Прокуратура Закарпаття відмовила в порушенні кримінальної справи проти прокурора Великоберезнянщини (ДОКУМЕНТ)

Як і передбачало Закарпаття онлайн, прокуратура Закарпатської області зробила спробу спустити на гальмах справу про побиття прокурором Великоберезнянського району В'ячеславом Конаром екс-дружини, громадської діячки Інни Конар.

Прокуратура Закарпаття відмовила в порушенні кримінальної справи проти прокурора Великоберезнянщини (ДОКУМЕНТ)

Про намагання направити перебіг подій саме за таким сценарієм Закарпаття онлайн повідомляло ще 18 липня. Після цього відбулося насильне виписування хворої жінки з Ужгородської міської клінічної лікарні, яким керував батько прокурора Виноградівського району Валерія Черничка, заступник головного лікаря УМКЛ Валерій Черничко. Зроблено це було за один день до того, як, відповідно до чинного законодавства, мав бути автоматично зафіксований середній ступінь тяжкості травм, що їх отримала постраждала.

У відповіді, надісланій Інні Конар прокуратурою Закарпатської області, зазначається, що за результатами слідчої перевірки, здійсненої прокуратурою за її заявами, "відмовлено в порушенні кримінальної справи стосовно Конара В'ячеслава Івановича, 14.02. 1962 року народження за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 125, 289 КК України, на підставі п.2 ч. 1 ст. 6 КПК України за відсутністю в його діях складів вказаних злочинів". З відповідною постановою прокуратури, як вказано у листі, постраждала може ознайомитися у прокуратурі Закарпатської області. Саму постанову у 7-денний термін можна буде оскаржити прокурору Закарпатської області або до Ужгородського міжрайонного суду.

Що цікаво, лист з прокуратури датовано ще 15 липня, тобто постанову винесено задовго до того, як було завершено медичне обстеження і лікування постраждалої. Як стверджує в своєму блозі на нашому ресурсі і в розмові з кореспондентом Закарпаття онлайн сама Інна Конар, за весь цей час її жодного разу по суті справи не було допитано слідчим прокуратури. Один раз в лікарні вона мала розмову з представником внутрішньої безпеки прокуратури, яка сказала, що по суті справи її має допитати інший представник прокуратури Закарпатської області.

Судячи з усього, зазначений лист поставить не крапку, а лише кому в розвитку гучного публічного конфлікту в екс-подружжі Конарів. Як повідомили кореспонденту Закарпаття онлайн представники постраждалої Інни Конар, постанову про відмовлення в порушенні кримінальної справи проти прокурора Великоберезнянщини В'ячеслава Конара буде оскаржено в межах зазначених термінів. Судячи з усього, після цього справа набуде додаткових масштабу та резонансу.

25 липня 2011р.

Теги: прокурор, Конар

Коментарі

психіатр 2011-07-29 / 07:47:00

Флуд. Адмін

2011-07-29 / 00:48:00
"небезпечно"? то бишь опасно?... психИатр:)

психиатр 2011-07-28 / 21:20:00
Ну вот, теперь уже началось хамство.
Ну это Вы зря. Палаты у нас начинаются из № 1.
Поветре, я Вас очень понимаю. Но, тем не мене, осмелюсь заметить, что у нас не так уже старшно и не небезпечно как Вы изволите писать. Уверяю Вас у нас можна вылечиться. Кому то на совсем, а кому то на сезон. Тем не менее пока мы с Вами не поговорим, не буду делать скоропалительных выводов.
Так как мы с Вами отклонились от темы, я уже делаю вывод, что это называется неадекватное осознание реальности.
Очень жду от Вас ответа. Мне необходимо сделать еще кое-какие записи.

Досвід 2011-07-28 / 18:16:00
Я вас зрозумів. Ви той психіатр, що знаходиться у палаті №6.
Вибачте але з вами небезпечно спілкуватися.

психиатр 2011-07-28 / 18:09:00
Ну вот Вы уже и обидились. Приходите и Вы ко мне, а мы вас познакомим и с Конаром, и с Наполеоном. Есть у нас и Алон Делон, и даже Пугачева. Уверяю Вас они у нас очень воспитаны, ну в смысле мы их уже прокололи, а посему на собак не кидаются.
Кстати мы поработаем с Вами, и Вам не будет старшно, даже если суспильству будет реальная угроза. Гарантирую, что мы действительно успешно лечим.
Особенно тех, кто три в одном.
После нашего лечения, окромя прозы, можна будет успешно заняться лирикой, или политикой у планетарном маштабе

Досвід 2011-07-28 / 17:58:00
Краще поспілкуйтеся з Конаром бо він становить реальну загрозу суспільству.
Чи ви його вже успішно лікуєте і він кидається лише на собак.

психиатр 2011-07-28 / 17:53:00
Уважаемый досвид. З Конаром рекомендую разобраться Вам персонально.
А меня как потенциальный пациент интересует та личность, которая одновременно совершает банковские операции, занимается политикой, пишет статьи, проводит Иванокупальские мероприятия.
Уверяю Вас это очень уникальная личность, это для психиатра интеренсный обект исследования.
На подобных особях можна защитить диссертацию.
Если госопожа Инна не против, мне очень хотелось с ней пообщаться, в плане как специалист с пациентом.

Досвід 2011-07-28 / 17:43:00
Зрозуміло, психіатре. Ви рекомендуєте пацієнту Конару крім психіатра звернутися і до сексопатолога. Може він допоможе йому досягнути гармонії. Бо буйна фантазії замішана на насильстві є явним виразом збоченства.

психіатр 2011-07-28 / 17:33:00
Бить женщин очень плохо, даже тогда, когда она ложится в постель к другому. Потому, что есть такие патологические заболевания, когда одного мужчины недостаточно, но это рекомендую обратиться к сексопатологам.
У меня же профиль другой.
А вот на счет раздвоеной личности, то тут я в самый раз.
Если успешый банкир тянется к общестенной деятельности, и у него появляется хобби писать лирические опусы, вместо виспитания родного ребенка та заниматься семьей, ну на подобии Червоной калины та мероприятий на Ивана Купала, тут на лицо истинное раздвоение личности. Заверяю вас как специалист.

Досвід 2011-07-28 / 17:19:00
Психіатр конче потрібний для В'ячеслава Конара. Бо бити дітей і жінок може людина із важко хворою психікою і з роздвоєною особистістю. Його світ фантазій і реальність суттєво відрізняються. І він самостійно не здатен вирішити цей конфлікт. Якщо у нього є родичі хай звернуться до лікарів. Може йому допоможе примусове лікування

читач 2011-07-28 / 17:08:00
До психіатра
БРАВО!
Від цього дощу мене нудить, хандра на мене напала від такої похмурої погоди. Музику слухаю - не допомагає.
Аж прочитав ваш коментар і вперше за стільки днів я сміявся від душі і так голосно, що сусіди поцікавилися, чи часом фільм смішний не дивлюся.
Цікаво, чи "ваші потенційні клієнти" ще довго будуражитимуть людей?

психіатр 2011-07-28 / 17:01:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

2011-07-28 / 16:46:00
Страшно жити в такій країні, де правосуддя вибіркове, де заради грошей забувають про клятву Гіпократа, а Феміда сліпне і стає глухою, де корупція процвітає.

2011-07-28 / 16:35:00
Хороші лікарі колячи хворому таку кількість ліків, антибіотиків повинні були подумати про порушення флори і назначити щось паралельно антибіотикам, тоді б і не було кольпітів, дисбактеріозів. Це свідчить про непрофесійність лікарів. Лікуючи одне, наносять шкоду іншим органам. Деякі такі костоправи роблять своїх пацієнтів каліками і все життя доять їх на бабло "лікуючи" та живучи на широку ногу за рахунок здоров'я "залікованих" ними людей. В наші лікарні краще не потрапляти.

О.М. 2011-07-28 / 16:11:00
Конар своїми діями після побиття колишньої дружини зробив з себе посміховище. Всюди бігає і поливає її брудом. Видно сарака не розуміє, що сам себе виставляє в невигідному світлі.
З нього сміються у прокуратурі, міліції, знайомі і не знайомі люди.
А він біситься зі злості і ніяк не вгамується: все ходить і щось винюхує.
Сам зробив із себе клоуна

Степан. 2011-07-28 / 15:41:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

в 2011-07-28 / 13:12:00
Хто писав про волошкові очі пролюбячу дружину. Тепер він теран і хто вона після цього?

2011-07-28 / 12:25:00
Люди з хворою психікою можуть переконливо називатись працівниками хоч УБЕЗ, хоч Наполеоном, хоч королевою Англії, хоч самим Богом. Садист - це однозначно прояв психічних розладів.

смішно 2011-07-28 / 11:13:00
А ще Конар представився нунцієм папи римського та попросив обявити Інні анафему.
Ха-ха. Ще й як весело, бо пишете бред сивої кобили.

Муніципал 2011-07-28 / 10:43:00
На днях екс-прокурор Конар прибіг у муніципальну поліцію м.Ужгорода де представився представником УБЕЗУ і попросив надати інформацію, про зображення Інни Конар на рекламних площинах. На запитання чи він не є колишнім чоловіком пані Інни він категорично відпові, що ні. Це визвало сміх у муніципалів бо вони бачили його фото на Закарпаття онлайн. Весело!
Прокурор пішов на роботу у міліцію?

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 2
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини