Відбулося засідання І сесії Чопської міськради 6 скликання. Головою обрано єдиноцентристку

На засіданні були запрошені: депутати Закарпатської обласної ради В.В. Чубірко, В.В. Суліма, О.Ю. Півоварнік, члени міської виборчої комісії, представники правоохоронних органів, політичних партій, громадських організацій, підприємств, установ та організацій міста, працівники Чопського міськвиконкому.

Відбулося засідання І сесії Чопської міськради 6 скликання. Головою обрано єдиноцентристку

Розпочалось засідання з оголошення про підсумки виборів, визнання повноважень міського голови та депутатів міської ради. З цього питання інформувала голова Чопської міської виборчої комісії М.В. Ковтуненко. Вона повідомила, що за результатами голосування 31 жовтня 2010 року та згідно рішення № 1 Протоколу № 16 від 05.11.10р. Чопської міської виборчої комісії, міським головою обрано Цар Галину Василівну. Міського голову привітали депутати міської ради, керівники організацій та установ міста, працівники міськвиконкому, після чого вона урочисто склала Присягу міського голови.

Далі голова ТВК оголосила про результати виборів депутатів міської ради. Згідно голосування, визнано повноваження 29-ти депутатів Чопської міської ради. В урочистій обстановці їм було вручено посвідчення депутата міської ради. Кожен депутат склав присягу на вірне служіння громаді. Для проведення засідання І сесії міськради голова ТВК передала слово міському голові.

Галина Цар розпочинаючи засідання сесії висловила слова подяки за віддану працю всім депутатам попереднього скликання, а новим побажала плідної роботи. „Нас з вами вибрала громада – сказала вона – і ми не маємо права її підвести". Вона відзначила велику шану громадян до тих людей, які сьогодні отримали депутатський мандат та закликала всіх обранців дотримуватись у своїй діяльності Конституції та Законів України. „Сьогоднішня присяга для мене не є просто словами, - це те, що я відчуваю всім своїм серцем, те, що я сповідую та заради чого працюватиму на даній посаді" - додала вона. 

У зв'язку з визнанням повноважень міського голови, Галина Цар продовжила вести засідання сесії. Присутні розглянули 5 питань порядку денного. Було створення лічильну комісію Чопської міської ради VI скликання. За тим слідувало обрання секретаря міської ради. Шляхом таємного голосування секретарем обрано Оксану Петрівну Фелдій, яка продовжуватиме свої повноваження на даній посаді.

Затверджено заступників міського голови. Повноваження на даних посадах виконуватимуть Арпад Арпадович Буркуш (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів) та Володимир Григорович Хижняк (заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства) .

Утворено шість постійних комісій міської ради та затверджено їх персональний і кількісний склад, а саме: планово-бюджетну; з питань земельних відносин та містобудування; з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров'я, молоді і сім'ї; з питань житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту і зв'язку; з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики; з питань економічного розвитку, підприємництва і торгівлі. Також було затверджено положення про постійні комісії. 

По завершенню розгляду питань порядку денного, до присутніх звернувся депутат Закарпатської обласної ради В.В. Суліма, він закликав всіх „засукавши рукави" узгоджено працювати та згуртуватись для виконання передвиборчих обіцянок.  

Забути про партійну приналежність та до консолідованої роботи представників усіх партій закликав депутат Закарпатської обласної ради В.В. Чубірко. „На вас лежить відповідальна місія – сказав він –саме ви повинні зараз безпосередньо працювати з громадянами, сприяти вирішенню їх проблемних питань, згуртовувати громаду"- сказав він звертаючись до депутатів міської ради.
 На завершення засідання міський голова оголосила перелік питань, які розглядатимуться на наступному засіданні сесії, яке орієнтовно відбудеться 19.11.10р.

Діана Вашко

18 листопада 2010р.

Теги: міськрада, Чоп, сесія

НОВИНИ: Соціо

15:29
/ 1
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
Приватний поїзд "Прага — Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 1
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
11:17
/ 1
У Берегові діти принесли додому з річки стару протитанкову міну
10:45
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Козаком
» Всі новини