Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?

Крафт папір - це високоміцний продукт, який сьогодні стає все більш популярним у різноманітних сферах, особливе місце серед яких займає торгівля. Він відноситься до натурального, екологічного матеріалу, який виробляють з деревини.

Що означає слово “крафт”?

Крафт походить з англійського “craft” та означає ремесло, майстерність. Крафтовим називається будь-який виріб, зроблений власноруч. Це є авторський продукт, якому

властива висока якість. Широкий асортимент екологічно чистих пакетів та упаковок з крафт паперу ви знайдете на сайті https://www.zlatopack.com/paper-bags-without-handles.

Вони заслуговують особливої уваги. Причина в тому, що такий папір виготовляється без застосування хімічних речовин. Він не проходить процес біління, тому має характерний коричневий або сірий колір. Цей пакувальний матеріал відрізняється натуральним виглядом, що надає виробам особливий шарм. Стійкість до зовнішніх впливів підтверджує ще одне значення слова “крафт”, що в перекладі з німецької мови означає міцність, надійність. Володіючи справді високою міцністю та витривалістю, виготовлений з доступної сировини, простий у виробництві, цей високоякісний продукт паперової промисловості набув дуже широкого розповсюдження.

Сфери застосування крафт паперу

Однією з основних сфер застосування цього продукту є пакування товарів, а саме, виготовлення пакетів, коробок, обгорток, контейнерів. Завдяки своїй міцності та естетичному вигляду, крафт-упаковка стає вдалим вибором для продуктів продуктової, косметичної та подарункової індустрії. Також його використовують для декорування різних приміщень, що надає їм респектабельного та святкового вигляду.

Ще одна галузь, де використовується цей матеріал - це друкарство. На папір легко наносяться різноманітні зображення шляхом друку. Завдяки цьому можна отримати брендовий виріб з логотипом своєї компанії, описом товару й контактними даними. Сюди теж відноситься друк брошур, каталогів, візиток, ярликів, етикеток. Це додає натурального та органічного вигляду вашим товарам.

Цей продукт чудово підходить для виготовлення різноманітних виробів ручної роботи, включаючи листівки та прикраси.

Через свою екологічність, крафтовий папір часто використовується в різноманітних екологічних проєктах та ініціативах.

Завдяки міцності, сферою його застосування також є виробництво мішків для цементу, піску та інших важких матеріалів, а також паковання хімічних речовин.

Через такі властивості, як довговічність з нього часто виготовляють папір для письма, блокноти, книги, записники, конверти, палітурки та інші канцелярські товари. Зокрема, компанія Zlatopack пропонує широкий асортимент якісних виробів з крафт паперу будь-якої форми, типу та розміру, з малюнками та без, які підходять для різних видів продукції та різних випадків.

Переваги крафтового паперу та упаковки

Крафт-папір є ідеальним вибором для пакування їди, тому що не виділяє шкідливих речовин при нагріві, пропускає повітря та забезпечуючи ефективну вентиляцію свого вмісту. Завдяки цьому всередині не випадає конденсат, здатний зіпсувати чутливу продукцію.

Цей пакувальний матеріал виготовляється з довговолокнистих пігментів, зазвичай з целюлози, що забезпечує йому високу міцність, витривалість та стійкість до розривів. Він добре тримає форму та не рветься. Це дозволяє пакувати важкі товари.

Текстура і колір також додають привабливості та оригінальності, що важливо для маркетингу та брендування. Пакетам з коричневого та білого крафту дуже часто віддають перевагу ресторани та дизайнери одягу і взуття.

Він легко піддається вторинному переробленню, виготовляється з відновлюваних ресурсів і повністю розкладається в природних умовах.

Крафт папір - це якісний екологічно чистий виріб, що відповідає всім сучасним стандартам, та має вигідну ціну. Сьогодні він є модним творчим матеріалом. Це особливий стиль, дух виробництва та атмосфера простору. Це чудовий вибір для тих, хто цінує екологічність, природний та натуральний стиль.

30 квітня 2024р.

Теги: крафт, папір, крафтпапір, пакування, упаковка

НОВИНИ: Різне

14:20
Пенсійна картка: що потрібно знати та які її особливості
18:31
Що подають до суші?
18:13
Як створити стильний образ з взуттям від Sandalini
11:05
Після замаху Фіцо прооперували, загрози життю нема – ЗМІ
17:47
Прем'єра Словаччини Фіцо важко поранив з рушниці 71-річний співвітчизник
22:36
Чому варто обзавестися ортопедичним диваном-ліжком?
16:57
Найкращі екологічні ремінці для Apple Watch Series 9
11:13
Цікаві види пряжі: меланж, секційна, омбре. Особливості та відмінності
15:51
Переваги безконтактних дозаторів у порівнянні з механічними
15:32
Вертикальні жалюзі на пластикові вікна – як монтуються та переваги моделей
15:05
Засоби для догляду за автомобілем від Sika: Переваги вибору
22:20
Зеленський відповів фіцо, який образив словаків за збір коштів на снаряди Україні
22:09
З прощальним візитом до України приїхала президентка Словаччини
22:04
Румунія назвала кількість українських "ухилянтів", що потрапили до цієї країни
19:43
Які кросівки та кеди вибрати чоловікам у 2024 році
19:33
Освітлення для саду і ландшафту: вибір обладнання та поради з інсталяції
19:17
Чи потрібна сучасним школярам допомога з вивченням української мови в школі?
21:03
/ 2
Зеленський по телефону"тривало і предметно" поговорив з орбаном
17:29
Plusquamperfekt в німецькій мові: як використовувати?
17:17
Досконалий засіб для вашого творчого виразу: DJI Mavic 3 Fly More Combo
14:20
Паливні пелети – ефективне та екологічне біопаливо
22:56
Зелена карта онлайн: де купити і скільки коштує у 2024 році
17:48
Контрольовані операції: ключові аспекти та важливість у бізнесі
13:38
Шафа-купе для акуратного та зручного зберігання речей: як підібрати найкращу?
20:52
/ 2
"Потрібен ще один Вселенський собор", – предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав про спільне святкування Великодня
» Всі новини