бере!

11 2011-09-01 / 11:13:00
Жах і бардак,якщо мій сусід на морі чи у командіровці,то мені газу не бачити ще 2-3 тижні чи як????
"Відключення газу сталося не з вини газовиків"- (некомпетентність та безвідповідальність призводить до такого), людям всеодно з чиєї вини,чим пошвидше ремонтуйте і включайте газ.

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
14:02
У Мукачеві на пожежі загинув чоловік
11:00
В Ужгороді на об'їзній горів Mercedes
10:51
У Виноградівській громаді горіли "будка" в циганському таборі Підвиноградова та надвірна споруда у Виноградові
11:12
/ 1
У Сваляві 21-річний водій мікроавтобуса Ford, рухаючись задом, смертельно травмував 76-річну жінку
» Всі новини