В Ужгороді з’явиться спортмайданчик від "Кока-Коли" та "Фонду братів Кличко"

У рамках спільного проекту "Клич друзів - граймо разом!" компанії "Кока-Кола Україна" та благодійної організації "Фонд братів Кличків" у Києві відкрито спортивний майданчик та оголошено результати цьогорічного конкурсу.

У Києві на бульварі Дарницькому,4а урочисто відкрито спортивний майданчик та оголошено результати цьогорічного конкурсу, проведеного в рамках спільного проекту "Клич друзів - граймо разом!". Захід організований компанією "Кока-Кола Україна" та благодійною організацією "Фонд братів Кличків", повідомляє УКРІНФОРМ.
За результатами конкурсу, в різних куточках України встановлять 15 спортивних майданчиків. Серед них - місто Київ, селище Немішаєве та місто Бровари (Київщина), Прилуки (Чернігівщина), Умань (Черкащина), Кіровоград, Миргород (Полтавщина), Шепетівка (Хмельниччина), Нововолинськ (Волинь), Стрий (Львівщина), Конотоп (Сумщина), Перещепине (Дніпропетровщина), Ужгород (Закарпаття) та селище Н. Сірогоди (Херсонщина).
Відкриття першого майданчика відбулось у Києві. Його учасників привітали президент та головний операційний директор компанії "Кока-Кола" Мухтар Кент та голова правління БО "Фонд братів Кличків", чемпіон світу з боксу Віталій Кличко.
Мухтар Кент, зокрема, зазначив: "Кока-Кола Україна" є свідомим членом українського суспільства. Ми пишаємося співпрацею з Фондом братів Кличків. Таке співробітництво - чудовий приклад бачення нашого розвитку разом із суспільством. Підтримуючи економіку та зміцнюючи бізнес-середовище в Україні, ми допомагаємо поліпшувати якість життя".
Учасники та гості заходу мали нагоду відсвяткувати початок нового етапу всеукраїнського проекту "Клич друзів - граймо разом!". Організатори провели численні конкурси, в яких залюбки взяли участь місцеві дітлахи. Переможці змагань отримали спеціальні призи. Загалом участь у відкритті спортивного майданчика у Києві взяло понад 150 дітей.
Як зазначив у своєму вітальному слові Віталій Кличко, перше знайомство зі спортом у дитини відбувається на дитячому майданчику коло будинку. На жаль, для мешканців невеликих містечок та сіл власний спортмайданчик - це лише мрія. Він повідомив, що вже четвертий рік поспіль Фонд братів Кличків та компанія "Кока-Кола Україна" втілюють цю мрію української малечі в життя: у рамках проекту "Клич друзів - граймо разом!" уже відкрито понад 50 спортмайданчиків по всій Україні.
Довідково. Проект "Клич друзів - граймо разом!", розпочатий 2006 року з ініціативи Фонду братів Кличків та за підтримки компанії "Кока-Кола Україна", має на меті сприяти відродженню фізичної культури серед підлітків та популяризувати активний спосіб життя. 2007 року організатори оголосили всеукраїнський конкурс та відібрали місця для встановлення майбутніх дитячих майданчиків. Конкурс тривав два місяці, впродовж яких надійшло близько 600 заяв. Розгляд та відбір заяв проходили у декілька етапів, відтак відібрано 15 заяв на встановлення дитячих спортивних майданчиків на всій території України.
Цього року "Кока-Кола Україна" та Фонд братів Кличків оголосили про новий всеукраїнський конкурс на встановлення дитячих спортивних майданчиків. Він тривав з 31 березня до 5 травня 2008 року. Місця для реалізації проекту відбирали на конкурсній основі, щоби дати шанс мешканцям усіх регіонів України відстояти своє подвір'я.

Укрінформ
10 червня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 5
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
» Всі новини