САТАНІЗМ ПО-"РУСИНСЬКИ"

Протоієрей Російської православної церкви Димитрій Сидор "благословив" на діяльність прихильників антихриста?

САТАНІЗМ ПО-"РУСИНСЬКИ"

Все починалося просто дивно: менше року тому кожного ранку у рубриці коментарів сайту "Закарпаття online" ( як з'ясувалося згодом – і  інших закарпатських інформаційних ресурсів також) почала з'являтися дивна фраза – "Вор Ратушняк проклят!" Підписувалася вона "сарай рома", що людьми непоінформованими сприймалося просто як псевдонім.

Попри загалом неоднозначне ставлення до постаті нинішнього очільника Ужгорода, редакція сайту все ж, після нетривалого невизначення, вирішила боротися з цим явищем, котре в душі будь-якої нормальної людини викликало закономірне почуття огиди. Авторові прокльонів у плані попередження було заблоковано доступ до сайту. Однак в наступні дні ситуація повторилася: "забанений" проклинач з хворобливою наполегливістю дублював свої творіння з інших IP-адрес.

Працівники редакції були дезорієнтовані: хто і для чого так настирливо, пролазячи у найменші шпарини, займається цією вочевидь не Божою справою?

Відповіді не було до останнього часу.

І лише кілька днів тому натяк на неї з'явився у тій же рубриці коментарів нашого ж сайту у вигляді не набагато довшого повідомлення: "Это я,  Пётр Гецко, сатанист из Сойма Подкарпатских русинов! Заходите все на мой сайт http://bogakara.narod.ru . Он создан с благословления протоиерея РПЦ Димитрия Сидора."

ТО БУВ ШОК

"Пuдкарпатська Русь усе была знаменита босорканями, ворожілями, ворожбитами. Кить дакось из них прокляв ВАС, ВАШУ ФАЙТУ, ДІЛО котрым ВЫ ся занимаете - ото ся ставало! И нияка сила не могла тото ворожыня зняти.
Хустськый район усе быв концентрачным містом чорної силы. Ни змінилося нич и дораз.
Два старі ворожбиты русины готові помогти очистити Пuдкарпатя од нечисти своими методами, там де земні силы неваловшні нич.
Каждый гость сайта пудсилят проклятя окупанту и яничару у Пuдкарпатю!

Обы йюй рвали серце як рвут чучело папірьовоє каждый динь тисячі люди, Обы йюй топтали серце як топчут чучело папірьовоє каждый динь міліоны, и обы од каждого никаня на папірьовоє чучало її серця десяткув міліонув люди рваня и топтаня усилилося во сто крат!.."

І далі, білими буквами по ЧОРНОМУ тлі – сотні прізвищ відомих в Ужгороді і загалом на Закарпатті людей. Ряд керівників області, обласного центру і окремих районів, політики і цілі політичні партії, судді (Ужгородський міськрайонний – в повному складі), прокурори, нардепи і підприємці, працівники СБУ і закарпатської міліції, вищі ієрархи конфесій, керівники громадських організацій, науковці, журналісти... І проти прізвища кожного – прокляття:  "Уся му файта до семого коліна. Усягды, у всьому, усьо - проклято!".

Є й окремі фотографії: найбільші – мера Ужгорода Сергія Ратушняка та невідомого молодого чоловіка, як стає зрозуміло згодом – Романа Сарая (того самого, від чийого імені підписувалися покльони на адресу того ж Ратушняка ), голови Управління майном міста Ужгорода Віктора Мартина, кольорові логотипи корпорації ПАККО, мережі супермаркетів ВОПАК та УКРСИББАНКу, і, насамкінець, розколоте червоне серце – символ БЮТу.

Проклинаються навіть нікнейми – вигадані псевдо інтернетних юзерів, які вирішили протиставитися цьому злу:
Камуфляжник:) Уся му файта до семого коліна.Усягды, у всьому, усьо - проклято!
агент впливу Уся му файта до семого коліна.Усягды, у всьому, усьо - проклято!
абстракцiонiст Уся му файта до семого коліна.Усягды, у всьому, усьо - проклято!
(http://bogakara.narod.ru/1.htm)

Нижче всього цього, завершальною лінією – "бірочки" лічильників і лінків, тобто посилань на сайти, вочевидь, найближчі серцю і розуму засновника чорносторінкового ресурсу. Вони аж ніяк не випадають із загальної концепції сайту – якийсь багаторукий скелетик на ярликові "Рейтингу езотеричних ресурсів",  рухомий чорний павук на "Magic.Top 100" і проникливе велике око на "Гадания online".

Від незвички, несприйняття і внутрішнього спротиву голова йде обертом. Перед очима – десятки знайомих облич людей, більшість яких ні сном ні духом не відають про свою присутність у диявольському контексті, і, що найгірше, сотні безневинних дітей, яких теж, не відомо за що, втягли в цю сатаністську круговерть.

Що це?

Це - русинський сайт "Божа кара"...

ЩО? ЯК? ЧОМУ? ДЛЯ ЧОГО?

Всі ці питання, в хаотичному порядку зринають в голові, коли переглядаєш це чорне творіння чиєїсь затьмареної свідомості.

Відповіді одразу навіть не шукається, бо не покидає переконання, що логічного обґрунтування і тим більше – виправдання всьому цьому, не існує в природі. Є очевидним злий умисел – завдати шкоди величезній кількості людей. Є абсолютно конкретні погрози щодо їхнього морального і фізичного здоров'я ба навіть життів. Зрештою, не лише їхнього, а  й безлічі безневинних людей, до них дотичних.

І не справа простого читача, що випадково набрів на це пекельне чтиво, розбиратися у всьому цьому. Головною та визначальною є його внутрішня реакція на все це: страх – який напрошується з першого погляду, і на котрий, очевидно, і розраховували творці сатанинського ресурсу,  чи осуд у різних його емоційних варіантах – неприйняття, відрази, засудження чи й активного заперечення. Ми, очевидно,  не звичайний читач, а тому із зазначеного переліку особисто для себе вибрали останнє. І спробували – без спецпоходів, спецповноважень і спецобладнання, тут же, на місці, з'ясувати для себе хоча б побіжну, інтернетну версію всього цього віртуального ідіотизму.

Пошук Google на цю тему, як на диво, відгукується доволі охоче. І хоча "Божу кару", як засвідчує статистика Біґміру, щодня відвідує в середньому всього близько 12 осіб (не набагато менше, до речі, ніж інші русинські інтернет-проекти), мережевй відгук на це мракобісся можливо і більший, ніж на рядове русинське інтернет-словоблуддя. Інша річ, що, майже без винятків, жодної позитивної реакції немає.

А що дивного? Якою має бути реакція на зло?..

Ілюстрація з сайту www.karkompra.narod.ru. Там її підписано все тим же Романом Сараєм

При побіжному пошуку першу, тобто найдавнішу реакцію на нього – це поселене в інтернеті зло –  надибуємо на порталі вільної журналістики ХайВей, де анонімний юзер під ніком bopak  (слід так розуміти – з натяком на ВОПАК) 19 серпня 2007 року вирішив, схоже, прорекламувати своє нове сайтове дітище. У відповідь на це якась добра Bdjola вже на другий день відреагувала справедливим "бджолиним" гудінням: "Интересно, Вы специально зарегистрировались, чтобы это вынести на форум? А что, на http://karkompra.narod.ru вам показалось недостаточно место для обсуждения? Народ, чтоб зря не бегать по ссылкам, там размещено вот это и подобное: БОЖА КАРА Пuдкарпатська Русь усе была знаменита босорканями, ворожілями, ворожбитами. Кить дакось из них прокляв ВАС, ВАШУ ФАЙТУ, ДІЛО котрым ВЫ ся занимаете..." і далі вже за відомим нам текстом.

Реакція учасників коментування на цю інформацію аналогічно скидалася на реакцію роздратованого злим втручанням бджолиного рою:
Ярослав Загоруй, 19/08/2007 Що це за маячня?
Маргарита Ротко, 19/08/2007 тьфу. простите, не сдержалась
Luna, 19/08/2007 Карпатські русини обкурилися :))) і вирішили проклясти БЮТ, а за одно й магазини "Вопак" з усім, що в них э... Що за хворі люди приходять на ХВ? Та ще й приносять разом із собою купу непотрібного сміття. Це ж треба таке...:(
Софія Вітер, 19/08/2007 Спасибі, Bdjola! Автор пише про Божу кару, а сам сипить прокльонами, наче мак сіє. То хто ж повірить, що в його душі є Бог?
Павло Булгак, 20/08/2007 якийсь брєд
(http://h.ua/post.php?replayto=19044)

Але це, так би мовити, історія. Опускаючи, за браком місця і незмінністю реакції сторонніх осіб),всю історію відгуків на  суть "офіційного сайту державної релігії Підкарпатської Русі", як назвав "Божу кару" один із інтернет-приколістів, можемо законстатувати, що особливого розвою ця тема набула буквально останнім часом. На форумі електронної версії найбільш інтелектуальної газети України "Дзеркало тижня" відбулася справжня битва "добра і зла", зініційована, судячи з усього, кількома людьми, яких, вочевидь, морально зактивізувала, змобілізувала і рекрутувала на "війну" ця русинська версія сатанізму. Дискусія, більш схожа на вигнання Люципера з раю, точиться, в основному, у двох осередках – на колись чи то започаткованій, чи то "привласненій" кількома особами, що позиціонують себе русинами, темі "Як русини стали українцями" (http://forum.dt.ua/ie/forums/index.php?act=ST&f=23&t=38108&st=0&#entry176251), і,  в меншому обсязі, на зовсім нещодавно заснованій одним із представників протилежного табору форумній гілці "Куди посилають учасників форуму ДТ? Вправи антихриста під русинською личиною" (http://forum.dt.ua/ie/forums/index.php?showtopic=53341)...

Переповідати всі перипетії тих змагань немає можливості, а тому ми і запропонували нашим читачам відповідні посилання як можливість, за бажання, самим проаналізувати ситуацію.

Одна лиш цитата, принципова в сенсі загального розуміння ситуації:
ruten 04-07-2008 22:53 ( http://www.3y.ru/pr/index2.php"...люди часто проклинают то в безсильной злобе, то совершенно бездумно, в потоке обычного пустословия, а зачастую и в пьяном угаре. Такое проклятие является тяжким грехом. Разъясняя вопрошающим действие проклятия, благодатный старец Паисий Афонский говорит: <:если я делаю кому-то зло и он меня проклинает, то его проклятия имеют силу. Бог попускает проклятиям иметь силу, подобно тому, как Он попускает, к примеру, одному человеку убить другого. Однако если несправедливости не было, то проклятие возвращается назад - к тому, от кого оно изошло>.
Таким образом, мы видим, что проклятие - это зло, привносимое нашими словами в жизнь в любом случае, независимо от того, кто прав - проклинающий или проклинаемый..." 
( http://forum.dt.ua/ie/forums/index.php?showtopic=53341&st=20 )

Проекція на зазначену битву "добра і зла" має місце і на регіональному рівні.

Ось, зокрема, лише деякі відгуки в коментарях на загалом прихильному до політичного русинства закарпатському сайті "UA-Репортер":

Анонім 19.07.08 (09:32) To csej szcenarij. Uzse me i kavej ne treba. Teszk i tak me szya " podnyav".

реаліст 19.07.08 (10:30) П.Гецко - сатанист.Сесе ищи не хватало русинам.Ай бо по дилам липшого цибора Сидора се подходить.

реаліст 19.07.08 (10:39) Пищить Сидор ош на нього открили уголовноэ дило "давлять русинов". Жупан - депутат обл.ради ,Лецович - депутат Мукачивськои миск.ради,цимбри Сидора,кого давлять?Кить Сидор сам наколотив "гув.." най за ного и отвичаэ.А ярлик "великомученика за русинов" Сидорови то э смишно.Ни эден русин ,який мав из Сидором дило не подойде до нього на киломийтер.Русини боли усе розумниши за любих аферистов. Русини жили ,живуть и дудуть жити своим розумом без "консультантив".

руснак 19.07.08 (11:51) Най Буг заварує! Ко йсе, направду, сись чорний сайт "Божа кара" изробив? Та кідь вун русин, то, вповіджте ми, вшіткі остальні наші люди , богобойні і богомольні, ко?

богар 19.07.08 (12:46) Тото зробили Сидор з Гецком, зо Сойму! Богохульники!

Анонім 19.07.08 (13:20) Joj, dite,dite... to bem vasz nafljackala bigaryom po ennomu miszti, ta na kolina na tengerecyu klacsate z holeme koliname na tengerecyu!!! Toszy te betange...

руснак 19.07.08 (13:42) Нияк не можу ся заспокоїти. Ну вповіджте ми як може богобойний русин такоє учудити? Боже муй, Боже муй! Нєт, вун не русин, вун ісчадіє адово!!!
( http://www.ua-reporter.com/novosti/33572/?o=61 )

І от тепер у вир цієї боротьби втягнуто і "Закарпаття  online".

Найцікавіше те, що самі ми  про це навіть не здогадувалися. Та в процесі перегляду "Божої кари" несподівано для себе в довгому переліку знайшли і прізвище засновника і першого головного редактора сайту Олега Диби, разом з котрим проклято і трьох його маленьких діточок. А дещо пізніше, перечитуючи повідомлення на форумі "Дзеркала тижня", натрапили на величезний свіжий пассаж про "Закарпаттю online", що наводив у якості криміналу перелік "антирусинських" публікацій з нашого ресурсу, навіть не здогадуючись (за браком інтелекту?), що в даний час "Закарпаття online" працює ВИКЛЮЧНО в дайджестовому режимі. Тобто, кожен із зазначених матеріалів взято з того чи іншого інтернетного першоджерела…

ХТО ВІН – ГОЛОВНИЙ ЖРЕЦЬ РУСИНСЬКОГО САТАНІЗМУ?

Перший натяк на темну персоналію таємничого автора "Божої кари" містить уже наведений коментар із "Закарпаття online", з якого і почалася наша нинішня подорож у русинське пекло: "Это я,  Пётр Гецко, сатанист из Сойма Подкарпатских русинов! Заходите все на мой сайт http://bogakara.narod.ru/ . Он создан с благословления протоиерея РПЦ Димитрия Сидора."

Ми далекі від того, що цей пассаж належить авторству самого Петра Гецка. Це зрозуміло.  Так само ми не в праві однозначно стверджувати, що саме Петро Гецко однозначно стоїть за "Божою карою". Але всі без винятку інтернет-джерела в такий чи інший спосіб вказують саме на цю особу – починаючи від коментарів відвідувачів сайтів до аналізу дій і поведінки деяких "професійних" відвідувачів інтернету.

Петро Гецко

 

Почнемо з коментарів. Прикладів – безліч, а тому візьмемо за ілюстрацію статтю на вже згаданому "UA-Репортер". Йдеться, зверніть увагу, про Послання Папи Римського Бенедикта XVI, виголошене в церкві Всіх святих в Ужгороді главою греко-католиків Закарпаття Міланом Шашіком. Ось перший "коментар" до цієї публікації:

сарай рома 04.01.08 (20:59) ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru

Правда, абсолютно в тему? З точки зору сатаніста, звичайно....

І далі, вже як відгуки у відповідь:

123 06.01.08 (22:04) Петя Гецко, ты задрал своими ссылками!

Камуфляжник 07.01.08 (10:12) Среди русин нет никого достойного возглавить свою греко-католическую церковь? Или русин не согласился бы переходить на служение на украинском языке, а словаку всё равно - лишь бы повысили?

Павлюк Артур 07.01.08 (10:15) То не той козел сарай рома що після рейдерського захвата офіса "Зайнятості" стирив 50 тисяч підписів?Бо якщо той то нехай в 2008 році горить в аді!!! Гроші які бабки збирали по храмах на підписи (по 10,50 копійок) най му будут на похорон уже в січні, і тим хто того недоросля 1,20 криє тоже!

123 07.01.08 (12:28) Петя Гецко, ты уже и Павлюк Артур, и руководитель "Зайнятост"-и (при дублёре Петровции)? Нет больше "Зайнятости", закрыли липовую кормушку!!!

Павлюк Артур 07.01.08 (14:23) 123 07.01.08 (12:28) Неужели зловещий призрак Сарая из гроба поднялся? Как бют его за яйца не повесил? Рата не застрелил? Нимче до конца января оформят!Соплю...

Павлюк Артур 07.01.08 (14:42) 123 07.01.08 (12:28)"Нет больше "Зайнятости", закрыли липовую кормушку!!!" Интересно, а ты сам то понял что ты сказал? Думаю что завтра Ратушняк обрадуется тому что ты сдал его, что рейдерский захват был спецом организован! Написано пером не вырубиш топором :))))) "План мероприятий ..." ратушняком реализуется вовсю...Но недолго осталось люстрация на носу!

123 07.01.08 (17:41) Надо же, Петя Гецко, ты уже научился правильно писать фамилию Сарай – с большой буквы! Перестань косить под Сарай, коси под Амбар (торг. центр).

Павлюк Артур 07.01.08 (19:11) Дл123 07.01.08 (17:41)призраки приносят проклятие любому кто с ними контактирует. Их место в гробу! И чем быстрее тем будет спокойнее всем...
( http://www.ua-reporter.com/novosti/25119/ )

Майже не доводиться сумніватися, що мова тут іде про діалог двох осіб під ніками "сарай рома"-"Павлюк Артур" – з одного боку, та "123" – з другого. Сатаністська суть (а з нею і причетність до "Божої кари") першого – очевидна. Так само як і поінформованість другого.

Тут же – і коротка історія особистої зацікавленості Петра Гецка в усій цій історії: виявляється його, як засновника реально недіючого (не зважаючи на "дуті" цифри і факти в анонімних коментарях) фонду "Зайнятість" міською владою Ужгорода (от звідки першовитоки ненависті до мера Ужгорода Ратушняка,  голови Управління майном міста Ужгорода Віктора Мартина та окремих працівників управління) було виселено із ласого приміщення на вулиці Мукачівській в історичній частині Ужгорода. І вселили туди...  причетного до БЮТу і ВОПАКа... Романа Сарая. Чиє фото на тлі дверей зазначеного приміщення якраз і проклинається в повен ріст на сайті "Божої кари".

Правда, надзвичайно логічно як для випадкового збігу обставин?..

Аналогічних вказівок на причетність Петра Гецка до зазначеного віртуального осередку зла – десятки. Схоже, що в Ужгороді є достатня кількість людей, абсолютно свідомих того, що саме відбувається довкола русинсько-сатаністського сайту, і добре знайомих з колом осіб, причетних до нього.

Один із таких, очевидно, і розмістив на "UA-Репортер" наприкінці березня цього року цікавий матеріал про лідерів руху політичного русинства, який згодом передрукувало і " Закарпаття online".

Ось що в ньому говориться зокрема про пана Гецка:

"Гецко Петр – наш фатюв з Іршавщини, однак за час свого навчання в Московії став імперським патріотом. Нині очолює організацію "Зайнятість" та "Русиніяінформ", засновник ряду сайтів в Інтернет - мережі. Дідове русини з технікою на Ви, а він пише, пише і пише. Однак чомусь лиш під псевдонімами. Важко відвикнути, звичку важко викорінити !
Офіційно ніде не працює, рахується безробітним, однак живе дай Боже. Можливо тяжко робить на лугоші?.. Ні, дуже часто мінять російські рублі на ненависні гривні. Так само, як і пензіяш Бурак, їздить до білокам’яної за подачками, які з часом треба буде відробити. " ( http://ua-reporter.com/glas/524 ),
( http://ua-reporter.com/glas/525/ ),
( http://www.zakarpattya.net.ua/loadnews.asp?id=21727&np=1 )

Правда, надзвичайно цікава характеристика?

Такі речі не можливо нафантазувати. Такі речі можливо тільки ЗНАТИ.

У цьому короткому інформативному уривку цікаве і значуще – все. Однак нас в процесі пошуків "луча света в тёмном царстве" зацікавило ось це – "...засновник ряду сайтів в Інтернет-мережі. Дідове русини з технікою на Ви, а він пише, пише і пише. Однак чомусь лиш під псевдонімами."

Дідове з Сойму. Ті, що з комп'ютерами на Ви...

На сам перед, про які сайти йдеться?

Як ми уже говорили, русинські інтернетові ресурси на Закарпатті не можуть похвалитися хорошою відвідуваністю. Зрештою, і кількість їх – мізерна, що разом, вочевидь, говорить про реальний вплив цього руху у нашому краї. (Саме з цієї причини панове політрусини віддають перевагу піарові в коментарях на українських вебсайтах Закарпаття.) В результатах рейтингу того ж Бігміру за тиждень ми надибали їх всього кілька:  на найвищому, але насправді сміхотворному за відвідуваністю 21-му місці – "Русская премия" (яка наглядно показує російське фінансове підспорування політичного русинства), далі аж на 45-му місці – сайт "Дискримінація Украиной автохтонoв Подкарпатской Руси", на 50-му і відповідно 79-му – дві дзеркальні (виводять на один веб-сайт) самопохвали "великого русинського поета" Івана Петровція під хитрими назвами "Ужгород в фотографиях" та "Мукачево в фотографиях" ( на русинське не клюють?), на 67-му – вже згадуваний "Закарпатський кримінальний калейдоскоп" (karkompra), на 76-му – "Божа кара".

Якщо тимчасово відкласти вбік три ресурси, переповнені Іваном Петровцієм, які, зрозуміло, керуються саме цим челядником, залишаться три інші –  більш-менш оновлювані та наповнені фотоматеріалом, що свідчить про молоду, енергійну ( ну зовсім як у цитованому уривку про "фатьова з Іршавщини"!) і... агресивну натуру їх господаря. Йдеться про "Дискримінацію автохтонів" і... "Божу кару" з її молодшим братом по прокляттях "Кримінальним калейдоскопом".

Якщо копнути ще трохи глибше, пройшовшись по більш-менш відвідуваних форумах України і її північно-східного сусіда, виявиться, що на кожному з них під різними нікнеймами активно працює енергійна особа з абсолютно відсутніми моральними гальмами, чиї психотип і поведінка повністю відповідають збірному образу трьох зазначених веб-сайтів. Окрім присутності на форумах і провадження цих трьох основних ресурсів, цієї особи вистачає й на інші, менш важливі, технічні та не зареєстровані в рейтингу Бігміра, як доприкладу –  "Подкарпатская Русь - территория русинов на юг от Карпат".

Ось буквально кілька зовсім довільних прикладів "творчості" цієї особи на форумах:

Форум УНІАН:
rusin
05 Nov. 2007 р. 07:53 РУСИНСКИЙ ПРОЕКТ-БЮТ ЗАВАЛЕНА!!!
Когда еще 24.07.2007 русины предупреждали.
В Ужгороде начались "помаранчевые" акции дискриминации против русинов по национальному признаку. Власть открыто содействует прогалицким структурам. Но власть не учла один но самый важный ньюанс - предстоящие выборы! Не просто неудачно, а смертельно для политических сил от НУ, БЮТ, Литвина не говоря уже о всяких там правицах!!! Но осиное русинское гнездо уже разворошили..... Не гоже так издеваться над русинами ведь мы в 21 веке а не 18 живем! Русины не хотят быть индейцами 21 века! Быть беде! И накликали ее не русины.
Все смеялись. Но в Закарпатье слово "Занятость"(название русинской организации у которой БЮТ и ВОПАК забрали офис и выкрали 50 тысяч подписей собранных русинами) сакрально созвучно слову "Жизнь". От трудовой миграции в Закарпатье зависит более 900 тысяч человек. Проклятие такого количества людей, в таком регионе как Закарпатье равносильно смертному приговору для проклятого. Проклятие не снято до сих пор. Кроме кончины БЮТ скоро сия участь постигнет корпорацию "ПАККО" и всех их деловых клиентов.
Мильярдный проект спущен русинами в унитаз за три месяца. БЮТ первая но далеко не последняя жертва затеявшая войну.

Вкінці – обов’язкове посилання на один зі своїх сайтів. у даному випадку - karkompra.
( http://forum.unian.net/read.php?2,11923 )

Форум "2000"
rusin
09 Апр 2008 07:14 После провалившейся акции ВОПАКа с националистами 12 марта в Ужгороде Тимошенко запустила тяжелую артилерию со своими министерствами против русинов. Но русины говорят - "МЫ ДОМА.МЫ НЕ БОИМСЯ НЕ ТОЛЬКО БАНДЕРОВЦЕВ НО И МОЩИ УКРАИНСКОГО КАБМИНА. УЖЕ ОДИН ЛАЗАРЕНКОВСКИЙ "ПЛАН МЕРОПРИЯТИЙ ПО УНИЧТОЖЕНИЮ РУСИНОВ" ПЕРЕЖИЛИ. ПЕРЕЖИВЕМ И ЮЛЮ"
Ксерокопии Кабминовского документа на сайте
http://karkompra.narod.ru/boak.htm
( http://2000.net.ua/forum/viewtopic.php?t=990&start=0 )

Цитувати можна безмежно довго – цитат безліч. Їх спільні риси – патологічна ненависть до всього, що коли-небудь стало на дорозі їх автора, так само патологічний антиукраїнізм, антихристиянська сутність суджень і висловлювань, опертя на ті самі інтернет-ресурси, що цитуються. Різними є тільки нікнейми (псевдоніми). Але всі ці спільності та розбіжності дивним чином інформаційними потічками стікаються до однієї особи, котра, очевидно, їх і спродукувала. На нашу кінцеву думку – все-таки до того ж таки Петра Гецка. Що "став імперським патріотом" (антиукраїнізм), "нині очолює організацію "Зайнятість" (і люто ненавидить тих, хто забрав у неї приміщення), "засновник ряду сайтів в Інтернет – мережі" (вище перераховані), "пише, пише і пише" (надзвичайна продуктивність), "однак чомусь лиш під псевдонімами" (причому, здебільшого різними).

НАЧАЛЬНИК І ПОМІЧНИК

Невже це все пан Гецко робить сам, один, запитаєте ви?

Майже сам.  Бо в деяких справах має, безумовно, і добровільних помічників. Зокрема, до прикладу, того ж Івана Петровція.

Роман Сарай: Той, кого прокляли

Іван Петровцій: Той, хто проклинав?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Згадаймо один із вже цитованих коментарів із сайту "UA-Репортер":
123 07.01.08 (12:28) Петя Гецко, ты уже и Павлюк Артур, и руководитель "Зайнятост"-и (при дублёре Петровции)? Нет больше "Зайнятости", закрыли липовую кормушку!!!

А ось і свіжий, буквально вчорашній, звідти ж:

Анонім 20.07.08 (15:10) Випозірує так, што не лем П.Гецко має діло до того сайта http://bogakara.narod.ru/, там и Петровцій замастився.
( http://www.ua-reporter.com/novosti/33572/?o=171 )

І підтверджень таким думкам – чимало: від власне зізнань у "Кримінальному калейдоскопі" до стилістичних і фонетичних особливостей мови диявольської "Божої кари", помітно обробленої "талантом" пана Івана. І найвиразніша з них – використання на тому сайті так званого умляуту (umlaut) – діакритичного знаку подібного до  латинського U, який на місці неоднакового в різних піддіалектах закарпатського діалекту української мови використовується у  книжках колишнього українського письменника і перекладача Івана Петровція і... в буквально першому ж слові сайту "Божа кара" – Пuдкарпатська.

Ледь не забули! Є ж іще й фото з сайту "Зайнятості"  ( http://zaniytost.narod.ru/PIC_0002.JPG ), де пан Петровій власною персоною позірує біля тих самих дверей вже згадуваного приміщення по вулиці Мукачівській, що і... Роман Сарай на сайті "Божа кара".

Знов випадковість та збіг обставин? Може бути. Десь сотий за порядком випадковий збіг у всій цій історії...

Мабуть, таким самим, вже 101-им за рахунком збігом є те, що та сама енергійна особа з темною душею віднедавна тиражує в інтернеті офіційні заяви очолюваного Димитрієм Сидором Сойму Підкарпатської Русі. Віднедавна – тобто по-суті від того ж часу, коли офіційним "рупором" Сойму став саме пан Гецко...

ЗНАК ПИТАННЯ

Попри досить таки активне занурення в в русинсько-пекельну складову віртуального простору, він – знак питання – у нас все-таки залишився. Бо, як і попереджалося від початку, йшли ми туди, у ненаше пекло, без підготовки, без особливого натхнення, без спецповноважень і спецобладнання.

Але ж є у нас в державі, краї і місті й люди СПЕЦ. Люди, яким боротися зі злом призначено за професійним обов’язком. До них, власне, і звертаємося, майже офіційно, хоч і під псевдонімами – щоб не прокляли разом з чоловіками і дружинами, батьками і дітьми, щоби не покалічили, не четвертували, зрештою – просто не вбили, як про це так легко і безкарно сотні разів говорили творці сатанинської "Божої кари".

Звертаємося як журналісти – представники четвертої влади, і як просто громадяни цього міста, у котре віднедавна-давно вселилося віртуально-реальне ЗЛО –

ЗНАЙДІТЬ І ПОКАРАЙТЕ.

В цьому чорному списку – сотні людей. На самому сайті і в коментарях на інших ресурсах – десятки погроз на їх адресу. І якщо хоча би з одним із цих людей станеться нещастя (навіть, можливо, на перший погляд випадкове) як думаєте, на кого першого мала б впасти підозра?

P.S. Редакція сайту "Закарпаття online" звертається до колег-журналістів з проханням у доступній для ваших видань формі донести підняту нами інформацію до закарпатців.

Щоб завтра не прокляли чи не пригрозилися вбити ще когось із них...

Петро Готьмаш, Іван Петканич, Олена Русин, "Закарпаття online"
21 липня 2008р.

Теги:

Коментарі

adverse effects of ritalin 2013-12-13 / 05:08:14
investigation. In , the Indian Air Force announced that was included in contingency plans. The Indian Armed Forces Medical Services is , http://healthbloge.drupalgardens.com/content/methylphenidate-dosage methylphenidate dosage by weight, xjwdkr, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-what-does-it-do ritalin dangers, klyglh, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-adderall-difference ritalin or adderall stronger, jqsblt, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/purchase-ritalin-online order ritalin online no prescription, 8073, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-drug-test ritalin amphetamine, %OO, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-methylphenidate-hydrochloride methylphenidate hcl generic, 3010, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-and-concerta ritalin concerta conversion, 8P, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-concerta-medication concerta high, >:-], http://healthbloge.drupalgardens.com/content/how-much-ritalin-cost how much ritalin cost, htuovx, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/concerta-or-ritalin concerta drug, 794894, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-children-adhd ritalin dosage children, nsjh, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/methylphenidate-10-mg methylene blue msds, :-[, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-la-10mg ritalin la 10mg side effects, ugesm, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/concerta-side-effects-children concerta adhd, 7983,

methylphenidate hcl 10mg 2013-12-13 / 05:08:07
Macroglossia, an abnormally large tongue, can be associated with ulceration if the tongue protrudes constantly from the mouth. Caliber persistent artery , http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-ritalin-la-generic ritalin 5mg, =-O, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-what-does-it-do ritalin comedown, 8-), http://healthbloge.drupalgardens.com/content/methylphenidate-er methylin methylphenidate, :-)), http://healthbloge.drupalgardens.com/content/concerta-dosage concerta with alcohol, 19797, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/daytrana-patch buy daytrana coupon, rho, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-adults-side-effects ritalin for adults weight loss, 8-[[, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-ritalin-online buy ritalin online without prescription, :-DD, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-dosage-adults normal ritalin dosage, 120, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-versus-adderall ritalin vs adderall for studying, ieg, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-overdose-symptoms ritalin vs adderall dosage, mjm, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-capsule-color ritalin brown, rtcmff, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/concerta-and-adderall-mix concerta like adderall, =-PP, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/price-ritalin ritalin prescription price, 8-O, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-methylphenidate-online methylphenidate interactions, 281,

methylphenidate for children 2013-12-13 / 05:08:06
numebr of cells) and hypoxic (low levels of oxygen). Osteoradionecrosis is the term for when such an area of irradiated bone does not heal from this damage. , http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-ritalin-la-generic buy ritalin la generic, 66682, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-drug-test ritalin interactions, 8-O, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/how-take-ritalin ritalin medicamento, 8-OO, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/buy-methylphenidate-hydrochloride what is methylphenidate hydrochloride drug for, 151, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-prescription-price buy ritalin prescription, >:), http://healthbloge.drupalgardens.com/content/how-much-ritalin-cost ritalin prescription cost, :PPP, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-children-adhd ritalin free kids, 507, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/generic-concerta concerta 18 mg, 59400, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-versus-adderall ritalin versus adderall xr, 557476, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/methylphenidate-and-ritalin ritalin concerta, tgwkew, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-methylphenidate-pill-id ritalin la 20 mg nvr r20, 052172, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-capsule-color ritalin capsule color, ssb, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-la-10mg ritalin la 20mg, =-[, http://healthbloge.drupalgardens.com/content/ritalin-la-cost ritalin la dosage, 8)), http://healthbloge.drupalgardens.com/content/price-ritalin ritalin 30 mg price, 8-((,

non surgical breast enlargement 2013-12-13 / 05:03:48
variety and excitement will come available to Keurig owners., https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_131.jnz largest breast augmentation in the world, 04864, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_141.jnz video breast enlargement, =-))), https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_104.jnz breast enlargement creams that work, bngx, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_126.jnz breast implants enlargement, =-))), https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_124.jnz free breast enlargement pills, %]], https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_78.jnz best birth control breast enlargement, 722853, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_108.jnz breast enlargement male to female, eciik, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_101.jnz breast bust enlargement, :(, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_94.jnz breast enhancement augmentation, :-PPP, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_118.jnz breast enlargement system, jdvnyj, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_129.jnz hypnosis breast enlargement free, fsccs, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_98.jnz breast enlargement cream side effects, 8DD, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_92.jnz breast enlargement home remedy, 29251, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_130.jnz saline injection breast enlargement, cudw, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_115.jnz breast augmentation no surgery, 329334, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_97.jnz breast augmentation cost florida, uksu, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_88.jnz breast enlargement pregnancy, %-(((, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_140.jnz transsexual breast enhancement, tdcn, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_132.jnz male breast enlargement implants, :-PP,

breast enhancement male 2013-12-13 / 05:03:42
supermarket roast-color typology breakfast blends medium-roasted “house” or signature blends medium-dark-roasted and at the far end of the spectrum, , https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_99.jnz buy breast enlargement pills, bkwe, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_131.jnz largest breast augmentation in the world, 662, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_85.jnz breast enlargement pictures, =DDD, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_100.jnz breast growth massage techniques, >:O, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_96.jnz breast enlargement injections, 6457, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_78.jnz best breast enlargement doctors , fmiubd, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_101.jnz for male breast enlargement, jfd, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_128.jnz breast enlargement with hormones, zktpwi, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_106.jnz breast enlargement thailand, kics, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_118.jnz fenugreek and breast enlargement reviews, :-))), https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_81.jnz breast size enlargement, 3358, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_129.jnz bust breast enlargement, 74933, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_119.jnz breast enlargement info, 336, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_125.jnz florida breast enlargement, :-((, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_82.jnz breast enlargement cream men, cpzk, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_134.jnz natural breast enlargement food, %OOO, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_115.jnz breast augmentation surgery cost, %[[[, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_97.jnz breast enlargement cost, rom, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_132.jnz male breast enlargement estrogen, 6874,

breast implants las vegas 2013-12-13 / 05:03:37
I thought might happen given the growing coffee world tendency to experiment with distinctive botanical varieties and unorthodox processing methods. For , https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_111.jnz breast enlargement photo, 601, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_104.jnz breast enlargement from a to c, =-]]], https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_120.jnz breast enhancement supplements, itmslz, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_124.jnz breast enlargement procedures, wlbpq, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_122.jnz herbs for breast enlargement, 8-))), https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_107.jnz breast growth lotion, 383, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_133.jnz cost for breast enlargement surgery, 98156, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_118.jnz best breast enlargement pills, 330461, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_139.jnz surgical breast enlargement, rryx, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_87.jnz breast enhancement for men, 8(((, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_90.jnz breast enlargement pills best, 562529, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_98.jnz breast enlargement cream best, paca, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_116.jnz free breast enlargement hypnosis, tef, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_138.jnz breast enlargement surgery without implants, aptuw, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_112.jnz breast implants pictures gone bad, 849911, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_97.jnz breast augmentation cost canada, >:-)), https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_88.jnz breast enlargement natural herbs, doaoe, https://my.mhcc.edu/ICS/My_Pages/Free-form_Content_140.jnz transsexual breast augmentation, spi,

phentermine high blood pressure 2013-12-13 / 03:28:52
samples we tested. This blend is labeled a “medium” roast by the way, but by any criterion I know of it is a dark roast., http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134106/ne72.html phentramin d reviews, sdw, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134042/ne8.html adipex effects on liver, dqvtc, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134115/ne81.html phentermine reviews side effects, vrxn, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134083/ne49.html phentermine energy, 6296, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134078/ne43.html phentermine and topamax dosage , :-PPP, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134054/ne19.html buy phentermine hydrochloride, 0410, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134065/ne31.html adipex before and after results , nrhze, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134057/ne24.html duromine alternative, 924, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134091/ne56.html phentermine hcl capsules, :-(, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134062/ne28.html generic for adipex diet pills, =OOO, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134059/ne26.html fastin diet pills, 394884, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134109/ne75.html qsymia cost, >:], http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134073/ne40.html phentermine 37.5 side effects in women, tjxf, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134082/ne48.html phentermine capsules 37.5, 208, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134074/ne39.html phentermine 37.5 price, pwelv, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134093/ne60.html phentermine over the counter equivalent, %-OO, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134102/ne67.html phentermine weight loss pill, vidad, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134077/ne44.html phentermine capsule vs tablet, rrsrh, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134046/ne11.html buy didrex diet pills, cggm, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134110/ne77.html qsymia where to get, =(, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134096/ne63.html phentermine show on drug test, ejrf, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134089/ne55.html what is phentermine hcl 37.5 mg, 91327, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134036/ne6.html adipex tablets, 07870,

how many phentermine to overdose 2013-12-13 / 03:28:38
the coffee grounds at the bottom of the beaker. As with drip-brewed coffee, French pressed coffee can be brewed to any strength by adjusting the amount of , http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134070/ne36.html phentermine 30mg capsule, :-PPP, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134068/ne33.html meridia medicine , gdx, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134101/ne68.html phentermine forum buy, 8DDD, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134044/ne12.html duromine diet , ktgoba, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134105/ne71.html phentermine xanax interactions, 8-O, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134042/ne8.html adipex side effects women, hbipjc, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134055/ne23.html duromine for sale, 8961, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134037/ne2.html adipex consumer reviews, une, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134081/ne47.html phentermine buy canada , %((, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134048/ne14.html meridia to buy, 949, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134049/ne17.html where buy qsymia, 181, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134041/ne7.html adipex prescription, >:[[[, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134059/ne26.html fastin diet pills, :-OOO, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134075/ne42.html phentermine and topamax for weight loss, ptddf, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134047/ne13.html fastin where to buy, 56529, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134082/ne48.html phentermine capsules 30mg, 612, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134056/ne21.html duromine weight loss, gqlzt, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134104/ne70.html phentermine 37.5 mg without prescription, xuv, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134074/ne39.html phentermine 37.5 price, %-], http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134092/ne57.html long term use of phentermine, eypqj, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134102/ne67.html phentermine weight loss pill, zbt, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134072/ne38.html phentermine 37.5 mg dosage, zwef, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134046/ne11.html fenfluramine and phentermine, %PPP, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134036/ne6.html adipex p 37.5 mg, 93151,

where to buy qsymia online 2013-12-13 / 03:28:23
medium-roasted coffees who roll their carts through the supermarket looking to pick up a classic American all-Arabica breakfast cup rather than a bland, , http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134067/ne34.html order phentermine online cheap, =]]], http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134105/ne71.html phentermine xanax interactions, :((, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134042/ne8.html adipex side effects women, 2718, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134064/ne27.html fastin at cvs, =-], http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134052/ne18.html adipex get high , fxdzfi, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134114/ne80.html que es phentermine en espanol, 8OOO, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134078/ne43.html phentermine and topiramate, lamrvl, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134107/ne73.html prescription for phentermine online, =)), http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134065/ne31.html how long does adipex take to kick in, 9317, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134048/ne14.html buy meridia, 505408, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134049/ne17.html order qsymia online, buu, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134079/ne45.html phentermine results in 1 month, 8], http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134100/ne66.html adipex user reviews, 80755, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134091/ne56.html phentermine hydrochloride, 74192, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134084/ne51.html phentermine bupropion interactions, 432812, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134097/ne62.html phentermine rx online, 981349, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134051/ne15.html order phentermine from canada, 536561, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134074/ne39.html phentermine 50 , poela, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134045/ne9.html phentermine online cheap , 973933, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134069/ne35.html phentermine 15mg capsule, %))), http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134072/ne38.html phentermine 37.5 online, murcx, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134108/ne74.html purchase phentermine 37.5 mg, wyij, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134046/ne11.html ionamin online, 451, http://downloads.joomlacode.org/trackeritem/1/3/4/134110/ne77.html qsymia how to buy, >:-P,

Верховинець 2009-02-11 / 11:30:00
Саракы-писакы!!!

Юрій 2008-08-07 / 13:51:00
І що відбулося 2-го серпня?

коментатор 2008-08-02 / 19:04:00
Всі "русіни" Сидора поїхали на нараду в Москву.

На русинських сайтах - штиль.

sic 2008-08-02 / 10:24:00
Автор цієї статті – Петро Готьмаш?

Це не той, що пише пасквілі на всіх у газетці Правозахист?

Адмін 2008-07-31 / 08:55:00
mikluh, уважно читайте правила поведінки у рубриці коментарів!

mikluh 2008-07-30 / 22:59:00
PR-ПУДКАРПАТСЬКА РУСЬ(***** маріонеткЫ)

X 2008-07-30 / 21:14:00
Камуфляжник:) , ja vam pysav scho iz komufljazhnykiv na sjomu sajti lem vy. I logichno shto u to sja adresovalo vam.A pro vashi provokatyvni diji govorytj uzhe uto shto vy sja pudpysujete imenem hotj iz smajlykom jakyjsja uzhe hosnuje.A moja provokacija ise azh ja sja z vamy ne soglashavu, jano?

Камуфляжник:) 2008-07-30 / 19:22:00
Господин Х**, откуда вам известно, кому адресовал свой пост Хакер? Хакер - это ваш очередной ник? Если нет, тогда увольте: мне не интересны ваши досужие домыслы...:(




По поводу моего ника, то не надо приписывать мне провокативность, характерную вашим действиям - мой ник создан исключительно в противовес нику и деятельности господина, подписывающегося "Камуфляжник", и лично я никогда никого своим ником с толку не сбывал. А если кто-либо по недомыслию что-то неправильно понял, то моей вины тут нет...:)



Про господина Гецко на "Репортёре" я писал крайне мало. В любом случае меньше, чем он того заслужил. Просто не люблю этот сайт и захожу туда крайне редко. Больше, и абсолютно доказательно, об этом субъекте написано на форуме "ЗН". Заходите туда на забаненную Админом из-за хамства "сидоровых коз" ветку "Как русины стали украинцами", и читайте. Возможно, что-нибудь поймёте и измените своё мнение...

X 2008-07-30 / 11:42:00
Камуфляжник:) Хакер mav na uvazi vas п.Камуфляжник:), tak jak nastojaschyj Камуфляжник komentari do sjoji statti ne pysav.Vin sja majzhe ne pojavljatj na zakarpattya.net. Vy i imja jogo vzjaly z provokatyvnoji mety. Vy mnogo pysaly pro Gecka v komentarjah na U-reporter.com. Ej bo krim pustyh sliv nyjakyh argumentiv. iz tyh vashyh dopysuvanj vydko azh vy sja duzhe bojete shto kosj uznaje jak sja pyshete bo bojetesja vidpovidaljnosti za provokaciju.Tym biljshe za jsju spravu vzjalysja kompetentni organy...

Камуфляжник:) 2008-07-29 / 16:44:00
Господин Х**, вы не заметили, что не понятно к чему приведенный вами вопрос господина Хакера адресовался Камуфляжнику без смайлика?..:)



А то, что процитированный пост, подписанный "Петр Гецко", не принадлежит самому господину Гецко, а являлся всго лишь средством привлечь внимание к сатанинскому сайту, созданному господином Гецко, понимают все. И даже в статье об этом написано.



Больше вам "провокаций" накопать в нете вряд ли удастся. Зато господин Гецко наследил там от души. И это бесспорный факт - проклятиями и ссылками на сайт "Божья кара" сыпали исключительно ники господина Гецко, водночасье РЕКЛАМИРОВАВШИЕ РЕШЕНИЯ СОЙМА.




Так что если где-нибудь и затаилась провокация, то исключительно в провокаторской сущности самого господина Гецко. Там её и ищите...:)

X 2008-07-29 / 15:32:00
Камуфляжникy.Ise shto stoitj

nyzhe je iz komentariv do statti "Як "русини" Русь хрестили "




Хакер 19/07/2008 23:34

Камуфляжник Ваша робота?

--------------------------------------------------------------------------------





Петр Гецко 18/07/2008 22:40

Я сатанист из Сойма Подкарпатских русинов! Заходите все на мой сайт http://bogakara.narod.ru/ .

Он создан с благословления протоиерея РПЦ Димитрия Сидора.






Tomu vam tak sja i hoche oby pivuzhgoroda viryly u vashu brehnju? Ujditj na ulycju i posluhajte shto ljudy pro jse govorjatj. Pochytajte drugi forumy i uznajete shto ljudy dumavytj pro jsju provokaciju i na kogo pade pudozrinnja. Ne treba vydavaty bazhane za dijsnistj. Vsjo jedno dijsnistj je taka jak ona je.

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини