Суші й роли з кожним роком не тільки не втрачають своєї популярності, а навпаки, знаходять все більше прихильників по всьому світу. Що нас найбільш приваблює в цій страві? Оригінальний смак, низький вміст калорій, екзотична подача та наявність великої кількості корисних речовин. Саме тому суші й роли дуже часто стають ключовою закускою на святковому столі. Замовивши суші на день народження, ми позбуваємося проблем на кшталт: а що приготувати? Чим здивувати своїх гостей?
Для японської страви потрібно знати як правильно сервірувати стіл та подавати суші, щоб зберегти традиції та атмосферу Країни Вранішнього Сонця. У японців практичне і духовне тісно пов’язане між собою. Вони вважають, що їжа тільки в тому випадку буде приносити користь, коли вона подана на красивому і правильному посуді.
Традиційну горілку з рису в Японії називають саке. Її п’ють з маленьких порцелянових чашок без ручки, розливаючи зі спеціального глечика. Саке має бути обов’язково теплим перед подачею на стіл. Пити її треба дуже маленькими ковтками.
Також японці не відмовляють собі в задоволенні випити пива. Надають перевагу більше освітленим не міцним сортам. Чудовим поєднанням до суші стане сливове вино. Терпкий кислуватий смак вина чудово гармонує зі смаком суші.
З безалкогольних напоїв, які подають до суші, найпопулярнішим є корисний і смачний зелений чай. Також можна вибрати мінеральну воду. А ось солодкі газовані напої до суші ніяк не підійдуть. Краще залишити їх на потім.
Ну ось ви й дізналися про секрети сервірування столу для суші. Тепер залишилось тільки замовити смачні суші в Monosushi та святкувати разом з друзями день народження.