В Ужгороді ще на кількох ділянках облаштують експериментальний круговий рух (ФОТО)

25 питань розглянули днями на черговому засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

В Ужгороді ще на кількох ділянках облаштують експериментальний круговий рух (ФОТО)

Члени комісії погодили облаштування нової автобусної зупинки “Дарина” на вулиці Тиводара Легоцького біля будинку №25 – там зупинятиметься автобус №38. Департамент міського господарства має для цього забезпечити відповідні дорожні знаки, крім того має встановити висотні обмежувачі руху та дорожні знаки на перехресті вулиць Петра Лодія – Івана Сільвая.

Підтримали і тимчасове перенесення автобусної зупинки на площі Шандора Петефі – поки триває реконструкція інженерних мереж.

Погодили члени комісії облаштування експериментального кругового руху на перехрестях: проспект Свободи – вул. Минайська – вул. Швабська, проспект Свободи – Василя Комендаря, вул. 8 Березня – вул. Михайла Грушевського, вул. Марії Заньковецької  –  вул. Михайла Грушевського, вул. Івана Анкудінова – вул. Будителів – вул. Габора Дойко, вул. Антоніна Дворжака – вул. Андрія Палая.  А зміни в організації руху вулицею Олександра Богомольця – від перехрестя з вулицею Михайла Грушевського до перехрестя з Тиводара Легоцького, які б передбачали місця для дорожніх знаків «Пішохідна зона», «Обмеження швидкості» не більше 20 км та інших – відклали до закінчення капітального ремонту вулиці Олександра Богомольця.

Департаменту міського господарства доручили врегулювати роботу світлофора на перехресті вулиць Олександра Можайського та Минайської; встановити дорожні знаки “Зупинку заборонено” на вулиці Минайській – від перехрестя з вулицею  Олександра Бородіна до вулиці Полонинської  та від магазину “Світлана” до перехрестя з вулицею Олександра Бородіна на Минайській. При в'їзді у провулок Чопський мають встановити дорожній знак «Тупик». Комісією дозволено рух транспорту по вул. Габора Дойки з вул. Івана Анкудінова, а ДМГ доручено демонтувати відповідні забороняючі знаки.

Погодили члени комісії й облаштування паркувальних місць – на вулиці Володимира Погорєлова біля будинку №10, парковки та автобусної зупинки із заїзною кишенею та тротуаром на Підградській.

На площі Шандора Петефі біля школи №9 погодили встановлення світлофора, а на перехресті Загорської – Закарпатської департамент міського господарства має за можливості змістити секції світлофора для регулювання руху окремими смугами і нанести відповідну дорожню розмітку.

Підприємству, яке звернулося щодо погодження маршрутів та паркувальних місць для електросамокатів запропонували подати щодо цього свої пропозиції.

08 жовтня 2021р.

Теги: круговий рух

Коментарі

Правда 2021-10-10 / 01:55:08
Жора

Правда 2021-10-10 / 01:54:18
Недобандит...

Ужгородець 2021-10-09 / 19:35:50
Недоцільно ліпити ці кругові розвязки на перехресті Минайська-швабська-пр.Свободи тому, що там світлофор працює чудово і цілком нормально регулює рух. Нетреба витрачати кошти на «вітер».

ЙоЙ 2021-10-09 / 00:23:15
Аха-ха "долой светофоры"! Задорого, напевно їх утримувати. А якщо чесно, то як ся каже: "Що забагато, то не здорово". Дійсно, в Ужгороді багато проблемних з точки зору організації руху місць, але ті, які пропонуються зараз такими точно не є. Рух тут упорядкований світлофорами і в більшості випадків безпроблемний. А в деяких місцях без світлофора взагалі буде проблема. Минайська-Проспект-Швабська? Ви що в серйозно? Там по 3 полоси з кожного напрямку і 3 пішохідні переходи. Хіба там є проблеми з рухом? Там світлофор стоїть уже сто років і нікому не заважає. Чи ви вважаєте, що наші чудо водії, половина з яких права купила, краще розберуться з дорожньою обстановкою чим світлофор? Ну-ну...

Кулингулис 2021-10-08 / 18:51:18
Жора черт

НОВИНИ: Кримінал

14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
» Всі новини