Вже уп'яте проводиться цей "гастрономічний" захід, присвячений одній із найпопулярніших гуцульських страв. Цього разу фест відбувся за підтримки швейцарсько-українського проекту FORZA. Мета свята - пропагувати самобутні традиції гірського краю і приваблювати туристів. Організатори не промахнулися: у Костилівці того дня побували сотні гостей із різних областей України, а також із Москви.
Для них було організовано ходу місцевих жителів у народному вбранні, запалення вівчарської ватри, концерт, виставку виробів народних умільців та ремісників. Окрім згаданих баноша і яфинівки, туристи смакували і закарпатськими винами та бринзою, іншими гуцульськими стравами й напоями.
ПНГПРПСПРРГЛШ 2011-11-07 / 21:58:00
ДУЖЕ СЛАБЕНЬКА У ВАС ФАНТАЗІЯ!!!!!!!!!! СЦЕНУ ПОРОЖНЬОЮ ФОТОГРАФУВАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І ВЗАГАЛІ НА ФОТО ЧУЖІ ЛЮДИ-РУМУНИ!