Закарпатська влада привітала держслужбовців

У понеділок, 23 червня, в Ужгороді в Закарпатській обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби. До учасників святкового зібрання з вітальним словом звернувся заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації, депутат облради Михайло Попович.

Закарпатська влада привітала держслужбовців

Він сердечно привітав державних службовців краю, подякував їм за сумлінну працю, наголосивши на тих високих критеріях відповідальності і професійного рівня, які ставить перед працівниками держслужби Президент України, сьогодення нашої держави.
Після урочистого звучання Гімну України Михайло Попович оголосив святкове зібрання відкритим і надав слово для виступу начальнику управління державної служби Головного управління державної служби України в Закарпатській області Василю Попадинцю.
Він детально зупинився на основних етапах становлення і розвитку державної служби в Україні, на проблемних питаннях щодо її удосконалення на теперішньому етапі. Відтак, доповідач в урочистій обстановці оголосив результати другого туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий держслужбовець" і запросив М.Поповича вручити переможцям від Закарпатської області почесні відзнаки. Почесними грамотами, подяками голови ОДА було вшановано і групу кращих працівників апарату, управлінь обласної та районних держадміністрацій.
Відтак, зі словами поздоровлення виступив заступник голови обласної ради Михайло Мартин, який від імені обласної ради, депутатського корпусу та особисто від себе щиросердечно привітав іменинників із професійним святом – Днем державної служби, яке цьогоріч уже вшосте відзначається в нашій країні.
Михайло Михайлович наголосив, що це: "Беззаперечне і закономірне визнання важливості і значимості роботи державних службовців і своєрідне вшанування тих, які своєю професійною діяльністю на різних посадах у державних органах влади та органах місцевого самоврядування покликані забезпечувати практичну реалізацію Указів і доручень Президента України, реформ і програм, започаткованих у державі.
Відрадно, сказав далі доповідач, що серед державних службовців чимало депутатів обласної ради, які очолюють районні, міські, обласні управління, відділи та державні установи, працюють в керівництві ОДА. Це, безумовно, свідчить про зрослу довіру до органів влади з боку виборців. Великої популярності державна служба також набуває серед жінок та молоді, які дедалі активніше займають відповідальні посади в управлінській сфері.
Успішно і плідно поєднують виконання своїх депутатських обов’язків з непростими функціями державних управлінців Іван Балога, Галина Гороховська, Оксана Ткаченко, Мирослава Каламуняк, Анатолій Колібаба, Михайло Попович, Михайло Турянчик, Олександр Яцканич, Володимир Вашко та багато інших наших колег.
Дедалі результативнішою та продуктивнішою стає співпраця державних службовців органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування. Свідченням цьому є постійна взаємна увага, зосереджена на вирішенні найголовніших питань у всіх сферах соціально-економічного життя нашого краю, участь представників обох гілок влади практично у всіх заходах, що проводяться в області. Особливо помітно ці підходи проявляються нині в умовах реформування суспільних відносин, трансформаційних процесів.
Приємно констатувати, що останнім часом між структурами виконавчої влади області та представницької влади на місцях, між обласною радою і облдержадміністрацією склалися справді партнерські, конструктивні і взаємовимогливі ділові відносини. У повсякденну практику нашої співпраці впевнено увійшли спільні виїзні засідання президії облради та колегії ОДА, спільні прийоми громадян, продуктивна і злагоджена робота над проектами рішень у постійних комісіях в період підготовки сесій, інші спільні заходи у міжсесійний період.
Це зрозуміло і закономірно, адже нам немає чого ділити.
Бо ж завдання перед нами одне – працювати на розбудову незалежної України, зміцнення її демократичних основ, повсякчас дбати про інтереси людей в ім’я їх блага і добробуту".
Далі керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Віктор Бульчак оголосив розпорядження голови обласної ради Михайла Кічковського, згідно з яким Почесними грамотами обласної ради нагороджено начальника управління розвитку соціальної сфери і торгівлі, заступника начальника головного управління економіки облдержадміністрації Василя Вовканича, головного економіста відділу аналізу і контролю виконання місцевих бюджетів головного фінансового управління облдержадміністрації Катерину Єпурь, першого заступника начальника головного управління земельних ресурсів у Закарпатській області Ганну Кіш-Вайду. Нагороди вручив іменинникам Михайло Мартин.
На завершення урочистого зібрання голова обкому профспілки працівників держустанов Марія Петечук привітала присутніх із святом, а найактивнішим учасникам профспілкового життя галузевої профспілки з числа працівників ОДА вручила Почесні грамоти очолюваного нею обкому та грошові премії.

Сайт Закарпатської обласної ради
24 червня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 5
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 21
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини