Масажні столи для професіоналів: як поліпшити послуги масажного салону

Масажні столи, які ми пропонуємо, стійкі та виготовлені з великою увагою до кожної деталі. Наші складні масажні столи унікальні, завдяки продуманій конструкції їх легко складати та транспортувати. З цієї причини масажні столи все частіше вибирають фізіотерапевти, які надають свої послуги вдома у клієнтів.

Ми пропонуємо тільки перевірені моделі, стійкі до частого розбирання і складання, що природно при роботі вдома у клієнтів. Масажні столи в мед-магазин які ми пропонуємо, оснащені бічними підлокітниками, що дозволяють зручно розташувати руки, а також переднім підлокітником і підголовником, що значно підвищує комфорт пацієнта під час процедури.

Вони оснащені високогнучким поролоном, стійким до деформації, і оббивкою, яку можна легко мити і дезінфікувати перед відвідуванням наступного пацієнта.

Який масажний стіл обрати

При професійному масажі дуже важливо, наскільки ви підготовлені. Хоча, на перший погляд це здається відносно простим заняттям, варто інвестувати в надійне обладнання, щоб зменшити ризик травм і працювати комфортно. Якщо ви професійний масажист, то у вашому салоні повинен бути зручний масажний стіл!

Масажні столи – стаціонарні чи переносні?

Перший критерій, який вам потрібно враховувати, це те, де ви збираєтеся робити масаж своїм пацієнтам. Якщо ви володієте масажним кабінетом і не плануєте часто відвідувати пацієнтів, стаціонарний стіл буде кращим рішенням. Стаціонарні столи більш стійкі і довговічні, але їх не можна складати і переносити, вони занадто важкі. Це ідеальне рішення для масажних салонів або SPA. Зазвичай вони більшого розміру і мають додаткові функції, наприклад, регульовану спинку або підніжку.

З іншого боку, якщо ви плануєте пропонувати послуги особистого масажу, вам необхідно придбати складаний переносний стіл. Портативний масажний стіл - ідеальне рішення для масажистів, які пропонують туристичні послуги поза офісом. Такі столи легко транспортувати, швидко збираються і складаються, а завдяки наявності різних розмірів і регулюванню висоти їх можна адаптувати під кожного клієнта.

Дерев'яний або алюмінієвий масажний стіл – який вибрати?

Алюмінієві розкладні масажні ліжка стануть відмінним рішенням для людей, які працюють у польових умовах. Вони легкі та стійкі, легко складаються та пересуваються, а алюміній з порошковим покриттям гарантує довговічність протягом багатьох років.

Дерев'яні масажні столи мають добрий вигляд в елегантних кабінетах лікаря і SPA. Оббивка з міцного і міцного матеріалу, додаткові функції та аксесуари, що регулюються - все це дозволяє пацієнту відчувати себе особливим під час терапії.

Однак незалежно від того, дерев’яний або алюмінієвий масажний стіл ви обираєте, важливо, щоб він був міцним і стійким. Реабілітаційний стіл повинен витримувати вагу клієнта і не хитатися під час роботи. Якісні масажні кушетки зазвичай виготовляються з міцних матеріалів і мають міцні стійкі ніжки, які не прогинаються під вагою.

Стіл реабілітаційний спеціалізований

Крім того, на ринку є спеціалізовані столи для конкретних видів терапії. Якщо ви пропонуєте такі унікальні види терапії, як гідротерапія, рефлексотерапія, шиацу або терапія гарячим камінням, вам обов’язково варто розглянути можливість придбання спеціалізованого столу.

Також варто інвестувати в спеціалізовані масажні столи, якщо, наприклад, ви пропонуєте лише один вид масажу (наприклад, масаж обличчя). Такий стіл повинен дозволяти пацієнтам прийняти зручне положення напівлежачи. Стіл для рефлексотерапії повинен мати спеціальні опори для колін і ніг, які дозволяють працювати в різних положеннях.

Який масажний стіл вибрати? Це залежить від того, кого ви масажуєте!

Правильний підбір масажного столу має велике значення як для комфорту клієнта, так і для зручності масажиста. Ви повинні відповідати реабілітаційній таблиці типу клієнтів, яким ви збираєтеся пропонувати свої послуги. Ви будете масажувати високих спортсменів, дітей, людей похилого віку чи людей із зайвою вагою?

Вони бувають різної висоти, ширини та вантажопідйомності, тому вибирайте медичні меблі, які забезпечать комфорт вам і пацієнту. Для лікувальної фізкультури баскетболістів будуть корисні столи довжини вище середньої (понад 190 см) з прикріпленим підголовником. Однак, проводячи масаж для схуднення людям із ожирінням, подумайте про придбання ширшого столу, з якого пацієнт не зісковзуватиме під час терапії.

Професійний реабілітаційний стіл – додаткові функції та аксесуари

Цінні функції включають регулювання спинки, підлокітників і підніжок, а також підігрів столу, а також додаткові аксесуари, такі як накладки або підголівники. Все це підвищує комфортність процедури та полегшує роботу. Варто звернути увагу на столи, які пропонуються з набором необхідних аксесуарів. Деякі з них можуть значно полегшити роботу і підвищити комфорт клієнта під час процедури. Це особливо важливо, коли ви пропонуєте різні види терапії.

Реабілітаційний стіл з регулюванням висоти

Важливою особливістю, на яку варто звернути увагу при виборі масажного столу, є можливість регулювання висоти. Виконання масажу на невдало підібраному столі може призвести до болю в спині та втоми масажиста, що в свою чергу позначається на якості лікування. Можливість регулювати висоту масажного столу - запорука комфорту роботи масажиста і комфорту клієнта. Це дозволяє адаптувати стіл під різні види масажу і техніки, а також під різноманіття біотипів клієнтів. Завдяки цьому робота стає менш стомлюючою, а ефект від лікування кращим. Крім того, столики з регульованим кутом нахилу дозволяють виконувати комфортний масаж обличчя, голови або шиї, а також різні техніки масажу тіла.

Набивка

Вибираючи, необхідно звернути увагу на набивку. Вона повинна бути відносно товстою і з приємного матеріалу. У нашому магазині ми пропонуємо оптимальну товщину 5 см, щоб навіть під час тривалих процедур пацієнт почувався комфортно протягом усього масажу. Так само, у випадку знімної лицьової частини та підголівника, ви можете відрегулювати відповідне положення та навіть повністю демонтувати непотрібний елемент, щоб забезпечити ще приємніший досвід масажу.

Переносні

Багато масажистів сьогодні працюють, не маючи власного салону, де б вони могли приймати своїх клієнтів. Натомість вони їдуть до пацієнтів. У такій ситуації не обійтися без практичного, легкого і швидко збірного масажного столу. Ми знаємо, як це часто буває проблематично, тому ми подбали про те, щоб у нашій пропозиції були столи з алюмінієвими каркасами. Крім того, вони мають спеціальні протиковзні ніжки, тож вам не доведеться турбуватися про стійкість конструкції навіть на непідготовлених домашніх килимах, плитці чи інших матеріалах.

28 вересня 2024р.

Теги: масаж, стіл, пацієнт

НОВИНИ: Різне

19:35
Пароніт ПМБ та ПОН: у чому різниця та який вибрати?
19:28
Вологий корм для собак від Клубу 4 Лапи
15:18
У комітеті нацбезпеки підтвердили, що мобілізацію чоловіків віком від 50 років обмежили
15:22
Цікаві місця Закарпаття: Відкрийте чарівний край
14:57
США виділили майже $8 млрд на зброю для України включно з авіабомбами JSOW і Patriot
16:54
Переваги та недоліки акрилової ванни
16:02
Університет Саутгемптон — ідеальне місце для отримання освіти у сфері моди!
15:56
Профільований полікарбонат: переваги та недоліки матеріалу
15:53
Закордонний паспорт: ваш ключ до світу подорожей
14:24
Відбитки пальців та фото: ЄС змінює процедуру перетину кордону, у тому числі й для українців
19:23
Telegram буде "зливати" особисті дані тих, хто займається нелегальною діяльністю – Дуров
18:10
Найкращі смарт-годинники для батьків: Як вибрати ідеальний подарунок?
17:38
Електричні рушникосушки – що про них потрібно знати і як обирати
17:30
Закон про заборону діяльності пов'язаних із РПЦ релігійних організацій набув чинності
22:12
/ 1
Держслужбовцям і військовим заборонили використання Telegram на службі
21:53
Додатковий догляд за обличчям: коли і як використовувати
21:37
Чому вигідніше замовити суші сет, ніж окремі види суші і ролів?
00:18
Європарламент закликав дозволити Україні бити західною зброєю по території рф
17:53
Туризм у Карпатах: чому модульні будинки — тренд сучасної інфраструктури
17:50
Створення сайтів спеціалістами MEGASITE
18:31
Нотаріальний переклад документів: що це і коли він потрібен?
17:22
3 поради щодо правильного вибору літнього одягу та білизни для чоловіків
22:30
Який фільтр для очищення води кращий
22:20
Сучасні скляні рішення в інтер'єрі: стиль, легкість та функціональність
21:09
В яких випадках потрібна пластика вуздечки?
» Всі новини