"Міс студентство Закарпаття" стала студентка ЗакДУ Тетяна Денисюк (ДОПОВНЕНО)

Краси забагато не буває. Саме таким принципом керувались організатори ІІ регіонального конкурсу краси «Міс Студентство Закарпаття», який відбувся 1 липня у драмтеатрі в рамках святкування Дня молоді. 17 найгарніших студенток 11 вищих навчальних закладів області вийшли на подіум для того, щоб позмагатись за звання найгарнішої.

"Міс студентство Закарпаття" стала студентка ЗакДУ Тетяна Денисюк (ДОПОВНЕНО)

Організаторами виступили «Молодіжний союз «Наша Україна» в особі Владислава Лакатоша, Фундація Регіональних Ініціатив та Студентська рада Закарпаття за підтримки Управління в справах молоді та спорту, Управління освіти та науки, Управління культури ОДА.

Виснажливі репетиції зробили свою справу – чіткі рухи дівчат, мила посмішка глядачам та впевненість в собі довершували образ кожної з них.

Традиційний вихід в національних костюмах вказав на те, що наші українські традиції не забуті і тільки підкреслюють образ кожної дівчини. Вихід в спортивній колекції від магазина «Oхygen» яскраво довершив чіткі риси струнких фігур дівчат, а вихід в купальниках підняв в залі невимовні овації, які супроводжували кожен рух красунь.

Одним із яскравих доповнень конкурсу була презентація дівчат на водоспаді в Лумшорах. Кожна учасниця найгарніше вказала на переваги свого ВУЗу та власні життєві цінності. Також різноманітною була і концертна програма: приїзд танцювального колективу з Берегова «Атас» розбавив виступи традиційно найкращої студії сучасного танцю «Бліц» та колективу «Корпорація друзів». Виступи солістів доповнили сценічний образ заходу.

Дівчата готуються до вечірнього виходу, а перед журі постала нелегка задача – хто найкращий. До речі, журі в той вечір було в такому складі: лікар-нейрохірург – Василь Данацко, директор рекламної агенції «Калейдоскоп» - Тетяна Мясковська, генеральний директор ГТК «Інтурист-Закарпаття» - Олександр Доктор, виконавчий директор готеля «Прага» - Ріхард Крайчек, начальник управління культури – Юрій Глеба, адміністратор диско-клуба «Eila» - Юрій Мощак, директор модельного агентства «Fashion models» - Жанна Калинич, Міс Ужгород 2008 – Катерина Шютева, віце-міс України 2006 – Квітослава Левко, хореограф-постановник конкурсу – Іштван Федьо, директор конкурсу – Вікторія Пазяк, голова оргкомітету – Владислав Лакатош.

Дівчата на сцені, хвилювання досягло свого апогею. З легкої руки Владислава Лакатоша, який оголошував титули, призові місця зайняли:  Міс Дружність – Наталія Ватах (коледж культури та мистецтв), Міс Фото – Діана Розовлян (коледж культури та мистецтв), Міс глядацьких симпатій – Вікторія Мойсеєнко (УжНУ), Міс «Інтурист Закарпаття» – Наталія Ватах, Міс «Fashion models» - Неля Прокопець (УжНУ), ІІІ віце-міс – Анна Сабадош (УжНУ), ІІ віце-міс – Неля Прокопець, І віце-міс – Ольга Логойда (МТІ). Всі завмерли в хвилюванні та надії. Хто ж стане «Міс Студентство Закарпаття 2008»? І нею стала Тетяна Денисюк (ЗакДУ). Саме вона представлятиме наш край на Міс Західна Україна, який відбудеться в кінці року в Чернівцях. Переможниця конкурсу, разом з «Міс Інтурист» від найкращого турагента «Інтурист-Закарпаття» отримали в подарунок путівку до Єгипту. Неля Прокопець – представлятиме Закарпаття на конкурсі краси «Королева України 2009».

Оргкомітет «Міс Студентство Закарпаття» щиро вдячний за підтримку людям та фірмам, які допомогли в проведенні цього заходу: мережа автозаправочних станцій УкрТатНафта, ТОВ «Калина-Закарпаття», торговельний центр «Дастор», боулінг-клуб «Прага», діагностичний центр «ВМТ», магазин «Акваперл», «КІА», головному інформаційному спонсору рекламна агенція «Калейдоскоп»  та найкращому турагенту «Інтурист-Закарпаття».

Голова оргкомітету "Міс Студентство Закарпаття" Владислав Лакатош
07 липня 2008р.

Теги:

Коментарі

Коля 2008-07-25 / 15:40:00
да багато гарних дівчат було на сцені а деякі головні призи виграли дівчата з ногами швабри в прямому смислі цього слова

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини