Місце проведення фестивалю: вул. Гойди, позаду приміщення Закарпатської ОДА. Початок о 12.00
Учасниками фестивалю стануть команди кулінарів, котрі готуватимуть страви з риби.
Довідка
9 вересня під час першого кулінарного фестивалю "Карпатський Рататуй-2009" учасники та гості фестивалю мали змогу спробувати бограч, страви на мангалі та, звичайно, легендарний рататуй.
Організатори фестивалю повідомили, що фестиваль відвідали 15 тисяч учасників.
Окрім страв, приготованих на вогні, гості свята змогли скуштувати домашнього вина та вироби з меду. А сюрпризом кулінарного фесту був смажений бик, якого готували професійі кухарі з Угорщини, тривалість приготування делікатесу склало 12 годин.