Вибираємо вхідні двері в дім та в квартиру: що слід врахувати при виборі

Вибір вхідних дверей — не проста задача. Треба вибрати якісний, міцний виріб, естетичний і щоб пасув до вашого інтерʼєру, щоб був приємний оку і захищав від шуму та холоду з вулиці. Чи реально взагалі всі ці якості обʼєднати в межах одного виробу? Розглянемо, на що спиратись, вибираючи вхідні двері в квартиру і в дім.

 

Вхідні двері для квартири

Вартість вхідних дверей буде формуватись в залежності від багатьох нюансів: використаних матеріалів, розмів, технічних аспектів тощо. І в залежності від типу оселі двері також будуть відрізнятися. При виборі дверей для квартири слід врахувати ряд аспектів.

  1. Розмір. Частіше за все використовують стандартні параметри полотна, та за потреби замовляють двостулкові двері. Необхідний розмір можна визначити самостійно, як виконати заміри ширини та висоти коробки в декількох місцях. Та слід пам'ятати, що вже встановлені двері будуть заважати, адже важливі заміри порожнього отвору, то процес потребує уважності.
  2. Товщина металу. Це один з головних параметрів, який впливає на зламостійкість. Часто продавці наголошують саме на товщині, щоб клієнт не зосереджувався на інших аспектах. Проте визначити самостійно на око заявлену товщину доволі складно. Також важливим фактором є те, що на зламостійкість впливають і якість замків, безпосередньо, конструкція дверей та багато інших місць, які можуть виявитись слабкими. Крім того, не завжди важко полотно буде гарно впливають на довговічність дверей, бо може спровокувати знос петель чи перекоси полотна. Безумовно, це не означає, що треба надавати перевагу металу, тоншому за 1 мм. Моделі одного виробника можуть відрізнятися від іншого, тому треба детально аналізувати запропоновані варіанти, враховуючи недоліки та переваги.
  3. Товщина панелей. Критерій, якій визначає рівень ізоляції звуків, а також впливають на естетичність. Більш товсті панелі підходять для глибокого фрезерування, що часто робить зовнішній вигляд більш привабливим.
  4. Фурнітура і замки. Сучасний ринок пропонує широкий асортимент, серед якого кожен може відштовхнути від можливостей і бажань. Для багатьох ручок можна обрати колір (латунь, хром, бронза і т.д), а рівень різноманітності замків по надійності та конструкції також включає велику кількість варіантів.

Як заощадити при виборі дверей

Обирати виключно ті магазини, які співпрацюють безпосередньо з виробниками. Так, наприклад, ціна на вхідні двері в Альберо є оптимальною та доступною. Такі магазини часто пропонують моделі не тільки за акціями цінами, а й за цінами виробників. Тому можна вигідно купити в Україні все необхідне.

Краще орієнтуватися на великі інтернет-магазини та спеціалізовані кампанії. В такому випадку, як правило, можна отримати якісну консультацію та розраховувати на те, що ваші запити та обсяг бюджету будуть враховані.

 

Вхідні двері для дому

Перераховані раніше пункти актуальні в цьому випадку, проте двері з виходом на вулицю мають і додаткові вимоги, враховуючи вплив навколишнього середовища:

  1. Панелі. Одна з вагомих відмінностей. Для вулиці використовують вологостійкі матеріали та антивандальне покриття. Враховуючи, кількість опадів та середні температури в періоди осені та зими також часто влучним варіантом може стати піддашок, додаткові контури ущільнення, спеціальні утеплювачі.
  2. Часто на вуличних дверях з металу за рахунок конденсату з'являються крига. Це псує зовнішній вигляд та шкодить замкам. Виходом з ситуації може стати коробка з терморозривом. Вона забезпечує зменшення різниці температур між зовнішньою та внутрішньою частинами коробки.

Ціна в магазині Альберо однозначно вас потішить. Тому радимо звернути увагу на асортимент продукції від перевірених виробників!

24 січня 2023р.

Теги: двері, вхід, вибір

НОВИНИ: Різне

18:27
Лайфхаки догляду за комбінованою шкірою
20:55
Велика родина за святковою вечерею: як вибрати зручний стіл
21:54
Jooble – кращий сайт для пошуку роботи, і ось чому
15:05
Що таке крафт папір і яка його сфера застосування?
02:11
/ 2
Фіцо назвав "пердінням" збір словаками €4 млн для України
15:18
/ 1
Косметичний ремонт у помешканні - як підготуватися, щоб все пройшло як і годиться
14:40
Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ
13:08
Чи потрібен вугільний фільтр для води
20:07
Якими бувають стаканчики
16:56
Як доглядати за біговими кросівками: поради та трюки
16:30
Як купити вуличний ліхтар: особливості вибору якісного приладу
16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
» Всі новини