Як вибрати нестандартні подарунки для близьких і колег

Подарунки вже давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Ми даруємо їх близьким і знайомим на День Народження, Новий рік, річницю весілля і з багатьох інших приводів. Більшість з нас навіть не уявляє, як можна прийти на святкування без будь-якого презенту. Ось і бігають по бутіках, вибираючи різні вазочки, картини та інші корисні речі, які потім роками припадають пилом в шафах у господарів.

А чому б не порадувати коханій або рідній людині і не приготувати для неї неординарні подарунки, які запам'ятаються їй на все життя? Зробити це не так і складно, якщо проявити трохи фантазії. А неповторні ідеї для цього можна почерпнути, відвідавши інтернет-магазин Donum, і ознайомитись з варіантами таких подарунків.


Що можна віднести до нестандартних подарунків

Вибір оригінальних подарунків до свята практично необмежений. Це може бути все що завгодно, від прикольною ручки, до стрибка з парашутом або романтичного побачення на даху. Головне, щоб цей сюрприз подарував винуватцю (або винуватцям) торжества масу приємних, цікавих емоцій.

Найефектніші ідеї подарунка виникають тоді, коли ви добре знайомі з людиною, знаєте, чим вона захоплюється, про що мріє.

  • Якщо ваш друг завжди мріяв побачити рідне місто з висоти пташиного польоту, то подарувавши йому політ на літаку, ви зробите його надзвичайно щасливим.
  • Для закоханих найкращим подарунком буде романтична вечеря в шикарному ресторані.
  • Любителі смачно поїсти будуть в захваті від можливості побувати на дегустації або відвідати кулінарний майстер-клас і т.д.

Найкращі оригінальні подарунки для чоловіка

Нестандартні подарунки чоловікові відшукати досить просто. Сильна стать не така вибаглива, але і їх іноді буває нелегко здивувати. А якщо ви хочете знайти дивовижні подарунки, такі як політ в аеротрубі та на повітряній кулі, квести, то ви рухаєтеся в правильному напрямку.

Можливо, вам підійдуть такі варіанти:

  • Політ на літаку або вертольоті. Воістину чоловічий подарунок. Це і незабутні враження, і чудові краєвиди, а також адреналін від почуття висоти і самого польоту. Цим точно можна вразити чоловіка.
  • Майстер-клас з управління повітряною кулею. Людині, якій цікаво дізнатися, як керувати таким незвичайним засобом пересування, точно сподобається такий сюрприз. Це не тільки кайф від процесу, а й досвід.
  • Дегустація вина та сиру. Подаруйте спокійний і затишний вечір, де можна розслабитися і випити вина, дізнатися, які винні напої існують, їх смак, а також спробувати різні види сирів. Що може бути краще?
  • Фотосесія. Зробити неймовірні знімки в красиво прикрашеній фотостудії можна, купивши сертифікат на фотосесію. Багато хто не сприймає це за подарунок, але повірте, це точно запам'ятатися, і не тільки в голові, але і на папері.

Вибрати нестандартний подарунок хлопцю ви можете зі списку вище. Напевно ви ще не вручали таких презентів, і в цьому ваша перевага. Крім цього, ви також можете подати сертифікат на дайвінг, і дозволити хлопцеві подивитися на всю красу підводного світу, вивчити кожну глибинку.

Нестандартні ідеї подарунка для жінок

Жінки дуже люблять отримувати емоції, тому варто віддати перевагою тим подарункам, які зможуть вразити і викликати ті самі емоції. Непоганим вибором стане політ на паратрайку на заході сонця протягом 10 хвилин. Можна спостерігати красивий захід і заодно відчути себе в невагомості.

З менш активних розваг підійдуть нестандартні подарунки дівчині в якості майстер-класів з кулінарії, фотографії, спорту, творчості. І ви точно не прогадаєте, якщо організуєте сюрприз у вигляді відпочинку: спа, салон краси, масаж. Все це розслабляє, заспокоює і дарує незабутні відчуття комфорту.

Недорогі оригінальні подарунки

Іноді так хочеться вибрати дійсно неординарний подарунок, але бюджет на ці цілі обмежений. Не варто впадати у відчай. Навіть при мінімальних витратах можна приготувати цікавий сюрприз.

  • Любителям гострих відчуттів ви можете подарувати політ в аеротрубе або катання на картингу.
  • Людям, які мріють про розслаблення, - сеанс масажу або релаксу.
  • Любителі активного відпочинку не відмовляться постріляти з лука, зайнятися кінним спортом або відправитися в мотузковий парк.
  • Молоді припадуть до душі стрибки на джампері або політ на Zip-Line. Також вони з задоволенням поринуть в віртуальну реальність, ставши героями крутих битв.

Варіантів цікавих і незвичайних подарунків дійсно безліч. Найважливіше - придумати, яким буде ваш сюрприз.

24 жовтня 2021р.

Теги: подарунок, свято

НОВИНИ: Різне

11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
» Всі новини