Електромобілі Dodge Charger та Dodge Challenger

Dodge Charger та Dodge Challenger електрифікують.

Американські автомобілі Dodge Charger та Dodge Challenger – це ціла епоха! Але виробник нещодавно заявив, що залишилося цим автомобілям недовго - лише до 2024 року. Потім моделі стануть електричними, втративши потужні бензинові двигуни.

Двигуни V8 від американських виробників люблять у всьому світі. Так, вони відрізняються високою витратою палива, зате як їдуть автомобілі, обладнані такими моторами!

І ось днями компанія Dodge заявила, що найпопулярніші масл-кари моделей Charger та Challenger будуть випускатися лише до 2024 року, а потім підуть зі сцени. Приймачем легендарних моделей стане якийсь електромобіль, що вже зараз заявлений як «перший у світі серійний масл-кар на електротязі».

Багато споживачів не вірили, що традиційні автомобілі зі США в найближчому майбутньому підуть, але схоже на те, що це все ж таки відбудеться. Електрокари завойовують світ, і автовиробники по всьому світу намагаються у максимально короткі терміни перейти на їхній випуск.

Який саме автомобіль замінить Charger та Challenger, поки не повідомляється. Як саме він виглядатиме, і як називатиметься – це теж таємниця.

Але компанія Dodge обіцяє, що протягом декількох місяців вони представлять нові електромобілі широкому загалу. Чи буде це один концепт або передсерійні автомобілі – поки що невідомо.

Цілком можливо, що новинка називатиметься Charger або Challenger, представники Dodge заявили, що бренди цих моделей стали однією з віх розвитку компанії, і від них не відмовлятимуться в майбутньому.

Ну а поки що шанувальники легендарних американських V8 по всьому світу обурюються і панікують. Їм безперечно не подобається перспектива залишитися без атмосферного Hemi і компресорного Hellcat.

З новин про електромобілі, які повинні замінити Charger і Challenger, поки що відомо тільки те, що вони будуть побудовані на платформі STLA Large від Stellantis. Вже зараз можна стверджувати, що менш потужними за бензинові монстри вони точно не стануть.

Є ймовірність, що компанія Dodge ще перегляне своє рішення щодо зняття з виробництва бензинових мас-карів. Таке історія автомобільних брендів, особливо у США, траплялося неодноразово. Поки що існує попит, будуть і пропозиції. А поки що шанувальники V8 засинають головний офіс Dodge гнівними листами та повідомленнями.

Цілком можливо, що вся ця історія – це маркетинговий хід, створений для того, щоб підняти популярність масл-карів Dodge обмежених серій. Адже саме зараз з'явилися оновлені Charger та Challenger у найнавороченіших комплектаціях.

Dodge Challenger SRT Super Stock

Нова модифікація моделі Challenger отримала двигун V8 Hemi із робочим об'ємом 6.2 літра. Цей двигун розвиває 819 к. с. Версія SRT Super Stock – це навіть не обмежена серія, а серійний автомобіль.

Підвіска має адаптивні амортизатори фірми Bilstein. Її налаштування регулюються як в автоматичних режимах заводських налаштувань, так і вручну, відповідно до вподобань водія.

Масл-кар отримав полегшені диски R18 взуті в шини Nitto NT05R 315/40. ТГальмівна система від італійського виробника Brembo.

Коробка передач – лише 8-АКПП. До 100 км/год автомобіль розганяється за 3,3 секунди, максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 270 км/год.

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Масл-кар Dodge Charger SRT Hellcat Redeye отримав двигун Hemi з робочим об'ємом 6.2 літри, що розвиває потужність 808 к. с. Мотор трохи менш потужний, ніж у Challenger SRT Super Stock, зате максимальна швидкість автомобіля вища – 326 км/год.

Вибрати електрокар або замовити бензиновий масл-кар із легендарним V8 можна на сайті BEXHILL TRADING AUTO. Автомобілі зі США в наявності та на замовлення. Звернувшись до нас, ви отримаєте можливість серйозно заощадити!

У нас немає жодних прихованих платежів – замовляючи електрокар із США, ви відразу побачите ціну «під ключ» з урахуванням усіх митних платежів та доставки!

07 грудня 2021р.

Теги: Dodge, масл-кар, електромобіль, електротяга

НОВИНИ: Різне

15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 1
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
17:10
Блендер на кухні - чому це обов'язкова річ
16:27
Який айфон краще купити у 2024 році?
16:08
Який холодильник краще: Ноу Фрост, статична чи динамічна система охолодження?
15:13
Де надрукувати книги у Львові за розумною ціною?
11:46
"Радіо Свобода": угорщина надіслала лист державам ЄС щодо, начебто, "утисків угорців" в Україні
22:55
Прямі джинси знову в тренді: кому пасують та з чим носити
20:19
Що можна подарувати дружині на річницю весілля
22:24
/ 3
Глава УГКЦ після слів Папи: В Україні нікому на гадку не спадає здатися
10:15
/ 10
Папа Римський Франциск порадив Україні "відважно" і з "відчуттям сорому" підняти перед росією "білий прапор" поразки
20:58
/ 2
Віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що росія "не агресор" і "захищає свої інтереси"
20:32
/ 1
фіцо вважає, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через різні погляди на війну рф проти України
13:11
Лазерне шліфування обличчя: Інноваційний підхід до краси
21:25
Чехія ставить на паузу міжурядові консультації зі Словаччиною через "значні розбіжності"
13:49
Що треба знати про верстати з ЧПК до покупки
22:55
Особливості контекстної реклами
07:35
Що робити, коли у дитини болить горло?
06:58
Єврокомісія пропонує перевести оборонну промисловість ЄС у "режим воєнної економіки"
17:09
Види та призначення безшовних труб
17:25
/ 1
Італія виведе зі Словаччини систему ППО, бо потрібна в іншому місці
20:06
Що змінилося в Galaxy S24 Plus і чи варто оновлюватися з S22 Plus
19:55
Айпад 9 в Україні: скільки коштує доступний планшет від Apple
19:47
Основні причини, чому не заряджається телефон
19:48
/ 3
Макрон: Мої заяви про західні війська в Україні були "зважені й продумані"
» Всі новини