В Ужгороді пройшов "Uzhgorod Fashion Day" (ВІДЕО)

17 червня, в приміщенні розважального комплексу "Eila" відбувся традиційний показ "Uzhgorod Fashion Day".

В Ужгороді пройшов "Uzhgorod Fashion Day" (ВІДЕО)

Показ відкривала колекція французького одягу від бутіка "Da Lux". Моделі дефілювали по подіуму під живий звук пісні Lara Fabian у виконанні ужгородської співачки Вікторії Чічко. Українські національні костюми від дизайнери Ярослави Корольченко з Ужгорода вразили публіку нестандартним підходом до моделей. Глядачі мали змогу побачити місцевих етапажних дизайнерів Наталію Панову, Ольгу Краснову. Вишуканими нарядами дивували дизайнери з м. Івано-Франківськ – Тамара Гусак, Вікторія Хоминець, Вікторія Хмельовська та Тетяна Кузьменко, яка разом з Роксоланою Новак представила вишукані весільні наряди.

Родзинкою вечора був показ одягу відомих дизайнерів Ворожбіт/Земковська та Андре Тана. Їх екстраординарний одяг доповнив атмосферу вечора. Також глядачі мали змогу насолодитись співом Сергія Юзьківа та Владислава Товтина, які супроводжували фешен показ.

З слів автора (дизайнера) Вікторії Хоминець із м. Тисмениці,  враження від побаченого
на дні моди – надзвичайне. "На показах я спостерігала крикливі, епатажні моделі, силуети, кольори місцевих дизайнерів. Напротивагу ужгородським тенденціям моди, дизайнери з інших регіонів західної України більше націлюються на вирішенні в класичному стилі одягу, колористична гама побудована на контрастах чорного та білого, коктейльні і вечірні вбрання. Класика не строгості, але легкості і витриманості", – каже Вікторія.
 
Тамара Гусак (модельєр), м. Галич: Хочу зауважити, що ужгородські колекції одягу виражають і підкреслюють особистість дизайнера. Мода – це втілення індивідуального стилю і внутрішнього стану митця. Мене вразило і те, що дизайнери не забувають про український етнічний колорит, який з успіхом втілюють в своїх колекціях.
 
Вікторія Хмельовська (дизайнер-модельєр), м. Івано-Франківськ:
Я мала можливість спостерігати суттєві відмінності модних тенденцій Прикарпаття і Закарпаття. Мода – індивідуально-творче поняття, тому колекції дизайнерів були надзвичайно різноманітними. Від насичено: червоних, салатових, оранжевих кольорів з приталеними силуетами, до класичних, стриманих образів моделей.
 
Роксолана Новак та Тетяна Кузьменко – тандем дизайнерів з Ужгорода та Івано-Франківська –  презентували нову колекцію вечірніх та весільних суконь весна-літо 2011 під назвою "La fleur" (з французького "квітка"). Гармонійне поєднання квіткових мотивів та елітних тканин, досконала робота висококваліфікованих спеціалістів, коштовне оздоблення ручної роботи.
 
Катерина Говера (дизайнер, незалежний експерт), м. Івано-Франківськ:
Ужгородський день моди – у розпалі. Свої колекції представили близько 15 дизайнерів. Надворі – розкішні авто. За лаштунками – розкішні дівчата. День моди-2011 відкритий. Цінителі моди і просто глядачі могли побачили комбінації з трикотажу і шовку, плащі-кльош, сукні та блузи, весільне, коктейльне та вечірнє вбрання, з мереживом і, неодмінно, рюшами. Кольори – спокійні з додаванням більш активного і домінуючого основного кольору. Цього разу своє бачення модних тенденцій продемонстрували дизайнери із Західної України. Треба зазначити, що цьогорічний модний захід викликав великий ажіотаж серед української VIP-тусовки. Все дійство дизайнерських колекцій та показів відбувалося за переповненої  глядацької зали. Всі модниці та модники задоволені, а це – найголовніше!

Генеральними інформаційними партнерами "Uzhgorod Fashion Day" виступили глянцевий журнал "ANTURAZH" та інтернет-видання Закарпаття онлайн.

Головний інформаційний партнер – рекламна агенція "VAR".

Інформаційні партнери – тижневики "Неділя" та "Європа-центр", газети "РІО" та "Ужгород", МСІ Тиса та радіо "Версія ФМ".

Допомогу в організації проекту надали: туристична агенція "Інтурист - Закарпаття", магазин елітної парфумерії "PARFUM STUDIO", кав'ярня "XL", магазин "ПИВНА ТОЧКА". Поселяв - готель "Закарпаття".

Захід проходив під патронатом "Молодих Регіонів" та за підтримки депутатів обласної ради Володимира Чубірки та Алли Петрової.

Фото Томі Бодов, студія "Флеш"

18 червня 2011р.

Теги: Uzhgorod Fashion Day, мода, дизайнер

Коментарі

R.Lauren 2011-06-25 / 14:11:00
Краснова на фото в новорічному желізі :))
молодца Оля так тримати ...

О.Д. 2011-06-24 / 13:40:00
Андріано, приїжджайте до Ужгорода, організовуйте шоу кращої якості і вищого рівня, і тоді всі менш якісні шоу просто "відімруть" самі по собі. Бо зараз ваші коментарі більше схожі на звичайне "мочилово" з боку конкурентів...

Андріана 2011-06-24 / 11:53:00
До Катерини.
З вашого вашого коментару про ваш рівень знання моди і дизайну все ясно.
Про ваші знання того, як представляють себе дизайнери публіці також все ясно.
З останнього слова все зрозуміло про ваш культурний і інтелектуальний рівень.
Я живу вже багато років не в Ужгороді і не в Україні і дякувати богу не маю дивитись на це дешеве позерство вживу.
З побаченого відео зробила висновок, що ужгородським "модельерам" далеко навіть до регіонального рівня і крім дешевизни і понтів вони ні на що не здатні.
Бачу, що вони мають свій маргінальний контингет шанувальників, як наприклад Катерина, яка міряє людей і їхню думку сільськогосподарськими категоріями. Раджу їй зїздити куди-небудь до цивілізованого світу і подивитись як вдягаються люди зі смаком і проходять покази мод...

Ольга 2011-06-23 / 20:35:00
Ужгород - не Париж,и не Лондон и даже не Киев!..Столько критики...аж противно!Зачем же приходите туда?Не ходите и вовсе!не опускайтесь до уровня быдла!Будьте выше этого.
На счет девочек ,которые были моделями..В общем было 3-4 ,которые реально выглядели отменно,по параметрам,росту и подобному.Остальные - мелкие,невзрачные, которых тяжело было отличить от гостей Эйлы..Да и ходили некоторые так,будто сзади их подгоняют метлой! Те,что стояли взглядов зрителей ,выходили редко..Краснова забыла,что она дизайнер,..НЕ звезда всех телеэкранов...Чересчур много пафоса.

Катерина 2011-06-23 / 00:14:00
А чого це Краснова має бути така як всі дизейнери? Я вважаю, що вона правильно робить, що теж виходить в оригінальному вбранні, вона ж дизайнер і має бути відповідно вдягнена. І взагалі, помий рот перед тим як про неї щось говорити, БИЧКА

Андріана 2011-06-22 / 17:19:00
Тим, що показуєте формуєте глядача. Якщо показувати їм такий ширпотреб, то з рівня бидла їх не піднімете. Питання до організаторів: Чи є Ейла придатна для такого роду заходів. Сама можливісь вилізання некультурного бидла під час виходів свідчить про непридатність Ейли для цього. Про освітлення взагалі не кажу.
До Моделі: Нікого не потрібно возити в Ужгород, якщо у вас є руки і більш-менш дівчата. Навчіть їх ходити і придумайте для них справжній вишуканий одяг. Цілком переконана, що організатори формують рівень і культуру глядачів. Пропонуючи глядачам низькосортні понти не зробите з них знавців моди

Модель 2011-06-22 / 11:28:00
Перш ніж вчити організаторів, повчіть глядачів. Некультурне бидло, яке вилазило під час виходів і заважало дівчатам. Вам потрібно оригінальність і вишуканість - так Вам до неї ще дуже далеко. Моя думка - якщо привезти дизайнера рівня України в Ужгород - так йому під час виходу руки і ноги повідкручують. Просто так.
Спочатку навчіться культури.

Андріана 2011-06-20 / 18:24:00
І не звертайте увагу на глядачів, і на формування їхнього смаку, робіть з них такеж бидло без смаку, як і ви самі. Браво аноніме!

Мабуть за вашою логікою і мух треба хвалити, які на какашках сидять. Ніхтож бо інший цього робити не хоче.

Дира Богом забута не перестане бути клоакою, якщо в ній не показувати чогось вартісного.

2011-06-20 / 14:00:00
Добре, що у цій Богом забутій дирі хоть щось проводиться. На конкурентів і недоброжелатєлєй не звертайте увагу

Ваня 2011-06-20 / 10:32:00
Підтримую Андріану, жах - це мягко сказано. Краще вже нічого не робити, ніж будь - що...
де оригінальність, де вишуканість? Це ж не вперше організовується, могли б вже й навчитись. "Фе" організаторам.

Андріана 2011-06-19 / 22:51:00
Це жах, яка провінційність, яка убогість і скільки пафосу. Дівчата одягнені модно, але на 2009 рік.
Краснова просто бидло-каралева. У всьому світі дизайнер виходить у кінці показу у звичайному(порівняно з моделями) одязі і кланяється вдячній публиці. Ужгород-село. смт-максимально

НОВИНИ: Соціо

11:22
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 5
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
» Всі новини