Як стверджує автор дослідження доктор Хізер Лейді, гладкі люди, що сидять на високобілковій дієті, менше думають про їжу, коли з'їдають повноцінні сніданок, обід і вечерю, а не перекушують по кілька разів на день.
"Всі ці малі порції, про які стільки розмов, здається, не надто приносять користь, коли справа доходить до контролю за апетитом", - розповіла Лейді.
Також вчена додала, що керуючись традиційним раціоном, людина відчуває себе ситою вдень і вночі, тому менше думає про їжу. Проте, сказане не відноситься до стандартної білкової дієти.
Нагадаємо, в Італії величезною популярністю користується новий спосіб схуднення NEC (Nutrizione Enterale Chetogena), який має на увазі харчування, що перешкоджає утворенню жиру. Його розробив професор хірургії Джанфранко Каппелло.
Корреспондент