Олег Краснов, бренд-шеф (корпоративний шеф-кухар), член Національної гільдії шеф-кухарів, фахівець проведення «кулінарних» майстер-класів розповість про тему заняття із закарпатськими кулінарами, а також про останні тенденції та новинки кулінарії в Україні і за кордоном, вимоги споживача та можливості використання новітніх технологій на українських кухнях. Особливу увагу буде звернено на методи приготування здорової їжі із максимальним збереженням вітамінного спектру продуктів, зокрема, у печах-пароконвектоматах.
Костянтин Комлик, керівник регіонального напрямку компанії «Новий проект» повідомить про ситуацію на ринку України щодо наявності сучасного технологічного обладнання та можливості доступу до нього підприємств торгівлі та закладів харчування.
Іванна Блажівська, фахівець із питань професійного обладнання закладів громадського харчування на Закарпатті розповість про ідею проведення в Ужгороді майстер-класу, а також про забезпечення місцевих закладів харчування новітньою технікою, рівень її обслуговування.
До участі у безкоштовному майстер-класі запрошено керівників, технологів, шеф-кухарів закарпатських ресторанів, кафе, їдалень, санаторіїв і баз відпочинку, а також журналістів. Окрім корисної інформації у програмі майстер-класу передбачено спільне приготування різноманітних страв, дегустація, консультація із шеф-кухарем з питань професійного вибору необхідної марки і моделі обладнання, а також щодо інших кулінарних секретів.
Представники ЗМІ матимуть можливість узяти участь у ході майстер-класу (що триватиме до 17.00).
Засідання відбудеться у приміщенні «Маркет+» за адресою:
м. Ужгород, вул. Грушевського, 35.
Початок об 11.00.
19 жовтня 2006р.
Теги: