Найкраща лазерна епіляція ніг 3D

Гладенька шкіра на ногах – ознака доглянутості та гарного смаку. Вона дозволяє виглядати ефектно та впевнено.

Найкраща лазерна епіляція ніг 3D

Але є й інші позитивні сторони. Відсутність зайвого волосся полегшує догляд за собою, дарує час на приємні моменти, а не забирає його на виснажливу депіляцію. Найкращим способом може стати 3D лазерна епіляція ніг в Епілазері. Це найбільш ефективна на сьогоднішній день методика, за допомогою якої можна досягти цього результату без неприємних наслідків.

Про технологію

 Епіляція лазером - унікальний метод позбавлення небажаної волосяної рослинності на довгі роки. Дія лазера спрямована на руйнування фолікулів, відповідно ріст волосків припиняється. З'явившись у другій половині 20 століття, вона стала проривом у світі косметології. З роками технології удосконалилися.

 Найсучасніша сьогодні являється гібридна триокластерна технологія. Більше результативної методики поки що не вигадали. У старих лазерних апаратах було безліч недоліків та обмежень. Вони були дуже болючими та небезпечними, вимагали низки обмежень, а ефект був набагато гіршим. 3D рекомендується для епіляції ніг і більш чутливих зон. Також усім втомленим від неприємних відчуттів при використанні електроепілятора, воску, від регулярного гоління та подразнення після нього.

Принцип дії 3Д лазерної епіляції ніг полягає в одномоментному впливі 3-х хвиль. Поєднання в одному промені довжини 755, 810 і 1064 нм забезпечує вузько спрямоване точне проникнення до фолікулів. При цьому навколишні тканини не ушкоджуються. Для цього використовують апарати EpiLaser P MIX Limited Edition, які мають сапфіровий наконечник. Зазвичай, під час лазерної обробки тканини нагріваються, що викликають дискомфорт. Болючі відчуття мінімізуються завдяки сапфіровій насадці, що охолоджує шкірний покрив.

 Тому можна констатувати, що 3D кардинально перевершує попередні лазерні методики. Епіляція ніг проходить без болю, подразнення, опіків та травм. Шкоди для здоров'я людини, як і для шкіри, зокрема, метод не несе. Гарантію якості підтверджено клінічними випробуваннями нового обладнання. Дозволено проводити лазерну епіляцію в зоні ніг та інших місцях тіла і навіть обличчя.

Переваги та недоліки

Видалення волосся за допомогою гібридної техніки має перелік переваг:

Результативність. Продуктивність у середньої людини близько 97%. Навіть у світловолосих – ефект досягає 90%, а за наявності гормональних порушень гарантовано відбудуться зміни у кількості, щільності та темпах росту волосків.

Комфортність. Забезпечує система контактного охолодження робочої площі маніпули. Про біль можна забути.

Універсальність. Справляється з волоссям будь-якого забарвлення, товщини та щільності. Підходить для чоловіків та жінок, підлітків та пенсіонерів.

Мінімум протипоказань. А ті що є, короткострокові.

Підготовка до лазерної епіляції ніг не потребує складних дій та суворих заборон. Багатьох може злякати тривалість курсу, необхідність регулярного відвідування салону та висока вартість цієї маніпуляції. Але якщо порахувати час та засоби, витрачені на гоління, болісну депіляцію. І врахувати, що всі ці способи дарують лише тимчасовий ефект – то 3Д – найкраще рішення.

У мережі студій ЕпіЛазер регулярно проводять акції та дарують знижки, що позитивно позначається на ціні. Цінова система лояльності у поєднанні зі стабільно високою якістю призводить до них не лише дівчат із Києва, а й інших куточків країни. Численні відгуки, сповнені подякою, та свідчать, що EpiLaser.com.ua – найкращі в Україні.

Як проходить?

Перед проведенням лазерної епіляції обов'язково потрібна консультація. Попередньо ці функції виконується адміністратором у телефонному режимі. Також безпосередньо перед проведенням епіляції фахівець оглядає та збирає анамнез у клієнта. Слід виявити моменти, які можуть вплинути на результат. Ґрунтуючись на даних, лікар налаштовує обладнання для досягнення найкращої результативності у конкретному випадку. Після завершення епіляції косметолог дає рекомендації щодо догляду за шкірою.

Підготовка полягає в голінні волосся на ногах. Бажано виконувати її за 1-2 дні, щоб довжина щетинок становила до 0,1 – 2 мм. А вищипувати (воском, шугарингом, пінцетом, електричним депілятором) не можна 20 днів до процедури та після неї.

Кількість сеансів залежить від індивідуальних особливостей організму і кожному по-різному, зазвичай це 8-12 з інтервалами 4 тижнів.

Час проведення залежить від зони тіла. Наприклад, ноги повністю – 40 хвилин, а гомілки – 20. Косметолог нанесе гель, що охолоджує та посилює проникнення лазерної енергії, і обробить послідовно всі ділянки. 3D-методика дозволяє проводити дуже швидко епіляцію, а це великий плюс.

Повторні сеанси необхідні для того, щоб повністю зруйнувати всі волосяні цибулини, оскільки за один раз це неможливо. Гібридний лазер діє лише на волоски в активній стадії зростання. Таких одночасно приблизно 25 відсотків від загальної кількості. З наступним разом активується інша частина.

Коли заборонено?

Перед записом на лазерну епіляцію ніг слід ознайомитися з протипоказаннями:

цукровий діабет;

порушення цілісності епідермісу;

онкологією;

інфекційними ураженнями епідермісу;

гострими вірусними інфекціями;

при вагітності та годуванні груддю.

При менструації можна робити. Але в цей період може підвищитись чутливість, а також болючість у зоні обробки.

3D лазерна епіляція – найкраща процедура, до якої звертається дедалі більше дівчат. А мережа ЕпіЛазер успішно виконує таку послугу, що підтверджують позитивні відгуки. Будьте певні, що тут лазерну епіляцію ніг проведуть якісно та комфортно. А результат Вас точно приємно потішить.

 

01 лютого 2022р.

Теги: епіляція

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини