Микола Русинко, директор ТОК "Карпатський мисливець" : "Якщо людина має мету, то весь всесвіт їй в цьому сприяє"

Він - невгамовний ентузіаст і невтомний працівник. Нагороджений багатьма нагородами, як державними, так і особливо дорогими для нього - від Української Православної Церкви. Був визнаний одним із найвпливовіших людей краю. Двічі, Експертна Рада журналістів краю визнавала роботу "Карпатського мисливця" як кращого туристичного комплексу. І це все про людину, знану не тільки у краї, але і в Україні і за кордоном. Знайомтесь, директор туристично-оздоровчого комплексу "Карпатський мисливець" - Микола Русинко.

Микола Русинко, директор ТОК "Карпатський мисливець" : "Якщо людина має мету, то весь всесвіт їй в цьому сприяє"

Туристи їдуть з комплексу, яким керує Микола Миколайович сповненими незабутніх вражень, які ще довго спонукатимуть їх до творчості, викликатимуть бажання ще і ще раз приїхати сюди. А гостей в комплексі перебувало надзвичайно багато. Варто лише згадати Президентів України - Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму та Віктора Ющенка, Віктора Медведчука, Валерія Пустовойтенка, Георгія Кірпу, Анатолія Гриценка, Анатолія Кузьмука, Володимира Литвина, Віктора Черномирдіна. Зірок естради – Андрія Данилка, Філіпа Кіркорова, Ігора Кондратюка

- Миколо Миколайовичу, як виникла ідея відкриття туристичного бізнесу?

- Ідея, сама-по-собі, назрівала вже давно. Ми намагалися обрати таку діяльність, яка б була потрібна людям, і в той же час мала би попит на ринку нашого регіону. Створення комплексу "Карпатський мисливець" дало відповідь на всі поставлені питання і розвіяло сумніви з приводу того, чим займатися.

- А як довго ви в туристичному бізнесі?

- Відпочивально-оздоровчий комплекс "Карпатський мисливець" було відкрито у вересні 2003 року. Основною метою тоді було розвивати справжній туристичний бізнес з відповідною інфраструктурою. Причому він має бути різноманітним, варіативним, доступним і розрахованим на різні смаки та матеріальні можливості. Зрештою, відпочинок - це саме те, заради чого дійсно варто витратити час і гроші.

Кожен, хто приїжджає сюди, забуває про всілякі клопоти, негаразди та проблеми. Перед туристами гостинно відчинені двері нового ультрасучасного готелю площею 402 кв. м. Ця триповерхова споруда, збудована з червоної цегли, гармонійно вписується в навколишній ландшафт. Умови проживання та сервіс у готелі відповідають вимогам найвибагливіших клієнтів.

- З якими проблемами ви стикались на своєму шляху?

 - В принципі, з проблемами стикаються всі підприємці, як при відкритті своєї власної справи, так і при її розвитку. Думаю, багато хто зі мною погодиться, що в нашій країні не досить досконала законодавча база. Це одна з таких важливих проблем, де незахищеними себе відчувають і підприємці, і в певній мірі споживачі, адже ніхто з них не застрахований від певних казусних ситуацій. Досі триває паперова тяганина про змінення цільового призначення землі, а взагалі, проблеми, які постійно виникають, я стараюся вирішувати.

- У минулому році ви наголосили в своєму інтерв’ю "НЕДІЛІ", що бізнес робити в Україні важко. А зараз яка ваша думка?

- Скажу як і тоді, що не можна. І це хвороба держави. Знову повернуся до минулорічного анекдоту. Один мужик яму копає, а другий одразу закопує. Американець дивиться, нічого не розуміє. "Навіщо ви це робите: один копає, а другий закопує?" Той, що закопує, каже: "Я не другий, я третій. Другий - Василь, він за горілкою побіг. А я, щоб без діла не стояти, роботу свою роблю". Отаке в нас діється. Я ще якось доживу, скільки Бог дасть, але дітей та онуків шкода.

- Яке ваше "золоте правило успіху"?

- Я вважаю, що відноситися до людей потрібно так, як би ти хотів, щоб вони відносились до тебе. Відповідно, коли я хочу, щоб до мене ставилися добре, я докладаю всіх зусиль, щоб люди, які приїхали у комплекс "Карпатський мисливець" залишились задоволені. Тому я прагну створити таку ауру, щоб всім було затишно та приємно, а завітавши до нас - у гостей зберігався гарний настрій на цілий рік. Думаю, що ніколи не варто зупинятись на досягнутому. В житті потрібно дотримуватись такого девізу: боротись і шукати, знайти і не здаватись.

- Щоб ви хотіли порадити підприємцям-початківцям?

 - Якщо ти дійсно маєш якусь мету - потрібно до неї йти. Один відомий філософ колись сказав: "Якщо людина має мету, то весь всесвіт їй в цьому сприяє". Я на власному досвіді переконався, що ніякі перешкоди не варті того, щоб зупинитися на півдорозі. Всі починання - це золота середина та платинове продовження. Варто лише працювати та пам’ятати, що свій час потрібно розподіляти так, щоб завжди залишались вільні хвилини та сили на сім’ю. Я дуже люблю свою родину, а саме - маму, дружину Надію, з якою разом 35 років, сина Віталія, доньку Ірину та онуків - Стаса і Крістінку. Це найдорожче, що маю в житті…

І, наостанок, додамо, що цими днями, Микола Русинко відзначив свій День народження. Колектив "НЕДІЛІ" приєднується до усіх побажань, які лунають на адресу іменинника, та бажає Миколі Миколайовичу міцного здоров’я та сімейного добробуту. Нехай поруч з Вами завжди йдуть віра, надія, оптимізм і впевненість, а доля береже Вас від негараздів та бід, додає сил та натхнення!

Михайло Носа, газета "НЕДІЛЯ"
30 вересня 2009р.

Теги: туризм, бізнес, Микола Русинко, ТОК "Карпатський мисливець"

Коментарі

Андрей 2016-11-19 / 00:46:35


****ит как дышит. Коля, кончай херню нести, лечись по не поздно. И сыну помоги, а то на могилу памятник ставить придется, правильно люди пишут.


анонім 2016-11-05 / 20:19:10
краще б продав і допоміг синові віддати борги по всій області, бо то добром не закінчиться!!!

Серый 2015-06-13 / 16:48:40
Коля, ты идиот и бизнес ведешь также. В этом гадючнике не дай Бог вам остановится или клопы загрызут или мыши сожрут )))

Фишка 2013-05-13 / 11:29:59
Как красиво чешет... На самом деле полное фуфло. Никогда не ведите так бизнес. Он мог бы иметь на этом отеле миллионы, а имеет геморрой и только дурную славу.

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини