Як підготуватись до НМТ-2025

 

У сучасному світі швидкість та зручність доступу до освіти набувають все більшого значення, особливо коли мова йде про екзамени та підготовку до Національного Мультипредметного Тесту (НМТ). Кожен учасник НМТ має здати обов'язкові предмети: українська мова, математика, історія України, а також обрати один предмет за власним бажанням. Згідно опитування випускників, математика вважається найскладнішим предметом. Репетитор з математики онлайн є ефективним інструментом для здобуття необхідних знань та навичок у зручному форматі, щоб набрати прохідний бал.

AD_4nXeNv45TZ5bTHZd7LKL35SL_Zw-PNRBjSeyLt2WrKbHax2EfeHNDR3V3860UyYViq9NikzhJsmHzNVUNh93XOu9-Iwm3KobuSKEyzYoiAl2sBkfgoSQUeRDY1j9zbOAIYw-n7nelHbfjxxkJfNn6pYZsedO-?key=013-2u-GLLi0hAFXMjq99w

Підготовка до НМТ

Для ефективної підготовки до НМТ важливо враховувати наступні аспекти:

  • Розподіл часу: правильне розподілення часу на підготовку до різних предметів враховуючи ваші сильні та слабкі сторони.
  • Практика реальних тестів: використання практичних завдань, реальних тестів допоможе вам звикнути до формату НМТ і підготуватися до іспиту.
  • Індивідуальний підхід: кожен учень унікальний, тому важливо, щоб підготовка була спрямована на ваші потреби.
  • Мотивація та підтримка: підтримка від родини, друзів, репетитора може підвищити вашу мотивацію та допомогти досягти високих результатів.

Прохідний бал НМТ

З 14 травня до 25 червня триває основна сесія НМТ. Інформація про результати надходить у персональних кабінетах до 02 липня. Додаткова сесія — з 11 до 19 липня. Щоб у 2024 році вступити на бюджет, конкурсний бал має бути не нижче 130, а для вступу на право, публічне управління та адміністрування, міжнародні відносини, медичні спеціальності — не нижче 150. Прохідний бал з основних предметів на НМТ у 2024 українська мова до 45 балів, математика до 32 балів, історія України до 54 балів.

Для випускників у 2025 році НМТ буде з п'яти предметів: три обов'язкові й два на вибір. Покращити свій рівень знань допоможе репетитор онлайн.

Переваги займатись з репетитором онлайн

  • Гнучкий графік: онлайн репетитор дозволяє вам обирати час і місце занять, що підходить вам.
  • Широкий вибір викладачів: на платформах для онлайн навчання ви знайдете велику кількість репетиторів, які мають досвід роботи з учнями різних рівнів.
  • Ефективні методи навчання: використання сучасних технологій дозволяє створювати інтерактивні уроки, вебінари й інші методи, що робить процес засвоєння матеріалу більш ефективним.
  • Зручність і комфорт: ви можете займатися вдома або з іншого зручного місця без потреби у додаткових переїздах.
  • Ефективність занять: дослідження показують, що онлайн навчання ефективні, завдяки індивідуальному підходу і потребах учня.

Займатися з репетитором онлайн — зручний і дієвий спосіб досягнення освітньої мети, хай то буде підготовка до іспитів, отримання нових знань або підвищення рівня ваших навичок.

AD_4nXcCy0x4FBhRbZld6tVkoXll0SXh_9JQRDi516zZn1NplTwk7Rygjc70fxJWmxGqLuRiqwLk_w4vlM4ayCv_vv2mRJJWC-ikq3j3zPAT0M9ZhZ64kKbczbI7ZdWyompbrJ-R57WWNVgSVLjclm9RTXThxPH3?key=013-2u-GLLi0hAFXMjq99w

Скільки коштує репетитор онлайн для підготовки до НМТ

Вартість онлайн підготовки до НМТ може варіюватися та залежати від рівня кваліфікації репетитора, тривалості заняття, частоти, а також регіону і платформи, на якій ви шукаєте репетитора.

Середня вартість заняття з української мови може коливатися від 250 до 1500 гривень за годину залежно від досвіду репетитора та регіону. Також існують можливості для групових занять, які є менш коштовними.

За математичну підготовку ціни коливаються, зазвичай, від 250 до 600 гривень за годину залежно від рівня складності матеріалу та кваліфікації репетитора. Знову ж таки, групові заняття коштують менше.

Вартість занять з історії України також, зазвичай, відповідає цінам на заняття з гуманітарних предметів, від 250 до 500 гривень за годину. Існує можливість обрати репетитора зі спеціалізацією на історії України, або інших аспектах гуманітарних наук.

Рекомендується обговорити деталі з репетитором перед початком підготовки, щоб уникнути непорозумінь і забезпечити ефективність процесу навчання.

Як вибрати ідеального репетитора онлайн

  • Оцініть кваліфікацію репетитора: переконайтеся, що він має відповідну освіту та досвід роботи саме з підготовкою до НМТ. Деякі платформи надають можливість перегляду рейтингів і відгуків від інших учнів.
  • Спілкуйтеся: дізнайтесь у репетитора про його методи навчання, матеріали та підхід до навчання. Важливо, щоб ваші вимоги, очікування збігалися з методикою викладача.
  • Пробний урок: репетитори пропонують безоплатні пробні уроки, під час яких ви можете оцінити їхній підхід та взаємну сумісність.

Онлайн репетитор є відмінним вибором для підготовки до НМТ завдяки своїй ефективності та зручності. Вибираючи кваліфікованого репетитора потрібно розуміти витрати на підготовку, адже ви створюєте найкращі умови для досягнення високих результатів у важливому іспиті.

21 червня 2024р.

Теги: репетитор, математика, онлайн, НМТ-2025, тест

НОВИНИ: Різне

18:33
Чим відрізняється приватна хмара від колективної?
13:42
Новим генсеком НАТО затверджено прем'єра Нідерландів Марка Рютте
01:39
Україна виконає 11 вимог угорщини стосовно захисту прав національних меншин у межах вступу в ЄС
21:26
Для чого потрібні сертифікати відповідності
21:21
Використання фрилансу як кроку до постійної роботи
21:17
Робота в Бельгії: Перспективи та як знайти роботу
14:28
Де обрати найкращий тент з ПВХ онлайн
10:01
Нардепу Тищенку повідомили про підозру за позбавлення волі ексвійськового
06:01
Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля на Андрія Гнатова
05:51
сійярто заявив, що угорщина оскаржить рішення ЄС про €1,4 млрд з росактивів на зброю Україні
16:12
ЄС схвалив виділення до €1,4 млрд з активів рф на зброю для України, угорщина не могла блокувати і розлючена
14:30
Начштабу "Азова" подав заяву в ДБР на командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерала Содоля: просить розслідувати великі втрати
12:39
ЄС наступного тижня виділить на підтримку України першу частину із 2,5 млрд євро від росактивів
12:25
ЄС знайшов спосіб обійти вето угорщини на закупівлю зброї для України за рахунок заморожених російських активів
21:17
Огляд Volvo EX30: Компактний розмір, велика ефективність
15:15
У зіткненні Renault і Volkswagen-а біля Середнього загинув водій першого авто, а водій і пасажирка VW потрапили до лікарні
22:42
Місія: стиль для літньої вечірки
14:15
Рада ЄС офіційно підтвердила початок переговорів про вступ з Україною і Молдовою 25 червня
19:14
Альтернативні методи буріння свердловини: гідроударні та лазерні технології
13:44
Опозиційний до орбана Мадяр проти надання зброї Україні, хоча називає путіна агресором
22:49
Найбільшу групу Європарламенту поповнили опозиційні до орбана угорці
22:34
Чому проєктування та монтаж інженерних систем варто довірити компанії "Майстерно"
22:29
Металопластикові вікна – сучасне рішення для сучасних квартир
22:24
Переваги встановлення сонячної станції для дому
20:38
Рада дозволила фінансувати підрозділи Сил оборони з місцевих бюджетів
» Всі новини