"Сильна Україна" на Закарпатті влаштувала масштабне свято для ветеранів

Закарпатська обласна організація політичної партії "Сильна Україна" та місцеві організації партії в районах та містах у дні відзначення 65-річниці Перемоги влаштували масштабне свято для ветеранів Великої Вітчизняної війни, оточивши їх увагою і допомогою.

"Сильна Україна" на Закарпатті влаштувала масштабне свято для ветеранів

Члени "Сильної України" на Закарпатті у травневі дні створили атмосферу поваги і вдячності ветеранам війни завдяки численним зустрічам, акціям, підготувавши чимало подарунків. Привітання лунали як на особистих зустрічах партійного активу з героями, так і зі шпальт газет, телевізійних екранів, вітальних листівок, білбордів. Від імені партії "Сильна Україна" її закарпатські активісти дякували за героїчний подвиг ветеранам з  білбордів на вулицях обласного, міських  та районних  центрів. Усіх ветеранів краю голови Бюро обласної та місцевих організацій "Сильної України" поздоровили зі шпальт газет. З відеоекранів на площах Театральній та Богдана Хмельницького, в центрі Ужгорода, регулярно транслювалися вітальні ролики. Таке ж вітання було розміщено і на моніторах декількох найбільших торговельних центрів Ужгорода. Таким чином, мали на меті не залишити без поздоровлення як жодного учасника війни, так і жодного закарпатця, щоб нагадати усім про важливість миру, про подвиг покоління ветеранів.

Обласна організація партії "Сильна Україна" закупила для обласної держтелерадіокомпанії "Тиса 1" серію фільмів про Велику Вітчизняну війну, які транслювалися як до Дня Перемоги, так і після свят. Під час таких телепоказів обласна організація партії "Сильна Україна" вітала з екрану глядачів каналу "Тиса 1" (завдяки супутниковому зв’язку його можна бачити у всіх куточках світу).  Керівник обласної організації Михайло Попович привітав ветеранів у ході святкової телепередачі до Дня перемоги "Вітаємо піснею".

Разом з людьми, які героїчним подвигом забезпечили нам мирне небо, представники партії "Сильна Україна" в Ужгороді зібралися біля пам’ятника Воїнам-визволителям поблизу українсько-словацького кордону. Розповіді ветеранів про важкі воєнні роки допомогли вкотре осмислити і добре усвідомити ціну перемоги та вшанувати усіх, хто віддав власну молодість, здоров’я, життя за сьогоднішній мир, за надану нам і нашим дітям можливість жити у мирній дійсності, без гніту окупації. 

У День Перемоги за ініціативи партії "Сильна Україна" "Експрес-таксі" в обласному центрі працювало для ветеранів безкоштовно. Було закуплено і вручено ветеранам 500 солдатських пайків- подарунків. А святкова зустріч не обмежилася квітами і подарунками, найголовнішим було щире і тепле спілкування за гостинним столом, спогади ветеранів і щира вдячність їм від членів "Сильної України".

Серед ветеранів, з якими зустрілися активісти обласної організації, були кавалери кількох бойових орденів —Великої Вітчизняної війни, "Червоної зірки" . Вони згадували роки війни, говорили про сучасне України. Партія "Сильна Україна" створила їм святковий настрій зустріччю, увагою, квітами і подарунками.

За ініціативи  місцевих організацій Політичної партії "Сильна Україна" аналогічні заходи пройшли у всіх районах області. Покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам та участь у святкових мітингах — лише початок тих акцій, у яких взяли участь члени "Сильної України". Власними силами вони, крім того, забезпечили ветеранам подарунки, приділили старшим людям увагу, вислухали їхні проблеми. 

Так, до прикладу, у Виноградові керівники Бюро районної організації партії "Сильна Україна", особисто привітали сім’ї ветеранів, надали їм матеріальну допомогу. На Ужгородщині члени Бюро районної парторганізації цікавилися побутовими умовами та проблеми ветеранів, завітавши з вітальними листівками і подарунками до усіх інвалідів та учасників бойових дій додому. У курортній Свалявщині представники "Сильної України" запросили ветеранів до одного з відомих санаторіїв, де з ними із задоволенням зустрілися усі відпочивальники та працівники оздоровниці, щиро вітали одне одного із великою Перемогою, із сумом слухали розповіді про воєнні жахіття. Для усіх присутніх виступив Народний хор ветеранів війни, Збройних Сил та праці Свалявського районного будинку культури. Зал зі сльозами на очах слухав фронтові пісні у виконанні сивочолих воїнів-визволителів. Для них було організовано фуршет. Ветерани висловлювали вдячність присутнім за те, що молоде покоління не забуває про свято Перемоги, про мужність і подвиги своїх предків. Представники "Сильної України" Свалявщини перерахували кошти на рахунок ветеранського хору, щоб він і надалі міг підтримувати свою діяльність, радуючи творчістю як самих учасників, так і слухачів. У Хустському районі голови Бюро міської та районної парторганізацій "Сильної України" зустрілися із 18 головами сільських ветеранських організацій, надали їм матеріальну та фінансову допомогу. У ході зустрічі прозвучали побажання з боку організацій ветеранів про тісну співпрацю з партією "Сильна Україна". Хустська міська організація партії "Сильна Україна" влаштувала зустріч із ветеранами ВВВ міста та надала фінансову допомогу Президії Хустської міськрайонної організації ветеранів війни. Члени партії, крім того, навідали ветеранів вдома — у районному центрі та у селах району, передали їм вітальні листівки, подарунки, грошову допомогу. Активну роботу члени "Сильної України" провели і на Мукачівщині. Вони ознайомилися із роботою міської та районної Ради ветеранів України, вручили подарунки ветеранам, поклали корзини квітів до Обеліску Слави у Мукачеві, а також провели роботу у трудових колективах та серед населення району для розуміння важливості шанобливого ставлення до ветеранів війни, надання їм усебічної підтримки.

Після свят на адресу Голови Бюро Закарпатської обласної організації партії "Сильна України" Михайла Поповича та особисто Лідеру Партії Сергієві Тігіпку надійшла подяка від Закарпатської обласної ради ветеранів — "за конкретну практичну участь як обласної, так і міських парторганізацій у підготовці та проведенні комплексних заходів на честь 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр."

"Увага та відношення, приділені ветеранам війни Вашою політичною силою отримала багато позитивних відгуків, що  дає підстави стверджувати про підтримку ветеранами Вашої діяльності", — йдеться у листі Голови Закарпатської обласної ради Організації ветеранів України І.Ю.Бігунця.

12 травня 2010р.

Теги: Сильна Україна, ветерани

НОВИНИ: Соціо

11:22
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 5
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
» Всі новини