Закарпатець загинув, врізавшись в автомобіль начальника берегівської міліції

Сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю начальника Берегівського райвідділу міліції УМВС України в Закарпатській області Яцканича Олександра Олександровича.

Закарпатець загинув, врізавшись в автомобіль начальника берегівської міліції

ДТП сталася сьогодні зранку на трасі Берегово-Мукачево поблизу села Великий Коропець.

Раптово з невідомих причин автомобіль "Нива Шевроле" під керуванням 21-річного місцевого жителя, який рухався з Берегово до Мукачева, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього сталося зіткнення згаданого автомобіля із службовим авто "Фольксваген Пассат", у якому знаходився керівник Берегівської міліції та його водій.

Водій "Ниви" загинув на місці. Правоохоронців  доставлено до лікарні з тілесними пошкодженнями різного ступеня тяжкості. Наразі, огляд ДТП закінчено, опитуються свідки події, автомобілі доставлено на штрафмайданчик. Прокуратурою Мукачівського району вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом ДТП, - повідомили Закарпаття онлайн у ДЗГ МВС України.

Як повідомила старший інспектор зі зв'язків з громадськістю відділу ДАІ УМВС в Закарпатській області Анна Трофімчук, ДТП за участі полковника міліції О.Яцканича сталася близько 9 ранку між селами Коропець та Дерцен (КПП "Лужанка").

20 квітня 2011р.

Теги: ДТП, водій, травма

Коментарі

марина 2011-05-01 / 18:38:00
ще до 2004 цей пан пробивався в начальники за гроші...коли були такі керівники як пилипчаккиїв швидкийдніпропетровськ крижановський та іван івановичкиїв під час революції - бо варцаба втік..то ставали начальникаим деякі і без грошей ..маючи мозги і авторитет...ми -моя сімя пережила такий жах від помаранчевих..але коли людина живе чесно не страшні перевірки...допрацювавши 21 рік стажу чоловік сам написав заяву на пенсіюв2006.бо доїжав в 3 район кожен день..прийшов 2010 -ми теж кували перемогу януковичу..думали що несправедливо звільнені з посад в 2005 отримають хоча б вибачення..так навідь призидент говорив...але пану русину не потрібні порядні люди які незавжди були згідні з його діяльністю ще в 2003-2204..пане русине -хай вам бог суддя..може отримаєте генерала на день незалежності тоді заспокоїтесь але сидячи вже на пенсії -чи будите ви вспокої що людей якіб не за гроші а так по совісті працювали б ви ще раз унизили і предали .повернуввши міліціонерів бізнесменів

Чупа 2011-04-24 / 14:11:00
Ця тварина Яцканич був сам за кермом_це 100% він поспішав на нараду в Ужгород і догнав хлопчину ззаді на величезній швидкості!!!!траса була перекрита з обох сторін нікого не підпускали на місце подіїї сліди знищували..навіть Хрещатик міг би позаздрити такому прибиранню!!!!Навіть батьків загиблого не одразу підпустили на місце події!!!!він був сам і без водія!!!!Могила плаче за цією твариною Яцканичом!!!!!!!!!!!!!

Чупа 2011-04-24 / 14:07:00
В среду утром, 20 апреля, на Закарпатье столкнулись автомобили Chevrolet Niva и Volkswagen Passat. В последнем находились начальник Береговского райотдела милиции Александр Яцканич и его водитель!!Так ось дорогі ви мої продажні журналісти відкриваємо вам очі...інформація прямо з вуст заступника Берегівського РВ УМВС - Дрозденко Петра Васильовича!!!-"керівник Берегівського райвідділу Олександр Яцканич,був один однісінький в той злощасний день за кермом службового Volkswagen Passat,а водія з ним не було(не було-це вже потім його видумали.що він був)!!!!!!!!!!!! він здійснював обгін на шв прибл.150-160 км.год,та на зустрічній їхало авто,він швидко мав намір стати назад на свою половину,та не зміг пригальмувати і на повній швидкості вдарив Chevrolet Niva в зад,що засвідчують і вищевказані фото"( заступник Дрозденко Петро Васильович,не витримавши цьої брехні особисто розповів про все як саме воно було!!!!!!!!про це вже знає майже все місто Берегово але тільки ви чомусь цього не пишете або не хочете писати??!!хто ж ви після цього???????а свідків аварії дуже багато і все скоро стане ясно хто саме був винен і тоді просто хотілося б одного,глянути вам у вічі!!!!!

справедливість 2011-04-23 / 15:39:00
ви знаете хто такий Яцканич скільки в нього магазинів, і грошей ! І сам він з Мукачева, це про щось значить, скільки його раз виганяли з міліції і потім знову приймали, адже це не малі гроші заплачено !!

Гість 2011-04-22 / 12:03:00
І чомусь ніде не вказується що саме начальник міліції був за кермом? чому пишеться всюду,що зустрічна смуга? ви були на місці події???? я була,ви бачили де яка машина була? я бачила! ніякої зустрічної смуги не було-машина ззаді врізалась в хлопця і видно по слідам машини,що його від удару винесло на зустрічну і в кювет!Начальника машина якби їхала на зустріч так би не стояла!Чомусь мова не йдеться про те,що було дано вказівку всім правоохоронцям давати неправдиві свідчення,а в першу чергу,що за кермом був водій,який помер,а не начальник,в начальника просто перелом,а зато охорона яка!сховали його аж в Ужгород!стид і позор такому начальнику!то він жінку на зупинці збив, то вагітну жінку-і він досі начальник-то знімають то вертають на посаду!Бог палицею не бє!

Іван 2011-04-20 / 21:56:00
а якщо чесно, то хто виноватий????в Україні ж свобода слова!!!!кажіть правду!!

Ablak 2011-04-20 / 18:46:00
ДТП за участі полковника міліції О.Яцканича сталася близько 9 ранку між селами Коропець та Дерцен (КПП "Лужанка").

Как попал туда КПП "Лужанка"?

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

17:31
На ужгородській об'їзній водійка Subaru вилетіла через бордюр на газон і збила дорожній знак
11:29
По дорозі між Сімером і Ворочовом Перечинської громади згорів Mercedes, що їхав на ремонт (РОЗШИРЕНО)
11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
» Всі новини