Ініціатора акції "побиття вітрин" на Проспекті Свободи в Ужгороді утримують під вартою

Анатолій Рошко, який сьогодні був затриманий міліцією за акцію, про яку вже повідомляло Закарпаття онлайн, щойно повідомив нашу редакцію телефоном, що його продовжують утримувати під вартою, мотивуючи це тим, що він вчинив серйозний злочин і буде заведено слідство.

Ініціатора акції "побиття вітрин" на Проспекті Свободи в Ужгороді утримують під вартою

Анатолій Рошко просить через пресу поставити запитання міністру МВС України Могильову на предмет, чи нормально те, щоб представників політичних сил затримували напередодні виборів за вуличні спектаклі.

Саме передвиборчим вуличним спектаклем і нічим іншим Анатолій Рошко вважає свої дії -- впущену на бруківку цеглину. Після цього А. Рошко був затриманий міліцією, а у його пакунку виявлена загорнута в газету поролонова губка, розфарбована під цеглину.

Анатолій твердить, що йому дозволили подзвонити по мобільному телефону з відділу міліції. Скориставшись цим правом, він і зробив цю заяву.

Анатолій Рошко - звільнений директор Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру, нині працює в прес-центрі "Нове Закарпаття", що входить до медіа-ресурсу чинного міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка.

30 вересня Анатолій Рошко через Закарпаття онлайн анонсував свій намір на знак протесту проти бездіяльності міліції щодо актів вандалізму в Ужгороді розбити 30 вітрин на проспекті Свободи в обласному центрі Закарпаття.

03 жовтня 2010р.

Теги: Рошко, вітрина, цеглина

Коментарі

Буба Касторський 2010-10-04 / 08:49:00
Ментальність у ментів така - ментальна!!!

Володимир 2010-10-03 / 22:16:00
2 Олександр Попович:

Гарний матеріал, вчасний. На коменти не зважайте, чи то краще якраз і зважте - це ті самі підприємці яким "світило" вітрини відновлювати. Мало того що їх "нагнули" з конвертами, так ще й лякають/нервують акціями. Від того й кидаються на Анатолія. Бо на нього можна, він "слабший" за тих що "нагинають". Вони й далі будуть кидатися, бо то така ментальність - краще дати у коніерті 5 штук зелені і сидіти у спокої, аніж зробити щось реальне для того ж таки спокою...

бодя 2010-10-03 / 21:50:00
рата як і всім,кого підставляє, мабуть пообіцяв рошкові, що той попіариться і він зразу витягне його з рук мєнтів. але ті, видно. розізлилися, і рошко продовжує сидіти в обезьяннику. заслужено. любиш кататися - люби і саночки возити. хочеш слави, хочеш за бабло піарити замовника - відповідай за ці свої вчинки. все чесно.

авторові. зря ви його захищаєте. ваш репортаж добрий - це ваша заслуга. а чужі проблеми на себе перебирати не треба. навіть якщо ви колись разом пиво пили. ІМХО

Борис- Ол. Поповичу 2010-10-03 / 21:02:00
Вибачте, що дублюю пост - хочу бути почутим.
Борис -Ол. Поповичу, 03.10.2010 20:40
Ваша точка зору мені зрозуміла. Я її сприймаю. Проте....
Те. що вчудив Рошко - прояв дитинства, це не солідно. І головне: ми дуже часто критикуємо працівників міліції, а в даному випадку, з нашого журналістського благословення ми відриваємо хернею їх від виконання функціональних обовязків. Можливо в той самий час, коли Рошко з паралоном по проспекту шастав, комусь потрібна була допомога міліції. А вони змушені були клоуна "пасти". Це нормально?
І ще в придачу. Протягом останніх сім місяців представники міськвиконкому (завтра обіцяю піти в СБУ та написати офіційну заяву) вимагають у підприємців, що мають бізнес на проспекті по 5 000 дол. США. За що? За те що дозволили їм прибудувати споруди. Знаю такого підприємця, що сплатив тільки половину, а іншу частину обіцяє. Тягне до виборів в надії, що прийде інший мер і платити буде непотрібно. Знаю. що підприємцям ратушнякові хлопці погрожують в "делікатній формі". Чи не використали ці чиновники Рошка, щоб нагадати підприємцям, що час платити мзду настав? Адже вибори на носі і гроші потрібні.
Подумайте над цим.

:))) 2010-10-03 / 20:44:00

Ой Ол.Попович шкода що ви так слабенько розбираєтесь у людях. Та хай собі курить на здоровя! Це його проблеми. Головне щоб ось такими тупими й дешевими витівками не робив проблеми нормальним людям. А якщо має бажання реально нарватись на звіздюлі й круто пропіаритись, то чому тоді не кине цеглу у вікно Раті чи Русину, або навіть Ледиді або Балозі???.... Що у Лошка очко слабеньке???.... Кидати цеглу у вітрини нічому невинних підприємців які і так ледва виживають, то він "херой"... А як казав що розібє 30 вітрин, то й де ці 30 вітрин??? Язиком чесати -- не мішки носити! :)))) ***********та й годі.

Ол. Попович 2010-10-03 / 20:28:00
До :))):
Очевидно, ви ближче знаєте Анатолія ніж я. Бо про те що "Рожко здавна полюбляє покурити косяки" -- не знаю. І якщо у Вас немає доказів -- це цілком тягне на наклеп. Шкода лише що ви анонім і боягуз. Поважати і говорити на рівних я готовий лише з опонентами, які у обличчя можуть повторити те, що анонімно сц#$ливо пишуть у інтернеті. Так, у студентські роки ми, будучи сусідами, могли при зустрічі випити по пиву чи навіть по 50 грамів і то на канікулах, бо він вчився у Києві, а я в Ужгороді. Але те про що ви кажете... Хм... Може судите по собі? Помічаєте щось характерне? Бо я не здатен діагностувати...
І припиніть вже боятися настільки, щоб відмовлятися у дискусії від власного імені.

:))) 2010-10-03 / 19:57:00
Ол.Попович, Ось тільки ти не скажи що не знаєш що Рожко здавна полюбляє покурити косяки!
Ця вся куєта не має жодного відношення до мистецтва!
Хай другий раз цей недоносок візьме дитячий пістолет і вломиться десь у банк чи літак, ось тоді дістане рівно між очі 8 грамів того на що наривається! :)))
Придурок не знає як виділитись, а робити не хоче і не вміє, ото і придумав екстремістську провокацію проти ні в чому не повинних підприємців, які в вихідний день мали сидіти і виглядати террориста. Із за нього відволікли працівників міліції, а якщо в цей час відбувся злочин а міліціонери вигулювали цього недоумка???...

Ол. Попович 2010-10-03 / 19:47:00
2 Слон і !!!:
Як на вашу думку, студенти, які голодували у площах на наметах у 1991-му теж були хворі на голову наркомани?
І якщо дозволите ще одне риторичне питання: що ОСОБИСТО ви зробили, щоб життя у нашому місті стало хоч трохи краще жити? Про себе я відповім, у разі потреби. І Олег про себе -- я упевнений.
І ще. Анонімно у інтернеті в коментарх с#ати -- не мішки носити.

!!! 2010-10-03 / 19:36:00
Ну і нафіга стільки писанини за ради піара цього дурноватого наркомана?....
Олег, ну невже нема вже про що писати?...

Слон 2010-10-03 / 19:02:00
Ну мпядь Ідіот ! До міського хворого на голову Рати добавився ще один Роша.

Товариство захисту тварин 2010-10-03 / 17:40:00
Доки ідіот Рошко єрундов займався та відволікав міліціонерів біля мерії група хуліганів чуть мідвідя не розбила. Якби не втрутився Володя Химинець із особами типічної зовнішності, то медведю був би гаплик!

Антон 2010-10-03 / 17:37:00
Якщо затриманий, то, скоріше за все, буде адмін. покарання. Бо якби хотіли впаяти ст. 296 ККУ, то вже відпустили б про підписку, а потім суд би призначив величезний штраф чи пару місяців арешту в СІЗО. Якби в анонсі було би про поролонову губку, тоді ьи ніхто і не крутив, і справу не порушував. Хай наступного разу забіжить з іграшковим автоматом в банк. Думаю, актора спектаклю винесуть вперед ногами.

Психіатр 2010-10-03 / 17:22:00
Це соціально небезпечна хвора людина. Працівники не мають права його випускати із-під варти без судово-психіатричної експертизи.
Вони повинні викликати Івана, щоб зробив Рошкови три клізми на голодний желудок.

Саша 2010-10-03 / 17:21:00
"Ужгородский дурдом" вышел из съемочных павильонов на улицы города. Выросло число актеров, появился реальный трагизм и живые сцены. Понятно, что актерам-аматорам было тяжело передать всю полноту сюжетной линии, но в целом получилось не плохо. Интересно, какова будет следующая серия "Ужгородского дурдома"? Кто станет новым героем детища Анатолия Рошка? :-)

Ярослав 2010-10-03 / 17:17:00
Та це ж справжній клоун! Павло Чучка відпочиває.
Тепер я зрозумів: Рошко буде болатуватися на сільського голову Баранинець.

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
/ 1
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини