Бойові виїзди – майже щодня, часто по кілька разів, у тому числі вночі.
А в перервах хлопці виховують цуцика, займаються спортом і самі готують смачнющу їжу.
Головний кухар – Василь із Ужгорода. Насправді він навідник гармати, але взяв на себе й кухарську місію. До війни займався кейтерингом, мав м’ясний магазин, тому знає в цій справі толк. Сам спорудив із підручних матеріалів тандир, дістав казанок і готує страви по-закарпатськи.
Цього разу Василь приготував токан (змішав кукурудзяну крупу, кукурудзяне борошно, додав сиру, шкварок та інших інгредієнтів) і зварив баранину, яку передали з сусідньої ферми.
"Дуже рідко вдається скуштувати таке в польових умовах, смакота неймовірна! Скажу річ, яку підтвердить будь-який військовий, – після смачної, ситної їжі і бити орків легше!", - розповів речник 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Ярослав Галас.
Slаva 2022-06-27 / 20:57:57
Нехай усім військовим, які захищають Україну допомагає Боженько))) СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!!
Иречникові 2022-06-27 / 11:52:55
Респект
Антон 2022-06-27 / 07:40:01
Знаю Впсиля багато років , був покупцем його товарів у мясному магазині!! великий професіонал і Порядний Хлопець, тепер впевнений що наші хлопці на фронті смачно їдять ! Хай Господь береже
Земляк 2022-06-26 / 10:50:42
Смачного, повертайтесь живими, здоровими і з перемогою. Славаи Україні, Слава героям !!!.