Так, на Закарпатті зменшили ціни як виробники, так і торговельні мережі. Серед підприємств, які знизили вартість м'ясної продукції, Виноградівська міжгалузева виробничо-торговельна фірма "Руно", ТОВ "Гарт" у Мукачевому та ЗАТ "Хустський м'ясокомбінат".
Відтак яловичина в Закарпатській області подешевшала на 0,3-8,3%, свинина - до 10%. У магазинах мережі ТОВ "Сільпо-70" на 5% знизилася вартість охолодженого м'яса птиці, на 2-3% - молочної продукції та на 1% - хлібобулочних виробів.
На Київщині ЗАТ "Комплекс "Агромарс" - один з провідних українських виробників курятини - знизило вартість курятини на 19% - з 11,82 до 9,48 грн. А в Баришівському районі цієї області зменшилися ціни на цукор - з 4,40 до 3,50 грн за кілограм.
На Житомирщині ДП "Агросервіс" ВАТ "Житомирінвест" переглянуло ціни на 25 видів продукції - у середньому вартість товарів зменшилася на 11%. Також подешевшала продукція ВАТ "Житомирхліб" - вартість хлібу "Тетерівський" знижено на 19,1%, "Пшеничного" - на 9,3%.
Одна з найбільших торговельних мереж Івано-Франківщині - ТОВ "Фаворит" - знизила ціни на широкий асортимент продукції: на 1,70-2,20 грн - м'яса птиці, на 0,15-0,20 грн - хлібобулочних виробів, на 1,70-2 грн - сирів тощо. У супермаркетах ТОВ "Сільпо-71" в цій області хліб, курятина, свиний та яловичий гуляш, крупи, сир та масло подешевшали на 5-10%.
У Севастополі зниження цін відбулося в магазинах мереж ТОВ "Фора - Бріз" та ТОВ "Ален". Вартість цукру знижено на 0,6-12,9%, на 3,5-4,3% - курячого м'яса, яєць - на 10,3-17,1%.
21 листопада 2006р.
Теги: