Твоя лінгвістична підтримка: книги для вивчення іноземної мови

Книги для вивчення англійської — незамінний помічник у процесі опанування мови. Погодьтеся, лише заняття з репетиторами чи спеціальні додатки не дадуть того результату, який можна дістати, коли вивчати мову комплексно, користуючись також ще й підручниками та художньою літературою англійською. Саме про них сьогодні в нашій добірці.

62cd9d361ad20.pngСучасні підручники з англійської мови намагаються бути не тільки корисними, а ще й цікавими та не нудними, щоб зробити процес вивчення мови справді захопливим і незабутнім навіть для дорослих ознайомиьись з ними можна ось тут. У такому разі не можна не згадати видання «Англійська для дорослих. English is not easy» Люсі Ґутьєрес. Ця книжка — це результат вивчення сучасної англійської самою авторкою. Якщо прагнете покращити насамперед розмовну англійську, то це видання, з великою кількістю сленгу та мемів, точно стане вам у пригоді.

Самовчитель Сергія Святенка «50 уроків англійської. Говоримо без помилок, ок?» допоможе всім, хто досі тремтить від страху сказати щось англійською. Відомий перекладач та викладач англійської орієнтується саме на українського читача та доступно тлумачить основні правила мови, намагаючись пояснити спосіб мислення самих її носіїв.

Книги англійською для початківців нерідко можуть містити паралельний текст, що дає змогу вивчати мову, порівнюючи переклад із оригіналом. Видання «О. Генрі. Оповідання / Short Stories (Видання з паралельним текстом)» підійде шанувальникам відомого новеліста, адже тут зібрані його найкращі твори, а книжка «The Black Cat and Other Stories», що містить оповідання Едгара Аллана По, написані в готичному стилі, стане в пригоді тим, хто полюбляє містику, жахи, романтику та сатиру.

Книги англійською мовою купити варто навіть такі, де паралельного тексту немає, та й не обов’язково вони мають бути класичні. Справжнім викликом і новим етапом у вивченні англійської може стати читання творів видатних сучасних письменників. До прикладу, цікавим є роман Стефані Маєр «Midnight Sun», що належить до саги «Сутінки» та переповідає відому вампірську історію вустами Едварда Каллена, а не Белли Свон.

62cd9d793363a.pngДитячі книги для вивчення англійської обов’язково повинні мати інтерактивний складник. Саме таким є підручник «Storytelling. Англійська для дітей в історіях з учителькою в рожевій спідниці». Це не тільки чудовий посібник із завданнями та ігровим елементом у вигляді карток для вивчення слів чи паперових ляльок для вистави, орієнтований на дітей віком від трьох років — це й прекрасний помічник для батьків та педагогів, адже тут лайфгаками щодо ефективного залучення малюків до вивчення мови ділиться досвідчена вчителька англійської.

Видання «Ігрові завдання з наліпкам. Англійська мова. 1 клас» та «Ігрові завдання з наліпкам. Англійська мова. 2 клас» підійдуть для дітей, що тільки почали вивчати англійську, та допоможуть їм упевнено закріпити вивчений у школі матеріал перед тим, як перейти до поглибленого вивчення мови.

Для дітей, що прагнуть покращити навички читання, радимо звернути увагу на твори світової класики, з адаптованим до певного рівня текстом. Наприклад, чудові класичні твори у виданнях «Аліса в Країні чудес / Alice in Wonderland (Читаю англійською)» (рівень Elementary) чи «Таємний сад. Читаю англійською» (рівень Pre-Intermediate) — це прекрасна нагода насолодитися шедеврами літератури для дітей, водночас тренуючи свої навички читання.

08 серпня 2022р.

Теги: англійська, Ґутьєрес, самовчитель, Святенко

НОВИНИ: Різне

10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
» Всі новини