ЗАТ "Закарпаттурист" до прийому любителів гірських лиж готовий

З настанням зими і першим снігом до нас приїжджають тисячі прихильників гірських лиж. За підрахунками останніх років, тільки на профспілкових турбазах ЗАТ „Закарпаттурист" за сезон їх буває близько 16 тисяч.

ЗАТ "Закарпаттурист" до прийому любителів гірських лиж готовийДобре відпочити сьогодні не проблема - були б гроші. А в тому, щоб дозвілля було цікавим, вам завжди допоможуть фахівці „Закарпаттуристу". Його працівники знайдуть підходящий сніговий тур і гірськолижну базу для людини з будь-яким смаком, потребами і запитами. Сюди щодня звертаються бізнесмени і вчителі, спортсмени і артисти, туристи-початківці й активні гірськолижники.

Кандидати на придбання снігових турів на Закарпатті отримують максимум інформації у менеджерів туризму. Клієнт може приїхати в офіс, Що розташований на базі відомого Ужгородського туристсько-. оздоровчого комплексу „Світанок" або просто зателефонувати і отримати відповіді на більшість запитань.

Мине небагато часу і любителів зимового відпочинку невдовзі можна буде побачити на гірських схилах турбаз ЗАТ „Закарпаттурист". Тут на них чекають не тільки гірськолижні траси і готельний затишок, але й змістовне дозвілля з різдвяно-новорічною розважальною програмою. Досвідчені інструктори допоможуть початківцям оволодіти елементами гірськолижної техніки, а тим, хто вже катається на лижах, — вдосконалити її.

Прийматимуть любителів зимового відпочинку розташовані у горах лікувально-оздоровчі комплекси „Пікуй" в с. Віласовиця Воловецького, „Полонина" в с.Лумшори Перечинського районів, „Плай" в селищі Воловець, комплекс „Нарцис* уХусті, туристсько-оздоровчі комплекси „Тиса" у Рахові, „Карпати" в Міжгір'ї та інші. А для тих, хто вирішить змістовно відпочити і оздоровитися у відомих в Україні лікувальному спортивно-оздоровчому комплексі „Латориця" в Мукачеві та ТОК „Світанок" в Ужгороді, постійно організовуватимуться автобусні поїздки до чудових гірськолижних комплексів: „Синяк" на Мукачівщині та с.Новоселиця в Перечинському районі.
Залежно від комфорту вартість туродня, який включає нічліг та триразове харчування, на турбазах „Закарпаттуристу" становитиме від 90 до 150 грн. Турпідприємства вже готуються до зимових учнівських та студентських канікул. У ссічні наступного року більшість турв передбачають знижки для дітей. До програм включено відвідування новорічних ялинок, спортивних центрів, театрів, катання на лижах і санках, участь у різдвяно-новорічних святах, колядах тощо.
Що ж стосується сервісу на закарпатських турбазах, то проблем тут накопичилося чимало. Про них йшла конкретна ділова розмова на недавньому засіданні правління ЗАТ „Закарлаттурист", де з участю усіх керівників системи профспілкового туризму області розглядалося питання готовності баз до роботи в зимовий туристський сезон.

Чого для туристів вистачає, то це місць для ночівлі та харчування. Адже акціонований „Закарпаттурист" — одне з небагатьох підприємств області, де надається весь спектр послуг: від приймання та розміщення туристів до екскурсійного обслуговування і організації їхнього дозвілля. 12 комплексів і баз, два бюро подорожей та екскурсій системи „Закар-паттуриста" водночас можуть прийняти близько півтори тисячі гостей. Все це — капітальні будівлі, які в основному відповідають вимогам сучасного сервісу. Звичайно, за вітчизняними мірками.

„Легкої зими не передбачається", — таким був висновок голови правління ЗАТ „Закар-паттурист" Андрія Федченка. При обговоренні життєво важливих гострих проблем на засіданні правління йшлося, зокрема, про необхідність заміни застарілого гірськолижного спорядження, завершення атестації працівників канатно-буксирувальних доріг, забезпечення нормальної роботи гірськолижних витягів на турбазах, альтернативи зимового відпочинку на випадок відсутності снігу тощо.

Але висновок однозначний: закарпатські профспілкові турбази готові до зимового сезону. Заздалегідь заготовлені овочі, котельні ряду гірських тургоспо-дарств переобладнані і дають тепло, підготовлено до роботи витяги та гірськолижний інвентар, в номерах проведено необхідний ремонт, завершена договірна кампанія щодо повного завантаження турбаз в новорічно-різдвяний період.
Сергій БАРАНЧИКОВ.
28 листопада 2006р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини