На що звертати уваги при виборі стільців?

Оформляти інтер'єр домівки – наче збирати мозаїку. Тут і побутова техніка, і різні шафки-полички, затишні дивани і крісла для зони відпочинку, ергономічні меблі для робочого кабінету, комплект для обідньої зони тощо. Щоб інтер’єр мав довершений вигляд, усі меблі повинні гармонійно доповнювати одне одного, зливаючись в єдиний ансамбль у певному стилі. Звісно, це правило також поширюється і на стільці. В інтернет-магазині Kupistul.ua до вашої уваги пропонується величезний вибір стільців для будь-якого інтер'єру.

Здавалося б, вибрати стільці простіше нікуди: дерев'яний стіл - отже, і стільці мають бути з дерева. Але вся проблема у дуже великій кількості запропонованих варіантів. Різні кольори і стилі, фактури і оббивки. Звісно, досвідченому дизайнеру буде легко зорієнтуватися в такому розмаїтті, а от звичайний покупець може легко розгубитися. Тому пропонуємо короткий огляд стільців, які ви можете придбати онлайн в нашому магазині.

GvFG9aqT3MlwWP3fYm53Fn13Gk2evyYt7sm-tSoGS0AnDsEoDKh7dHlYA51IBkDBVFjAgRhcYCCqEA_Gh_yoSg_zmTgeVN6r1PyDVy9zeuKFewU3wboeKUWH9WKq4OXz3M7xf-kYSZAQLaDaBuU

Різновиди стільців

Асортимент стільців на нашому сайті налічує понад 2000 різних моделей. Найчисельніша група – це обідні стільці, друге місце за кількістю посідають барні і напівбарні моделі. Також в нас досить великий вибір стільців для відвідувачів, конференц-стільців і табуретів. Окремою групою виділені стільці для дачі і пікніка, а також такі різновиди меблів як банкетки і пуфики. Тож кожен наш відвідувач приречений знайти потрібний стілець. Для зручності пошуку всі моделі розсортовані за їхнім призначенням для певного приміщення:

  • для кухні та їдальні;
  • для вітальні;
  • для спальні;
  • для передпокою;
  • для балкону, тераси чи веранди;
  • для вулиці;
  • для кабінету;
  • для приймальні та ресепшн;
  • для переговорної зали;
  • для зони очікування;
  • для банкетної зали тощо.

Стільці, представлені на нашому сайті, – це сучасні вироби, які відповідають всім вимогам ергономіки. Всі без винятку меблі відзначаються естетичним виглядом, мають високу якість виконання.

Як вибрати стілець

Вибираючи стілець собі додому, насамперед слід враховувати два моменти. Перший – це колір стільця. Він має вдало поєднуватися з іншими меблями, кольором стін та декору. Щодо цього можна знайти безліч порад та прикладів в інтернеті або ж проконсультуватися з відповідним фахівцем. Найпростіше діяти за принципом подібності, наприклад, купити стілець такого самого кольору, як і стіл.

З іншого боку, стілець може відігравати роль колірного акценту в інтер'єрі. В такому разі колір стільця має контрастувати із загальною колірною гамою інтер'єру. Цей прийом часто використовується для оформлення приміщень, витриманих у пастельних або ахроматичних тонах. Яскравий кольоровий елемент додається з метою уникнути монотонного, прісного настрою в кімнаті.

Другий момент – це стилістика стільця. Тут також можливі два варіанти:

  1. традиційне рішення з дерева, що підходить під класичний інтер'єр;
  2. сучасний стілець, що втілює оригінальний дизайнерський задум, виконаний з технологічних матеріалів.

Звісно, інтер'єрних стилів значно більше, але сучасні тенденції в оформленні інтер'єру дозволяють вдало балансувати на осі «класичний – сучасний».

Tg2DSqadQX8nyHNP-KVSqU4BTq5QAkorMtdmfjjfOXWdlh_nrWc_NrP_quBfZgNMj1jK9PNkgbM6O4dkCEbfYqgNDDGlsLekZBPhHzco7gfNYb_AWqKUuNTev4xqJyaqXqomBgUvga7Ro2x3CRs

Висота стільця також має неабияке значення. Обираючи стілець за висотою, радимо орієнтуватися на встановлені стандарти. Отже, висота стільця відносно столу підбирається за таким простим правилом: відстань від верхньої частини столу і до сидіння повинна становити не менше 30 см. Це також стосується і барних стільців. Якщо висота барної стійки 90-95 см, то обираємо напівбарний стілець висотою 60-65 см. Відповідно, з висотою стільниці збільшуватиметься і висота сидіння стільця.

Вибираючи обідній або робочий стілець, можна відштовхуватися від власного зросту. Наприклад, якщо ваш зріст становить 168 см, то оптимальна висота посадового місця становитиме 45 см. Більшість стільців якраз мають такі параметри, адже розраховані на середню висоту дорослої людини. При зрості від 162 до 168 см знадобиться дещо нижчий стілець висотою 42-43 см. Якщо зріст ще менший, то необхідно підібрати модель з висотою сидіння 40 см.

19 липня 2022р.

Теги: стілець, кухня, їдальня

НОВИНИ: Різне

14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
» Всі новини