"Конкуренти"-розробники індустріального парку у Солотвині подали на тендер спільні документи

Учасники закупівлі подали на тендер документи одного автора

"Конкуренти"-розробники індустріального парку у Солотвині подали на тендер спільні документи

Компанії-конкуренти, які брали участь у тендері на розробку концепції індустріального парку «Марамуреш» у Солотвині, пов’язані між собою: учасники тендеру ТОВ «Індастріал менеджмент компані» та ТОВ «Дельта лізинг» подали довідки, які були створені на одному комп’ютері. Крім того, документи компанії «Дельта лізинг» завантажувала на сайт піарниця Індастріал менеджмент компані». Про це повідомляє видання Наші гроші. Львів.

За інформацією журналістів, Солотвинська селищна рада замовила послуги з розробки концепції індустріального парку вартістю 276 тис. грн у ТОВ «Індастріал менеджмент компані». Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Дельта лізинг».

Переможець тендеру повинен надати послуги з розробки «технічної та архітектурної концепції індустріального парку»: комплексний аналіз земельної ділянки, транспортної доступності та дорожнього сполучення, топографічних та геологічних умов ділянки, прилеглої забудови. Підрядник має сформувати бізнес-концепцію індустріального парку, його фінансову модель та виконати концептуальний дизайн проекту. Йдеться про земельну ділянку у 33 га.

«Попри те, що компанії знизили свої початкові пропозиції під час аукціону, виявилось, що значна кількість довідок конкурентів має одного автора – «Valera». Водночас таким є ім’я директора «Індастріал менеджмент компані» – Валерій Кирилко. Серед документів селищної ради на тендері не було файлів, де автором є «Valera», натомість один із додатків був створений «Валерієм Кирилком». Це означає, що селищна рада використала документ, створений на комп’ютері переможця закупівлі», – зазначається у матеріалі журналістів.

До того ж, за даними Prozorro, документи «Дельта Лізинг» завантажувала Олена Дятловська, яку нещодавно представили як члена компанії, керівницю Департаменту маркетингу і PR «Індастріал менеджмент компані».

Директор ТОВ «Індастріал менеджмент компані» Валерій Кирилко повідомив журналістам, що Дятловська працює в головному офісі, і йому нічого невідомо про те, хто вантажив документи його конкурента, із цією компанією він теж не знайомий. Щодо його імені у файлі замовника, то селищна рада ймовірно використала шаблон, який він розсилав ще працюючи в іншій компанії.

Як зазначається у матеріалі Наші гроші. Львів, ТОВ «Індастріал менеджмент компані» зареєстрували 23 лютого 2021 року. А вже як досвід на тендері фірма показала угоду, укладену через два дні після цього, 25 лютого. Це перша перемога компанії в тендерах на порталі публічних закупівель Prozorro. Власником фірми є Руслан Тимощук (80%) і польська фірма «Альпіна Технолоджі» (20%). Згідно з протоколом зборів товариства, інтереси «Альпіна Технолоджі» представляв екс-депутат Київської облради Олег Чернецький. На сторінці фірми у Facebook його представляють керуючим партнером «Індастріал менеджмент компані».

ТОВ «Дельта Лізинг» одночасно зі зміною назви на «Інвестпрофіконсалтинг» змінило і засновника: замість кіпрської фірми «Готчер лімітед» засновницею стала Валерія Пономарчук. «Дельта Лізинг» хоч і не перемагала в тендерах, але через неї брала в лізинг поїзди «Укрзалізниця». А ще раніше, за даними аналітичної системи YouControl, фірма називалась «Крайміан холдінг» і «АБВ-опт».

Фото Солотвинської селищної ради

Анна Семенюк, Zaxid.net

13 жовтня 2021р.

Теги: Солотвино, тендер, Prozorro

Коментарі

zliy 2021-10-13 / 06:37:03
Шановні!Вже ПОСТРОЇЛИ ОДИН ВЕЛИКИЙ ПАПРК коло Солотвина-Но НІХТО НЕ ЖИВЕ-бо румунам НЕ ПІДХОДИТЬ-ЇМ ТРЕБА -шоб Свобода і Жити в віллі І ГОЛВНЕ-КРАСТИ УСЕ ШО МОЖ!Та Для ЧОГО ТАКІ ВЕЛИКІ ГРОШІ Україна ВГАТИЛА в Це?- А ТЕПР -Ше Якійсь "ПАРК Індустр"-там РОЗКРАДУТЬ румуни-Особо Якісь ЙОВДІЇ(Той румун УСЕ ПРИ ВЛАДІ!-шоб Красти)-буде "Велике КРАДІВництво"!-Бідна та НАША Україна-ненька з Такими Паскудями Продажниими Ненаситними як "Там Построїла Україна "ПАРК Житла-Містечко"!"-то РозКрадають Усе ЦЕ Ті паскуди..То РЕАЛЬНА Правда-в БІЛЬШІЙ Мірі-МІРКУЙТЕ

НОВИНИ: Соціо

22:39
/ 1
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 1
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 2
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 1
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
» Всі новини