У Мукачеві місцеві цигани жорстко побили працівника ТЦК (ВІДЕО)

У Мукачеві місцеві цигани жорстко побили військового у формі. Свідки зафіксували бійку на відео. Що стало причиною конфлікту наразі невідомо.

У Мукачеві місцеві цигани жорстко побили працівника ТЦК (ВІДЕО)

Свідки стверджують, що йдеться про працівника ТЦК і СП.

На відео видно, як військового, який сидить на землі, б'ють ногами, а потім - руками, кулаками.

У ситуації розбирається місцева поліція.

"Заяв до поліції з даного приводу ні від кого не надходило. Подію ми самостійно зареєстрували, наразі встановлюємо всі обставини події та визначаємося з правовою кваліфікацією", - розповіла речниця поліції Закарпаття Ганна Дан.

 

20 лютого 2024р.

Теги: цигани, Мукачево, військовий, бійка, конфлікт

Коментарі

закарпатець 2024-02-25 / 10:21:06
Так воюють із нашими військовими в тилу. Адже вони багатодітні батьки Пі.....си.

Миша 2024-02-24 / 15:24:27
А чого циганы не воюют?

пенсіонер 2024-02-23 / 09:26:51
До нижнього.
Коли комуністи з Балогами розкрадали українське майно, ти мабуть із своїми батьками протестував проти цього. Ти мабуть бунти проти цього підіймав?
Ти мабуть на вибори не ходив і не жив взагалі в Україні? Ви під.... прокремлівські верещете що влада все краде, але самі разом з нею крадете, хабарі даєте і берете, навірно комуністи ліси вирізають та контрабандою займаються.
Ніхто не каже що комунари були ідеальними, але тоді цигани військових не били, поліцейським в очі не кидалися.
Цікаво хто вам створив хаос і тотальну корупцію, ти мабуть останні двадцять років живеш на Марсі, бо вдаєш, що не маєш до цього ніякого відношення.
Ти би ще згадав Австро-угорську імперію, чехів та мадярів.
Лише деб... плює у минуле, яке уже не справиш, але лише ід.... не бачить, що у нього під носом зараз твориться, на що можна вплинути.
А на рахунок злоров'я, ти краще хвилюйся за своє, бо Бог палицею не б'є, але все бачить. Дивися щоби ти не опинився у відповідного доктора.
Цікаво де ти серед алфавіту, мабуть на букві "Ж".

До пенсіонера 2024-02-22 / 20:30:27
Ти , старий маразматик , начебто пишеш патріотичні слова АЛЕ це все вже НАСЛІДКИ !!!
Про ПРИЧИНИ забув , майже із-за віку і німецького цімбора Альцгеймера ?!
Адже публіка володіє інформацією "хто" розкрадав військовий потенціал країни з третім ядерним потенціалом в світі !
Починаючи з комуніста -ідеолога (вже мерця) Кравчука , Кучми з родиною жидо-олігархів , інфантильного Ющенка , котрим керував Балога , розпродуючи військове майно і зброю , двічі засудженого Януковича , що зруйнував всю систему безпеки України разом з СБУ, ГПУ і іншими зрадниками , а тепер ще й з Зе і К° , що до кінця знищують і утилізують на цій території все , що залишилося (земля , населення , промисловість,...)
Країна одвічного хаосу і тотальної корупції.
Тож , пінзияшу , пишучи "Я" почни з "А".

Айбо 2024-02-22 / 20:17:57
В кожній родині мають нарешті замислитися , чому в країні не війна , а військовий стан ? Чому до моГилізації примусово заберають бідний і середній клас , а футболісти влаштовують матчі , спортсмени їздять на міжнародні змагання , в палацах культури щотижня концерти і коміки , ...??? Цей список нескінченний !!!
Всі бюджетники мають віддати свій борг державі , котра їх кормила з руки . Всі депутати місцевого і обласного рівнів мають бути на фронтах, а не пропагувати йти вмирати за їхні статки і маєтки .
Поки , вкрай неграмотне ,населення КРАЮ не покаже стійкість , доти всякі продажні ТЦК і СП , випадкові ідіоти з ВЛК .... будуть кошмарити РАБів .
Хай вся бюджетна сфера йде на війну ПОПЕРЕДУ !

закарпатець 2024-02-22 / 13:11:30
У всьому винна влада. Бо не повинно бути ніяких ТЦКашників на вулицях.
За мобілізацію на місцях повинна відповідати місцева влада в особі ОТГ, міський, районних та обласних рад, адміністрацій.
В ТЦК мобілізований або призивник лише має проходити ВЛК і оформлення документів і все. А то у нас депутатня лише бюджетне бабло ділить та землями торгує. Не можете місцеві вождики провести мобілізацію, пиз.... самі на фронт, попереду голови ОТГ і рад, а за ними слідом депутати. А то бач у Закон про мобілізацію чомусь протягли пункт про бронювання голів рад та їх заступників. Що захищати державу треба лише вівчарям, водіям, трактористав та айтішникам??
І не треба робити Збройні Сили у всьому винними, вони і так ледве стримують орду на фронті. І не давайте хабарі військомам, вас ніхто не заставляє це робити, але ж ви хочете здриснули від мобілізації та втекти за кордон, а потів виєте що воєнкоми мільйонери. Хіба це не ви їх зрорбили мільйонерами???. Не будете давати, вони не будуть брати і не треба буде їх ні в чому винити.
У ТЦК повинні працювати лише десяток інвалідів війни та жінки діловоди, котрі мають там оформляти папери.
Не повинні військові стояти на міліційських постах, як у Нижніх Воротах, доста того, що там стоять поліцаї, тим більш, що у них більше повноважень ніж у військових.
Якби зелені муд.... провели призив строковиків, було би кому охороняти мости, склади і тунелі, до того ж бесплатно та ще й резерв би готувався для ЗСУ, а то в "сторожі" у формі повалили відставні військові, ментовські пенсіонери та мажорняк, при тому отримують добру зарплатню від ЗСУ і МО до 30 тисяч у місяць.
Хтось із депутатів заявив, що в Україні мобілізовано біля мільйона чоловік, а на фронті лише біля 300 тисяч, то де тоді інші 700 тисяч?? Склади сторожать та ментів охороняють на постах.
Влада спеціальнор робить провокації із ТЦК, підставляючи військових та направляючи гнів дур.... населення саме на них.
Хай шукають мобілізантів місцеві голови ОТГ та депутати, яких місцеві жителі собі обрали і хай їм писки бють. Бо то ганьба для держави, влади і Президента коли ТЦКашників пиз..... цигани і весь світ на це дивться в Інтернеті.
Хлопці на фронтах гинуть і ледве стримують ординців і це чиїсь чоловіки, сини, батьки, то хто їх замінить на фронті, коли кожен х.... хоче відкосити від мобілізації. На х... нам тоді така держава, а тим більш місцева влада??

123456789 2024-02-22 / 10:10:27
В Мукачеві цигани повністю розпоясались. Навіть в Ужгороді такого не має, де табір в рази більший. Але хочу відмітити, що чогось цей тцкашник один. По ходу бухав з циганами і почав мабуть «права качати», бо чого з якогось дива не має заяви. Це одне. А по друге, якщо я не правий, що даний т.з. «військовий» не винен, йде тенденція, цих бойовиків з тцк бити. А будуть бити всюди і всі. В тячівькому районі приміром, ходять чутки, всіх гончих з тцк переселили в одне місце, щоб бува часом їх не били вдома.

пенсіонер 2024-02-22 / 09:04:40
До вуйка.
Тебе послухай, то цигани все правильно роблять. І крадуть, і наркоту розповсюджують і бють.
Та якщо вам під..... щось не любиться то йдіть до військомів, до районної та обласної ради під ОВА і там висловлюйте претензії чи невдоволення, а не циганів підюжуйте щоби били простого військового, а може цей військовий на фронті був.
Закарпатська пиз.... поховалася за тисячу кілометрів від війни, дітей відправила за границю і тепер їм цигани брати.
Ви забули су...., що орківьскі ракети летять на 5 тисяч кілометрів, не напросіть собі їх у наших міста і селах.

Вуйко 2024-02-21 / 18:37:00
Правильно зробили. Хлопців відправляти як псів на забій. Не дивляться чи інвалід чи які в людини проблеми. Як почали 10 років тому робити геноцид нашого народу, хто верне хлопців молодих, положили стільки людий а кончиться і так всьо мирним договором.

пенсіонер 2024-02-21 / 18:10:06
До нижньго
Добре пискати поки орда далеко. Але нікого вони не помилують якщо прийдуть, памятай про це. В Гулаг ніхто добровільно не йшов, а загинули там мільйони. Дідів запитай, що було починаючи із 1944 року та до шестидесятих.

До нижнього 2024-02-21 / 17:55:31
Не треба дiлитись власним досвiдом !

пенсіонер 2024-02-21 / 16:20:53
Капуту
Кідь, не дай Боже, прийдуть у Закарпаття кадировці із бурятами та калмиками, будеш разом із циганами х.... їм со.....та за....цю підставляти.

Капут 2024-02-21 / 16:09:02
хоть цигани не цивілізована раса,і їх не одобрюю розмноження,но зараз їм похвала і дати а ще й медалі за відвагу вот це справні Герої

Табор до нika 2024-02-21 / 15:25:32
Це ще не жорстко…все ще попереду! Маеш на увазi бити рибалок в тцк ?! Потерпи малинько …!

ддд 2024-02-21 / 14:58:03
цигани циганами,а ми шо,а ми 0 так шо так

закарпатець 2024-02-21 / 14:30:34
Прии мадярах усіх циганів і жидів відправляли у трудгош, трудові будівельнеі загони і відправляли на східний фронт будувати укріплення. Власне ця публіка і побудувала лінію Арпада.

Конарь 2024-02-21 / 13:59:55
Неє Гітлера на циган,вже би вісі через комен піднялися до всевишнього...

нік 2024-02-21 / 12:59:13
Ловити за руки за ноги,бити і в машину, потім бити в тцк, всьо по закону

док сі чорні свині будут жировати 2024-02-21 / 11:10:34
Виловити всіх йовжіїв та напакувати в товарні вагони та най лопати штикові бирут разом із бировими та сук під Авдіївку лінію оборони копати. Де сяке видано каліки маут робити перемогу а сякі суки жируют та махають ногами та руками по представниках влади. Аж не хотят під Авдіївку то в чічню до обрізаних товарні вагони переадресувати, на крайний случай до путлера на Аляску мерзоту.

Ліс 2024-02-21 / 09:53:41
Тих свиней чорних на розмінування

НОВИНИ: Кримінал

14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
» Всі новини