Закарпаття: У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства підведено підсумки роботи за минулий рік

13 лютого 2008 р. у Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства відбулися загальні збори трудового колективу. Основними питаннями зборів було - підведення підсумків роботи колективу управління за 2008 р. та завдання на 2009 р., колективний договір між адміністрацією та профспілкою, вибори делегатів на обласну профспілкову конференцію та відзначення кращих працівників колективу. Присутніми на зборах були: начальник Закарпатського облводгоспу Чіпак В.П., начальник відділу надзвичайних ситуацій Берегівської РДА Джанда М.Ю. та представники трудового колективу Берегівського МУВГ.

Закарпаття: У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства підведено підсумки роботи за минулий рік

Перед колективом звітував начальник Берегівського МУВГ Козлюк М.Ф. Він відзначив, що експлуатаційна діяльність в 2008 р. була направлена на збереження цілісності та утримання в робочому стані державних водогосподарських об'єктів, покращення показників роботи експлуатації, забезпечення виконання експлуатаційних заходів, ефективне та цільове використання бюджетних коштів.В минулому році в рамках Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса управління прийняло в експлуатацію 5,35 км реконструйованих боржавських дамб, три гідротехнічні споруди , загальною вартістю 24,5 млн.грн.

За останній рік основні фонди зросли з 32 млн.грн до 54,1 млн.грн.В зоні діяльності Берегівського МУВГ діє проект " Розвиток Берегівської транскордонної польдерної системи в басейні р.Тиса ". Більшість заходів проекту торкається саме Берегівського району - покращення протипаводкового захисту, очищення русел каналів та збільшення пропускної здатності каналів, покращення екологічної ситуації , збереження водно-болотних угідь, вчасна акумуляція стоку й випуск води та інше.За підсумками комплексної оцінки результатів діяльності організацій Облводгоспу, наше управління зайняло перше місце, серед водогосподарських організацій Закарпатської області.

Закарпаття: У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства підведено підсумки роботи за минулий рік

У Берегівському МУВГ середньооблікова кількість штатних працівників за минулий рік склала 191 осіб, в тому числі по бюджетній діяльності 139 осіб, по мехзагону 52 особи.У своїй доповіді начальник управління відмітив, що в цьому році перед управлінням стоять серйозні завдання і ми всі повинні докласти зусиль, щоб цей рік закінчити не гірше ніж попередній, адже не зважаючи на фінансову кризу, управління повинно вижити і зберегти свій потенціал .

З метою реклами нашої діяльності, ми виставили наші стенди в дорадчих центрах м.Берегово, Берегівської та Іршавської райдержадміністрації.

На цих стендах ми розмістили перелік послуг, які ми можемо надавати, вимоги Водного Законодавства. Фото наших об'єктів. Це на нашу думку дасть можливість збільшити кількість замовників на виконання платних послуг.

Перед трудовим колективом виступили також начальник відділу насосних станцій і енергозбереження Наумчук В.Р., начальник Берегівської дільниці Конопліна С.А, майстер мехзагону Пірус Т.М., начальник відділу протиповеневого захисту Пірус М.В , начальник Іршавської дільниці Скраль О.І. Всі вони в своїй виступах прозвітували за виконану роботу за 2008 р, вказали про проблемні питання, які існують, намітили нові завдання на 2008 р. і відзначили найкращих працівників в своїх підрозділах.

Далі перед трудовим колективом виступив начальник відділу надзвичайних ситуацій Берегівської райдержадміністрації п.Джанда М.Ю. Він відзначив оперативну і якісну роботу нашого управління в плані протиповеневого захисту, що показав липневий паводок 2008 р. а також проведені командно-штабні навчання Міністерством з питань надзвичайних ситуацій,

Далі перед присутніми виступив головний інженер управління Поважук М.С., який зачитав акт перевірки виконання Колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом за 2008 р. по всіх статтях виробничих, трудових, соціально-економічних зобов'язань.

Начальник Закарпатського облводгоспу Чіпак В.П. оцінив роботу управління за 2008 р, відмітивши, що Берегівське МУВГ посідає перше місце в області серед міжрайонних водогосподарських організацій Закарпаття, відзначив болючі питання, що необхідно вирішувати в поточному році, а також вказав на недоліки, що мали місце в 2008 р. Зупинився він також на липневому паводку, який вніс свої корективи в роботу всіх водогосподарських організацій і показав що роботи, які здійснювались в рамках " Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса в Закарпатській області на 2006-2015 роки" потрібно і надалі продовжувати. В рамках цього ж проекту в 2008 р було закуплено сучасну землерийну техніку, це 3 екскаватори і 2 бульдозери. Також начальник облводгоспу відзначив, що Держводгосп, це єдине відомство, яке виконало всі покладені завдання Президента України та Прем'єр-Міністра. На завершення Чіпак В.П. нагородив почесними грамотами облводгоспу екскаваторника Берегівського МУВГ Петришинця Д.Ю та начальника мехзагону Кедьо Н.М.

Закарпаття: У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства підведено підсумки роботи за минулий рік

За своєчасне і якісне виконання виробничих завдань, вагомий вклад в виконання експлуатаційних, будівельних та транспортних завдань начальник Берегівського МУВГ відзначив найкращих працівників управління і нагородив їх Похвальними грамотами та премією.

Рішення загальних зборів трудового колективу зачитала головний економіст Ердей М.С.

Робота адміністрації і профкому Берегівського МУВГ 2008 рік була визнана задовільною.

Світлана Козлюк, Закарпатський облводгосп
17 лютого 2009р.

Теги: Закарпаття, криза, облводгосп

НОВИНИ: Соціо

11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
» Всі новини