Закарпатські податківці відвідали своїх підшефних в школах-інтернатах та дитбудинках

Уже майже десять років, як податківці Закарпаття взяли під опіку кілька шкіл-інтернатів та дитячих будинків. Новий рік, свято Миколая, 1 вересня, останній дзвінок - це ті дати, які працівники податкової служби не пропускають і приходять до діток у гості. Звісно, що і в Міжнародний день захисту дітей податківці навідалися до своїх підшефних.

Закарпатські податківці відвідали своїх підшефних в школах-інтернатах та дитбудинках

У рамках спільного благодійного проекту ДПА України та компанії Coca Cola вихованці шкіл-інтернатів Закарпатської області отримали більш як 1300 літрів продукції компанії Coca Cola. Напої вручили керівникам закладів представники податкової служби області. Крім напоїв, до шкіл-інтернатів та дитячих будинків податківці традиційно повезли діткам солодощі, комплекти постільної білизни, інші, необхідні дітворі речі.

Ужгород

До вихованців Часлівської школи-інтернату І-ІІ ступенів, що на Ужгородщині, завітало багато гостей: заступник голови ДПА у Закарпатській області Микола Бутенко, начальник Ужгородської МДПІ Тарас Триндяк, начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області Еріка Васкова. Податківці привітали вихованців інтернату з Днем захисту дітей, вручили солодкі подарунки і передали напої.

Учні та директор школи Михайло Михайлочко зустріли податківців дуже тепло. У цій школі навчаються і живуть 68 діток віком від 7 до 17 років, які позбавлені батьківського піклування та мають певні фізичні та психічні вади. Тому будь-який візит гостей ці діти сприймають дуже емоційно та радісно, особливо, якщо гості приносять подарунки.
 
Представників податкової служби учні приємно здивували своїми художніми роботами: вишиваними серветками, малюнками, виробами із дерева тощо.

 
Свалява

У Свалявському обласному Будинку дитини 1 червня святкували не лише День захисту дітей, але і 30-у річницю від дня заснування Будинку дитини.

З цим подвійним святом начальник Свалявської МДПІ Ганна Лендєл прийшла привітати малят та колектив Будинку. Ганна Дмитрівна у привітанні відзначила, що саме колектив Будинку дитини створює для своїх вихованців домашню атмосферу, щоденно піклується про них, забезпечує всебічний розвиток інтересів та здібностей малят, забезпечує їх належний рівень виховання.

Привітавши усіх зі святом, начальник Свалявської МДПІ вручила головному лікарю В.Тарасову святкову листівку та платіжне доручення, згідно з яким працівники інспекції перерахували кошти на благодійний рахунок Будинку дитини. Вихованці закладу отримали також напої від Coca Cola.

Тячів

У Солотвинській допоміжній школі-інтернаті виховуються  122 дітей, які  мають певні психічні вади. Керівник ДПІ у Тячівському районі Іван Бобрушко та заступник начальника інспекції– начальник УОФО Іван Змерега привітали діток з Днем захисту дітей та вручили солодкі подарунки від податківців району. Також  вихованцям закладу передали напої від "Coca Cola".

Хуст

Начальник Хустської ОДПІ Михайло Русняк передав солодкі напої для потреб вихованців Вільшанського дитячого будинку-інтернату.

 Директор закладу Богдан Кикина подякував всім причетним до цієї благородної справи за те, що в непростих економічних умовах не забули про дітей, які потребують особливої уваги з боку суспільства. До речі, вихованці школи-інтернату вже вдруге цьогоріч отримали подарунки  від ДПА України та компанії "Coca Cola".

Мукачево

Попри щільний робочий графік, працівники Мукачівської ОДПІ завжди знаходять час для спілкування з дітьми, яким бракує найголовнішого - батьківського тепла й турботи. Ось і з нагоди Міжнародного дня захисту дітей начальник Мукачівської ОДПІ Ігор Кріль завітав з подарунками до Мукачівського дитячого будинку-інтернату, де живуть і виховуються майже 100 дівчаток.

Вихованці  будинку підготували для гостей святковий концерт.  Дзвінкі пісні  змінювались  швидкими  танцями та   виразними  віршами. 

Після урочистої частини  мукачівські  податківці подарували дітям комплекти постільної білизни та солодощі, а також передали напої від Coca Cola. 

Іршава

Імстичівську допоміжну школу–інтернат, що на Іршавщині, відвідав начальник ДПІ в Іршавському районі Любомир Петровський. Разом із директором Юрієм Клепарем вони оглянули класи, спальні та побутові приміщення, а  потім вручили учням школи солодкі напої від ДПА України та компанії "Coca Cola".

Вчаться у цьому інтернаті діти із певними розладами здоров’я, а абсолютна більшість із них – сироти, напівсироти та з неблагополучних сімей. Варто зазначити, що керівництво ДПІ в Іршавському району завжди допомагає закладу у придбанні необхідного інвентарю, одягу, сантехнічного обладнання.

 


 

Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області
03 червня 2010р.

Теги: школа-інтернат, дитбудинок, підшефні

НОВИНИ: Соціо

11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 18
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
» Всі новини