Escentric Molecules: революція у світі ароматів

Відійти від канонів, вчинити молекулярну революцію і підкорити своїми творіннями світ — це історія Escentric Molecules. Аромати цього бренду вражають зірок і розбурхують фантазію поціновувачів парфумерії. У чому ж революційність парфумерного дому, розповімо у цій статті.

Як усе розпочиналось?

За ідеєю та ароматами Escentric Molecules стоїть берлінський парфумер Geza Schoen. Понад 15 років він працював у компанії-гіганті Symrise (раніше Haarmann & Reimer) і створював композиції для всесвітньо відомих брендів. Його люксові та нішеві творіння легко знаходили своїх прихильників і отримували схвалення від колег, але цього було недостатньо — митець бажав реалізації творчих ідей.

Саме тому 2006 року парфумер заснував бренд «Ексцентричні молекули». Головним бажанням Geza Schoen було змінити ставлення людей до синтетичних нот у парфумах як до другосортного замінника, що має низьку ціну та погану стійкість. Він бачив у штучно створених молекулах мистецтво хімії, яка відкриває нескінченний простір для творчості й експериментів. Щоб відкрити цю красу світові, 2006 року парфумер випустив першу колекцію ароматів, що вмить стала бестселером, отримала захоплені відгуки знавців і досі не залишає позицій лідера Escentric Molecules у EVA.

 

У чому унікальність бренду?

Слова про революційність і винятковість парфумів Escentric Molecules — не порожні. Ці композиції справді не схожі на звичну парфумовану чи туалетну воду, у яких переважають квіткові, деревні, шипрові чи пряні мотиви. І ось чому.

Синтетичні молекули. Ідея бренду, як і кожна композиція, побудована на основі синтетичних речовин. Як справжній митець, Geza Schoen за допомогою хімічних експериментів розкриває їхнє звучання та демонструє дивовижну багатогранність.

Відсутність піраміди. Класичні парфуми мають з нетривкі верхні ноти, пишні ноти серця та стійку базу. Але у творіннях Escentric Molecules ви не знайдете нічого схожого, адже їхня композиція складається лише з однієї або кількох нот, які звучать одночасно.

Яскравість звучання. Кожен екземпляр бренду має високу концентрацію ароматичних речовин. Завдяки цьому вдається отримати провокаційне та стійке звучання, що не відпускає увагу весь день.

Унісекс. Geza Schoen відмовився від ідеї розмежовувати композиції на жіночі та чоловічі, щоб дати змогу кожному обрати те, що подобається. Як результат, усі його аромати багатогранні та самобутні.

 

Що в колекції бренду?

Escentric Molecules презентує аромати парами: Molecule і Escentric. Кожна пара присвячена одній синтетичній молекулі, але якщо Molecule є моноароматом і має мінімалістичну композицію, то Escentric підносить її в обрамлені з природними нотами.

Як ми казали раніше, колекція 01 з’явилась 2006 року. Її головним мотивом став компонент Iso E Super, що має властивості феромонів і зливається з ароматом шкіри людини. «Друге» покоління було презентоване у 2008 році як інтерпретація ноти Ambroxan. Ці аромати поєднали свіжість і чуттєвість. Третя пара з’явилась ще за 2 роки, у 2010, і отримала в основу Vetiveryl Acetate, який має змішане, природне і синтетичне, походження. Після тривалої паузи Geza Schoen повернувся до творчості та випустив ще дві колекції: 04 з футуристичною нотою Javanol і 05 з середземноморським духом Cashmeran.

Завдяки унікальному таланту та сміливості засновника, Escentric Molecules здобув всесвітню популярність. І тепер кожен може не лише захоплюватись ідеєю цього бренду, а й відчути його аромат на собі.

15 червня 2021р.

Теги: парфуми, аромат

НОВИНИ: Різне

15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 1
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
17:10
Блендер на кухні - чому це обов'язкова річ
16:27
Який айфон краще купити у 2024 році?
16:08
Який холодильник краще: Ноу Фрост, статична чи динамічна система охолодження?
15:13
Де надрукувати книги у Львові за розумною ціною?
11:46
"Радіо Свобода": угорщина надіслала лист державам ЄС щодо, начебто, "утисків угорців" в Україні
22:55
Прямі джинси знову в тренді: кому пасують та з чим носити
20:19
Що можна подарувати дружині на річницю весілля
22:24
/ 3
Глава УГКЦ після слів Папи: В Україні нікому на гадку не спадає здатися
10:15
/ 10
Папа Римський Франциск порадив Україні "відважно" і з "відчуттям сорому" підняти перед росією "білий прапор" поразки
20:58
/ 2
Віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що росія "не агресор" і "захищає свої інтереси"
20:32
/ 1
фіцо вважає, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через різні погляди на війну рф проти України
13:11
Лазерне шліфування обличчя: Інноваційний підхід до краси
21:25
Чехія ставить на паузу міжурядові консультації зі Словаччиною через "значні розбіжності"
13:49
Що треба знати про верстати з ЧПК до покупки
22:55
Особливості контекстної реклами
07:35
Що робити, коли у дитини болить горло?
06:58
Єврокомісія пропонує перевести оборонну промисловість ЄС у "режим воєнної економіки"
17:09
Види та призначення безшовних труб
17:25
/ 1
Італія виведе зі Словаччини систему ППО, бо потрібна в іншому місці
20:06
Що змінилося в Galaxy S24 Plus і чи варто оновлюватися з S22 Plus
19:55
Айпад 9 в Україні: скільки коштує доступний планшет від Apple
19:47
Основні причини, чому не заряджається телефон
19:48
/ 3
Макрон: Мої заяви про західні війська в Україні були "зважені й продумані"
» Всі новини