ПУТАНА: Нічним метеликом її вже не назвеш...

Нині, коли всі оточили себе темною аурою страждань від реальних і надуманих труднощів, ці жони готові працювати і вдень, і вночі. Є попит, є і пропозиція. Коли клієнту заманеться, тоді й занята панель. Аби лише стати щасливими і багатими...

ПУТАНА: Нічним метеликом її вже не назвеш...Навіть у педантичній Японії, де кожна деталь, ба, навіть мить життя припасована до іншої з точністю до мікрона, з цим нічого не можуть вчинити. Мене ще на світі не було, коли в 1957 році в Японії проституція була офіційно заборонена. Нині проституція в тій чудесній країні існує в підпільній (лазні, бари, чайні хатини) і просто "любительській" формах. Легально
існують "фудзоку" — заклади, де надають послуги сексуального характеру, не пов'язані зі здійсненням статевого акту (стриптиз, еротичний масаж), які часто є прикриттям для підпільної проституції. Всі знають, що стихійних "фудзоку" вистачає і в Україні. Де не поїдеш — надписи "Готель", „Ресторан", „Лазня". А оскільки в лазню після ресторану зазвичай чоловіки зайти самостійно не можуть — то й починається планомірний стриптиз супроводжуючого
жіночого ескорту з усіма наслідками, коли наступного дня очі болять: гаманець бачиш, а грошей у ньому — ні.

ОСОБЛИВОСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОСТИТУЦІЇ

Минулого літа я відвідав рідну Полтавщину і був вражений тим, як молоді дівчата, що тільки-но почали займатися "спортивним" сексом для підготовки до майбутніх серйозних заробітків, говорили прямо на вулиці, не криючись:

— їду в Італію. Повією.

— І скільки разів на добу доведеться лягати?

— Точно не знаю. Але, думаю, витерплю...

Міг би навести ще кілька записаних діалогів, але й цей свідчить, що повія в Україні перестала вважатися представницею порочного явища, яке вплине відтак не тільки на мораль родинних взаємин, але і на якісне дітонародження, — а стала представницею прозаїчної, навіть престижної професії.

...Маріанна, назвемо її так, була з неблагополучної родини. Завжди мріяла вирватися з "кінченої" сім'ї, де пили й билися. Ще за навчання в школі вона привертала до себе увагу старших чоловіків гарними обрисами тіла. Вона вірила, що краса дасть їй невдовзі не менш чудове життя в дорослому світі. Зразу після випускного вечора віддалася на віру старшому чоловіку, котрий спочатку не шкодував для неї грошей. З молодою пасією в чоловіка швидко закінчилися гроші й сили. Він почав пити, сваритися, а коли вперше поставив їй "ліхтар" під око, то вона перейшла на знак помсти до його приятеля, котрий давно поклав на неї око. З ним життя тривалим також не було. Так і пішла вона "по руках". Обриси її тіла через три роки такого життя втратили свою однозначну чіткість. Одного разу взагалі відчула, що "влетіла".

Припиняти вагітність лікарі не рекомендували — аборт призведе до безплідності. Народився хлопчик. Порівняно з його красою все минуле життя для неї здалося фантастично нікчемним. Вона перестала торгувати своєю красою, а почала торгувати рослинною - квітами.

Винаймає квартиру. І каже мені на прощання: "Попередьте дурних дівчат через газету, що найкрасивіші груди швидко повиснуть, якщо вони почнуть ними торгувати, як динями на
"п'яному" базарі..."

Попереджаю.

БІЛЯ ЇХНІХ ПРІЗВИЩ У БЛОКНОТІ - "ПРОС."

Вічно стурбований своєю однобокою фізіологією, приятель Наум повідомляє:

— В основному користуюся послугами студенток. Вони, зазвичай, підробляють сексом зі старшими статечними чоловіками, щоб не підхопити венеричної хвороби. В першу чергу вдосконалюють себе в такому сексі перед грядущими безкінечними буднями подружнього життя, коли щоночі, як маніяк, на тебе весь час лізе один і той же чоловік. Ідуть на такий тренінг ті студентки, котрі вже вперше віддалися своєму хлопцеві, показали свою „святість" і вже гарантовано огороджені від підозр наївного коханого. А ще, після першого статевого "хрещення", кмітливі дівчатка таємно підробляють факультативним сексом і на свій посаг.

— Коли мій молодший „товариш" сачкує без роботи, — зітхнув він, - я дістаю блокнот. Там
кілька сторінок з жіночими іменами, біля кожного з яких у дужках написано "прос."

Повії за викликом ще й досі не в захопленні від міліції, що свого часу "псувала" їм життя. Тому від певної конспірації не відмовилися. Живуть по троє-четверо на квартирі в старших одиноких жінок. Кожна група має свого таксиста. Він привозить до клієнта і відвозить назад.

Переважно повії приїжджі. Вони прагнуть вийти на максимальну рентабельність своєї праці, бо вважають, що в Ужгороді вони на заробітках, як на прополюванні буряків улітку. А заробляють для того, щоб удома зажити чесно і цнотливо. Ужгородське життя для них, немовби просто сон.

На себе вони намагаються використовувати найменше із заробленого — заощаджують на життя в ролі порядних жон.

БАЗАРНИЙ СЕКС

Один "новий" закарпатець захотів пива з вареними раками. В пошуках бажаного занесло його з товаришем на базар у мікрорайон Росвигово в Мукачеві. Як не дивно, і там пива з раками не було. Тільки один вуйко прозоро натякнув, що міг би дістати, якби... Зголоднілий на раків відразу витягнув 100 доларів: "Бери. Я чекаю..."

Фантастичний заробіток вуйка на нікчемних раках страшенно вразив увесь базарний люд. Невдовзі до клієнта підійшла жіночка і запропонувала купити в неї хоч одні жіночі рейтузи.

— Нащо вони мені? — вражено запитав той, а потім очі в нього загорілися таємною думою, і він запропонував продавщиці зробити сеанс орального сексу за 5 доларів. Та погодилася. Жінка залізла під прилавок, обгородилася ширмами з картонних коробок, робила свою справу, а гультяй тим часом торгував рейтузами.

Розійшлися задоволені. Веселий продавець навіть спромігся якомусь дурневі продати одні рейтузи в ролі спортивних штанів.

Та великим було потрясіння новоявленого торговця, коли прийшла нова особа і відразу сказала: "Я на ваші умови згодна".

Раків усе не привозили. Підійшла зовсім молода дівчина:

— Це ви чекаєте раків?

— Я.

— Я теж хочу п'ять доларів.

Відмовитися від послуг такої красуні було просто... гріх.

Любителю раків стало шкода молоду красуню, що мучилася під прилавком за картонами. Він нахилився і поцілував її в губи. Вона просто вибухнула:

— Що ви робите? Так не мож!

— Чому?

— Я скоро виходжу заміж...

ЗА КЕРМОМ НЕ П'ЮТЬ — МАЮТЬ ІНШУ ЛЮТЬ

Секс у ліфті — то більше тема для веселих анекдотів, а от у транспорті він дуже поширений.

У 90-х роках з'явилося багато "трасовичок" — повій із траси. Вони виїжджали до КПП на
кордонах. Мали свого постійного шофера-охоронця, пристойно платили йому. Більшість із них теж хотіла чимшвидше "зав'язати". Для цього прагнули підпоїти і обікрасти клієнтів, щоб мати не потроху, а зразу і багато.

Як правило, так не виходить, тому не одна з них прийшла до завершення своєї кар'єри вимушено — через травми різного ступеня важкості. Небезпечність такого промислу для багатьох була очевидною. Тому чимало визнавали за ліпше полювати на надійних і простих місцевих таксистів. Конкуренція в якийсь час стала настільки високою, що сеанс орального сексу став коштувати... 5 гривень. Дехто погоджувався і за дві.

Ужгородський таксодром поволі перетворився на справжній сексодром. Бойові "вчення" шофери
зазвичай проводили в заводській зоні та Боздоському парку. Деколи біля заводів здавалося, що вночі падав дощ із... презервативів. Останні й не дозволили пролунати демографічному вибуху: таксистів значно не прибавилося. Нині повідомлення про поширення СНіДу в Україні зробили таксистів обережними. Та й професія в них занадто небезпечна. Хто зараз йде на бойові "вчення" — то лише з добре знайомими і перевіреними повіями.

ПОКИ З НЕБА КАМІННЯ НЕ КИДАЮТЬ — ХЛОПИ "КИДАЮТЬ ПАЛИЦІ"

Іслам вважає, що секс є головним лише в проституції, а в шлюбі ключовим є народження і виховання нащадків. Тому за легку поведінку тих дівок, що дозволяють собі зайве не в шлюбі, б'ють батогами. В шлюбі ж намагання побути хоч кілька хвилин повією карається взагалі суворо. Це вважається подружньою зрадою і карається смертю через побиття камінням. Переляк ісламських жінок передався і в острівну Японію. Там гейшами спочатку були мужчини, але жінки побачили, що каміння з неба не падає і грім їх не б'є, то й витіснили чоловіків з вигідної царини діяльності.

Під впливом зарубіжних фільмів третього сорту, які з перебудовою прийшли на наші голубі екрани, з'явився і набув поширення офісний секс. Різнокаліберні шефи підбирали собі довгоногих, сексуально привабливих секретарок, у службові обов'язки яких негласно входило подавати себе "шефу на стіл". Так і один журнал називався, що певний час виходив у місті над Ужем. Один знайомий, який усе телевізорне сприймав занадто буквально, просто вимагав "іменем закону" від своєї дівчини-референта щоденного сексу, "оскільки телевізор говорив, що всі референти сексуально обслуговують шефа". Хоча він, якщо чесно, на ладан дихав, і йому потрібен був не секс, а крапельниця.

В часи,коли з роботою було сутужніше, один власник бару приймав молодих дівчат на роботу тільки після того, коли вони роздягалися. В такому вигляді вони й заяви писали, а він диктував, знаходячись ззаду. Від такого прийому відмовлялися одиниці.

Один із бандитських авторитетів Закарпаття, котрого відтак розстріляли в Будапешті, сцени свого "різнобічного" сексу фіксував на кінокамеру за допомогою запрошеного оператора.

Просто дивно було, що фантастичні на вигляд молоді особи, котрих хтось називатиме богинями і писатиме їм вірші, дуже легко йшли за гроші на будь-які сексуальні варіанти, яких бажалося бандиту. Твердять, що і у нас „вправи" з дівками одного високого міліцейського чинуші, який після „помаранчевої перебудови" кинувся у „біги", записували на відео. Різниця лише в тім, що той, на відміну від бандюка, не відав, що „знімається кіно".

Чимало цинізму йде до нас не так із Європи та Америки, як із Москви. Поняття "московські повії" зустрічається в Інтернеті 1 млн. 420 тис. разів. Це свідчить, що низький фізіологізм людських відносин процвітає, і сама "старша сестра" від того є великою мірою повією, бо не
дбає про виправлення ситуації на ліпше, а криміналізує світ. Там, правда, хоч у грошах себе вище цінують, як у нас. У середньому за одну годину "класики" беруть 70 доларів, за "анал" — АНАЛогічно.

Може, й справді варто дозволити легальні публічні будинки? Тоді можна буде ввести калькуляції, які й так існують на нелегальному, "тіньовому" рівні, на загальноприйнятий перелік послуг "ударниць"-повій — еротичний масаж, вапнальнии, анальний секс, стриптиз, "іграшки" (мастурбації), лесбі-шоу, ескорт-послуги, групен-секс тощо. Хай би сплачували бажаючі вести розтлінний спосіб життя відповідні податки, і всі знали, що вони мають такий офіційний фах.

Тоді б різко поменшало вдавано добропорядних дівчат і жіночок, яких лише помани пальцем, і вони уздрять у тобі подобу фалоса.

"ДУХОВНІ" ПОВІЇ

Саме вони найближчі до фахових куртизанок у нашому місті. Одна працівниця готельного бару зізналася, що вона підробляє, усамітнюючись із престижними мужчинами, після того, як у 15 років її зґвалтували два молоді попи. "Благословення" останніх зробило можливим її подальші добровільні гріхи. Вона добре розбирається в чоловіках і говорить про них, як про піддослідних щурів.

— Дуже вигідні, — каже, — працівники науки та інших розумових сфер, яким-мало доводиться рухатися. Так само мало і коротко вони рухаються в ліжку. Це — не м'ясники, котрі можуть цілу ніч хекати на тобі.

...Поки домінують у взаєминах між людьми товарно-грошові відносини, то й сама людина, залежно від рівня свого розвитку, буде перетворюватися на товар. Це — свого роду рабство. В основному добровільне. Говорити, що припинити його можна негайно за допомогою рейдів міліції, зайве. Заборонений плід стає ще солодшим. Переслідування чогось викликають нездоровий розвиток цього "чогось".
Василь ЗУБАЧ, "Фест".
10 лютого 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 3
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
» Всі новини