Програма для зберігання паролів

Сучасна програма для зберігання паролів на комп'ютері дозволить зберігати паролі в єдиному сейфі. При чому програма на російській мові пропонує користувачам безліч можливостей для власних або корпоративних цілей.

Що таке диспетчер Webpass.pro?

Уявіть, що повністю усі ваші логіни записали в книгу та закрили на один ключ, який буде лише у вас. Якщо перенести дану аналогію у сферу IT, то книга служить платформою, а ключ - майстер-кодом від усіх комбінацій. Деякі користувачі вважають, що це досить небезпечно. Та якщо обрати надійний майстер-ключ, то можна надійно захистити усі акаунти від несанкціонованого доступу.

Webpass.pro допоможе створити надійні та повністю унікальні комбінації при реєстрації на будь-яких веб-сервісах. При цьому він збереже усе на своєму сервері. А щоб зайти на сервіс чи у додаток достатньо скопіювати потрібний код та вставити його у відповідне поле. При цьому платформа дозволить запам'ятати і автоматично вводити комбінації на різні сайти.

Користуватися менеджером необхідно, адже:

  • інформацію постійно крадуть. Сервіси у будь-який момент можуть зламати зловмисники, а користувач завжди зможе стати ще одною жертвою фішингу. Компанії повинні хеширувати шифри кожного разу, коли робітник його вводить, та не всі використовують сучасні алгоритми. А деякі організації взагалі не обтяжують себе цим завданням. Хоча таке ставлення до безпеки являється відмінною можливістю для хакерів.
  • у голові потрібно завжди тримати багато даних: від акаунтів у соцмережах до платіжних систем чи електронної пошти. Набагато легше використовувати один ключ для всіх. Та це спростить життя не тільки вам, але і інтернет-хакерам. Диспетчер дозволить створити більш надійні комбінації для кожного сайту, при цьому користувач не буде хвилюватися, що у якийсь момент їх забуде.

CFz7BGvjPI076Z63puhV3uLDVtu273UZl7T5Fvn9Aw-FGlO5vIE1RxtEIVHX9tKWGJYriTbK4DQ3RATJryaNG26P0fI9urMiO7PKOgjHYjiA_ha6gj3iHAh0oSFjbuwCJkzxAnQZ=s0

Унікальна програма для захисту даних

Зрозуміло, запам'ятати велику кількість різноманітних шифрів досить складно. Webpass.pro була створена саме для захисту, при цьому у вас буде прямий доступ до них та можливість управління цілою базою. До переваг системи слід віднести:

  • збереження інформації. Не проходить ні дня без того, щоб нам не доводилося створювати нові логіни для сервісів. Запам'ятати їх досить складно, а записувати кожен раз на папері/у текстовому документі не завжди небезпечно. Система збереже усе в одному зашифрованому файлі, а для доступу потрібен лише один майстер-ключ;
  • більш надійні логіни. Імена тварин, або дати народжень ніколи не повинні використовуватися для входу. Як правило, якщо потрібно запам'ятати такий ключ, то хтось інший зможе легко його вгадати. У платформу вбудований випадковий генератор, який не тільки створить надійні комбінації із різних букв/символів/цифр, але й збереже їх у базу, доступ до якої буде тільки у Вас.

Система точно визначить інтернет сторінку за URL адресою, а також куди саме банк або інший захищений сервіс повинен бути перенаправлений. Вам більше не потрібно турбуватися про кіберзловмисників, які зазвичай копіюють зовнішній вигляд популярних веб-сторінок авторизації для збору персональних даних. Ресурс зупинить будь-яку приховану переадресацію, а також відправить повідомлення. А тому ви зможете не замислюватися про реєстрацію/авторизацію на улюблених сервісах.

Одне з найбільших переваг диспетчера - це позбавлення від постійної необхідності кожного разу вводити дані на усі численні улуюбленні сайти. Webpass.pro розпізнає портал та проведе автоматичну авторизацію. Крім цього, завдяки системі ви зможете усі заповнювати реєстраційні та будь-які інші форми усього лише одним натисканням кнопки.

05 вересня 2021р.

Теги: пароль, Webpass.pro

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини